çocuğuuzun düşen göbeğini nereye attınız?

ekrkebkafk

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
703
4
643
halk arasında göbeği nereye atarsan çocuk o meslekten olurmuş derler . siz düşen göbeği nireye attınız:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

denizlinin göbeğinde çınar camisi var, biz oranın bahçesine gömdük, camiye imam olsun diye kaydirigubbakcemile3

benim çocuğum yok ama yeğenleriminkini hep camiinin avlusuna gömdük hayırlı evlatlar olsun diye :Saruboceq:

Eşimle üniversite ve cami arasında kararsız kaldık. Eşim camiye gömdüğünü söyledi ve sebebinide şöyle açıkladı.Oğlumuz okuyup meslek sahibi olur ama eğer imanı zayıf Allah korkusu olmayan biri olursa o zaman ne yaparız dedi. Çok şükür eşim bu konularda çok hassastır

Benım kızım 9 yaŞında halen sandıkta duruyor ama camı bahcesıne gomulurmus hep oyle derler...

annemler doğumumdan bir ay sonra umreye gittiler bende anneme vermiştim oralara gömsün diye..oda sevr dağına gömmüş efendimizin hicret ederken hz.ebubekirle sığındıkları mağaraya..ne güzel inş. kızım büyüdüğü zaman giderse kutsal mekanlara benim göbeciğim buradaydı der

valla hastaneden eve geldiimizde ilk temizlikte cöpe atmistim amam sonra arayip buldum benim kizim cöpcümü olacak lmaz:

bende üniversitenin bahçesine gömdüm. cami ile üniversite arasında kararsız kalmıştıkCADIARZU

yha benim abimgillerin göbeğini camiye gömmüşler benimkinide evine bağlı olsun diye evde sandığın içinde duruyo bu gidişle göbek yüzünden evde kalıcam yha senağlama
yha gidip bi yere gömsen olur mu ki CADIARZU

Gercekten dogru gobegi neredeyse cocuklar orada oluyo ablamin oglunun birisi evde cocuk simdi evden cikmiyo diger oglununda nerde oldugunu bilmiyolar hastanede kaldigi icin gobegi orada dusmus ve atmislar sanirim simdi cocuk aksama kadar disarda surtuyo bende oglumunkini saklamayi dusunuyodum ama eve dogumdan sonra 1 hafta ebe geldi ve kokar saklama dedi olmazsa ucundan az keselim siyah yerini o sekilde sakla dedi ok dedik pis kadin ertesi gun atmis cope bende gobek ariyorum ee copmu kalir.. bizimkide ya copcu olur yada disardan eve gelmes..

süpermiş ya bende çok isterdim orda olmasını keşke imkan olsydı bizde oraya gömseydik bizim oğlanınkie evde daha

biz de üniversitenin bahçesine gömdük.tıp fakültesinin.okuyup doktor olsun diye...ne alakaysa batıl itikat işte...yapmasan da olmuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…