• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuğuuzun düşen göbeğini nereye attınız?

ben inanmıyorum attım
Benim kızımın 3 sene falan evde durdu sonra temizlikte çöpe gitti sanırım zaten bu kadar mühim bişey olduğunuda düşünmüyordum bana batıl inanç gibi geliyor, herşey Allahtan :Saruboceq:kurumuş göbek bağının ne gibi hükmü olur ki.CADIARZU

eşim makina mühendisi biz de mühendislik fakültesinin bahçesine gömmüştük.şimdi kızım olacak onunkinide eğitim fakültesine gömcem öğretmen olsunkaydirigubbakcemile3

heheheh anne baba mesleklerini yapsınlar diye öyle mi:))))
ayy bizimde durumumuz aynımış benim eşimde mak müh bende örtmen kaydirigubbakcemile5

esım oglumuzun gobegını cebınde tasıyor gommeyı unutmus,benım gorumcem cope atmıs oglu dısardan ıcerı gırmıyor kaydirigubbakcemile3

ilk oğlumun göbeğini annemlerin evinin bahçesine gömdük, oğluşum hiç ayrılmıyor ordan kaydirigubbakcemile3 2. oğlumunda göbeği orda, hadi hayırlısı bakalım kafamçokkarıştı

ya benimkide hala duruyo.ilk kızım 3,5 yşında onunki duruyo saklıyorum.şimdi dogurdum bununkinide sarıp sarmaladım duru ne yapsam bilmiyorumki..

ben babama verdim yurt dışına gönderdim orada bir üniversiteye bırakmış inşalla okur sağlıklı birer birey olurlar

:ecrin_bebek:eşim astsubay helikopter teknisyeni götür göm askeriyeye pilot olsun dedik gitmiş dolabına koymuş kıyamadım dio :ecrin_bebek: kızım galiba dolapcı olucak haha

ikiside KURAN-I KERİMİN içinde..
ALLAHA TAPSINLAR HAYIRLI KUL HAYIRLI EVLAT OLSUNLAR DİYE..yasin suresinin arasında..:69:

Back