Anket çocuğunuzun ismini kim koydu

bebeğinizin ismini kim koydu yada kim koymalı

• ben

OY: 2 22,2%
  • kocam ve ben

OY: 6 66,7%
  • kocamın ailesi

OY: 1 11,1%
  • benim ailem

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

xsxeker pembe

kzımı sen koru rabbim...
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
35
Puanlar
118
Yer
İstanbul
çocuğunuzun ismini kim koydu kızlar aile büyüklerimi sizmi yada çocuğunuzun ismini lkim koyar

kocamla ben koyduk..
Allaha şükür kimseye müdahale ettirmedik...

eşim koydu kimsede karışmadı zaten olması gereken gibi kaydirigubbakcemile5

kızımın ismini ben koydum AYMıNE oglumunki geleneksel oldu ooo kıyamet kopardılar kayınpeder ismi olcak diye kızımdada kayınvalidenin ismi olsun dediler bu seferde ben kıyamet kopardım oglumun ismide veysel

:ecrin_bebek::Eşim ve ben şu isim konusunda takıntılıyım çocuk benim ne koymak istersem onu koyarım fikir almak ayrı birşey ama yok kaynana yok kayımbaba ismi ...

fıkır benden cıktı esımde begendı.ortak kararla oglumun adını deniz derin koyduk

iki çocugumun isminide ben koydum eşim bana bıraktı. 3 üncüyü kendi koydu.çocuklarımızın isimleri ne onun ailesinden ne benim ailemden.açtım tarih kitaplarını ve tüm kitapları bana hitap edebilen veya özel bir isim olmalıydı.ki çocugum bu isme layık olabilmek için yaşam tarzını ona göre yani ismine layık yaşayabilmeliydi.bunu baz olarak aldım.ve oglumun adını saltuklularda ilk türk devletinin ilk türk hakanı ve müslümanlıgı türklere kabul ettiren ilk türk hakanı abdülkerim saltukbugrahan adı saltukbugrahan ı koydum..kızımın adıda şuheda.bu iki ismin patenti bendenize ait :) yani eşim bana bırakmıştı. ve adlarına layık çocuklar oldular akıllı bir Türk gencine yakışır kişiğiyle allah adlarıyla yaşatsın adlarına layık vatana millete hayırlı evlatlar olsunlar cümleniznkiyle

9 ay boyunca bir listem vardı ama kimseyle de pek paylaşmıyordum yorum yapıp etkilerler diye,sağolsun eşim emrivaki yapıp her koyduğum isme yok bu olmasın yok şu kişiyi hatırlatıyor sevmiyorum diye diye tabii ben de o zaman doğum psikolojisi ile dikişim var, normal doğum yapacağımı düşünmezken birden doğum yapmam, lohusalık psikolojisiyle bir şey diyemiyorum kırılıyorum yok olmaz bak istemiyorum tarzı ağladım ama sırf eşimin gönlü olsun diye kabul ettim,yeni yeni neden eşimi kırmak istememişim bu benim en doğal hakkım, 2 hafta bekledik kimlik çıkmadan önce benim rızamı da aldı tamam ama inanın yüzü düşüyordu diğer ismi söylediğimde eeee şimdi n'oldu onu kırmadım kabul ettim ama isme alışmak zamanımı alıyor, yabancı gibi geliyor, belki de koyacağım diye düşünmedğim isimlerdi, neyse herşeyin hayırlısı olsun Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin bebeklerimize, sevdiklerimize. Ama bu ben de takıntı oldu o ayrı.

Biz çok kararsız kaldık isimle ilgili.:44:Eğer kız olsaydı DERİN, DURU veya ZEYNEP olacaktı.Hem fikirdik ama erkekte ortak bi karar alamadık.Eee isim önemli insan ismiyle yaşarmış, öyle derler.
Bende eşimde 1 liste yaptık, 20 tane falan oldu isim.Kuralar çektik neler yaptık yok, karar veremiyoruz.Büyüklere de sorduk hangisi güzel diye.(Sorma nedenimiz gönüllerini almaktı sadece onlar listenin dışından şeyler söylediler biz de hı hı dedik geçtik.)Bebeğimin doğumuna günler kalmıştı eşim kendi listesinden 1 isme çoktan karar vermişti MERT, ben beğenmedim onun seçtiği ismi bense 5 e indirebilmiştim.Bebeğimiz doğdu eşim nüfus cüzdanını çıkarmaya gidicem hadi seç artık dedi baktı ben hala karasızım benim listemden DORUK ismini seçti.
Oğlum 9 aylık oldu ben hala MERT ismini benimseyemedimOğlumun yüzüne bakınca listemden EREN olmalıymış diyorum ama iş işten geçti artık

Kızımın adını eşim koydu.Oğlumun adını da ben koydum.3. bebeğimiz olursa da onun adını da yazı - tura yöntemiyle belirleriz herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…