Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Çocuk Bakıcısından Dayak - Acil Yardım

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

valla hiç öyle olmuyor kendi işini gücünü yapacak misafirini ağırlayacak çocuklarına bakacak bi yandan da para alacak oh ne güzel iş..varsa ben de gireyim burada eşşek gibi çalışmayayım:)

arkadaşım kamera taktırdın mı bilemiyorum ama,son günlerde bakıcısı olan annelerin güvenlik kamerası talebi oldukça fazla hem çocuklarının güvenliği açısından ,hem bakıcı açısından hemde gün içinde çocuğunu istediği zaman izleyebilme açısından.ben güvenlik kamerası işi yapıyorum.ayrıca gizli kamera takılıyor.eğer sizde düşünürseniz seve seve yardımcı olurum.

merhaba,oğlum 15 aylık,aslında bakıcımızdan çok memnunum ama arada sırada annelik işte,şüphe etmiyor da değilim.ki aslıda annem eve sık sık uğruyor,ama işte...
gizli kamera nasıl oluyor,fiyatı ne kadar,kurulum falan gibi şeyleri kendim yapabiliyo muyum?bilgi verirseniz sevinirim.ben aslında ses kayıt da olabilir diye düşünüyorum.bu konu alanınıza giriyor mu bilemiyorum ama?

Kanım dondu resmen ALLAH hepimizi iyi,vicdanlı insanlarla karşılaştırsın

merhabalar,

bende bakıcı magdurlarındanım. 11 aylıkken kizim dayak yedi çok yakın yillardır tanıdıgımız namazında vs bir komsumuzdan hemde. aynen hiç ummazdım bir gun ses kayıt cihazı koydum mp3 calar seklinde olanlardan seytan durttu sanki aklımın ucundan geçmezdi boyle birsey. ama her serde bir hayır vardır çok inanırım zaten o gun istifamı verdim 9 senedir calıstıgım sirketime ve su anda home office olarak aynı isi aynı gelirle evden yurutuyorum sagolsun sirketim birakmak istemedi ve evimde yim kızım yanımda bakıcısı ile salonda ben çalısma odamda çalısıyorum.

velhasıl sunu belirtmek istiyorum arkadasla tum kuçuk çocugu olanlara ve bakıcısı bulunanlara. asla ama aslaaa bizim bakıcımız çok iyi aaa soyle iyi boyle tanıdık boyle bunca yildir tanıyoruz yok oyle birsey ne kadar iyii cumle kurulabiliyorsa bizim bakıcı içinde ailece hislerimiz bu sekildeydi kadının o se s tonuna bile oyle yabancıydımki inanamadım civil civil konusan neseli kadın nasıl seytan gibi gebertirim seni valla deyip yapıstırıyordu kuçuçuk kızıma. sakın inanmayın lutfen iyi bir anne olarak kimseye itimat etmeyin tam olarak kimseye guvenmeyin mutlaka bir eliniz hep ustunde olsun denetimi asla elden birakmayın bilmemne hanım yapmaz aa çok iyi biri diye dusunmeyin herkesten kusku duyun annelik maalesef bu devirde bunu gerektiriyor.

kamera sistemleri maliyetini sormus bir arkada 1500-3000 tl arasında dgisiyor kaç noktaya koymak istediginzie gore ses kaydı yapıp yapmayacagına gore sadece goruntu olanlarda var

ve hem etik olarak hem izleyip sonra deli olmamak adına bastansoyleyip kameradan çekinmeyen birini evinize yerlestirin bundan rahatsız olacak insanla bile isiniz olmamalı. kisi bilmeli ona gore davranmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…