Dogrusu gorevlinin anneye soylemesi ve annenin cocugu uyarmasiydi. Kimse kimsenin cocugunu azarlayamaz ya da davranisina mudahale edemez. Ha kadinin bagirip cagirarak tepki vermesi daha cok zarar vermis cocuga ama…Selamlar,
Dün instagramda gezinirken bir fenomonin hikayesine denk geldim kendisi bir restorana gitmiş ve oğlu orada yüksek sesle şarkı söylüyor diye çalışan tarafından sessiz oluyoruz tamam mı diye bir uyarı da bulunulmuş. Sonrasında annesi ortalığı ayağa kaldırıyor çocuğuma kimse bir şey diyemez falan diye o sırada çocuk yanında ağlıyor, ben de bir anne olarak bu tepki aşırı dramatize buldum. Çocuklarımıza her hareketinin bir sonucu ve sorumluluğu olacağını öğretmemiz gerekmiyor mu? Birisi rahatsız olduysa ve oğlumu uyardıysa bence benim orada yapmam gereken çocuğun ilgisini dağıtıp sessiz olması gerektiğini anlatmak değil mi ? pedagojik olarak doğrusu nedir bu işte?
Bu kadar büyük tepki verecek bir şey yok ortada açık alan değil insanlar rahatsız ola bilir keşke anne olarak kendisi uyarsaymis çocuğunu bu kadar abartılı tepki vererek fenomenligini artirmak için çocuğunu kullanmış yazıkSelamlar,
Dün instagramda gezinirken bir fenomonin hikayesine denk geldim kendisi bir restorana gitmiş ve oğlu orada yüksek sesle şarkı söylüyor diye çalışan tarafından sessiz oluyoruz tamam mı diye bir uyarı da bulunulmuş. Sonrasında annesi ortalığı ayağa kaldırıyor çocuğuma kimse bir şey diyemez falan diye o sırada çocuk yanında ağlıyor, ben de bir anne olarak bu tepkiyi aşırı dramatize buldum. Çocuklarımıza her hareketinin bir sonucu ve sorumluluğu olacağını öğretmemiz gerekmiyor mu? Birisi rahatsız olduysa ve oğlumu uyardıysa bence benim orada yapmam gereken çocuğun ilgisini dağıtıp sessiz olması gerektiğini anlatmak değil mi ? pedagojik olarak doğrusu nedir bu işte?
Belki de danisikli dovustur maksat rating olsunBu kadar büyük tepki verecek bir şey yok ortada açık alan değil insanlar rahatsız ola bilir keşke anne olarak kendisi uyarsaymis çocuğunu bu kadar abartılı tepki vererek fenomenligini artirmak için çocuğunu kullanmış yazık
Doğrusu bütün insanlar rahatsız olmadan ÖNCE annenin durumun farkına varıp çocuğunu uyarması gerekirdi. İkinci seçenek de garsonun anneyi uyarmasıdır, çocuğu değil. Hadi bi hataya düştü, çocuğu uyardı.. Ortalığı ayağa kaldıracak bişey yok, garsona gidip "böyle bi durumda lütfen çocuğa değil veliye uyarıda bulunun" dersin güzel bir dille.Selamlar,
Dün instagramda gezinirken bir fenomonin hikayesine denk geldim kendisi bir restorana gitmiş ve oğlu orada yüksek sesle şarkı söylüyor diye çalışan tarafından sessiz oluyoruz tamam mı diye bir uyarı da bulunulmuş. Sonrasında annesi ortalığı ayağa kaldırıyor çocuğuma kimse bir şey diyemez falan diye o sırada çocuk yanında ağlıyor, ben de bir anne olarak bu tepkiyi aşırı dramatize buldum. Çocuklarımıza her hareketinin bir sonucu ve sorumluluğu olacağını öğretmemiz gerekmiyor mu? Birisi rahatsız olduysa ve oğlumu uyardıysa bence benim orada yapmam gereken çocuğun ilgisini dağıtıp sessiz olması gerektiğini anlatmak değil mi ? pedagojik olarak doğrusu nedir bu işte?
Olabilir her açıdan çocuk kullanılmış oluyor yazık VallaBelki de danisikli dovustur maksat rating olsun
Bence de öyle bir anne olarak ben bile rahatsız oluyorum çok gürültü yaptığında insanların buna tahammül etmek zorunda olması gerekmez diye düşünüyorum sadece gürültü olarak da değil bence oğlum bir çocuğu şu an bilmiyor öyle şeyleri ama iteklediğinde annesi gelse oğlumu bu şekilde yapmamalısın diye uyarsa benim elçi gibi o uyarıyı tekrar çocuğuma taşımamdan daha etkili olur diye düşünüyorumBen.olsam daha gorevliye kalmadan kendim uyaririm cocugumu. Cocuk diye kalabalik bi ortamda herkesi rahatsiz etmeye hakki yok.
Öyle bir insan olduğunu zannetmiyorum takip ettiğim kadın çok yardım sever ve sevgi dolu aslında sanırım çocuğu konusunda extra hassaOlabilir her açıdan çocuk kullanılmış oluyor yazık Valla
O sizin görüşünüz ama buradan bakılınca annenin verdiği abartılı tebki yersiz olmuşÖyle bir insan olduğunu zannetmiyorum takip ettiğim kadın çok yardım sever ve sevgi dolu aslında sanırım çocuğu konusunda extra hassa
Kesinlikle uslüp çok önemli anladığım kadarıyla garson -burada ses yapmıyoruz tamam mı diyip parmağını sallamış yani bu çocukta nasıl bir travma yaratabilir ki annesinin orada toplum içinde bağıra çağıra kavga etmesinden daha mı kötüÇocuğa müdahaleye karşıyım yabancı ise, ailesine söylenmeli.
Lakin tanıdık eş dostla güzellikle yapılan uyarılara karşı değilim.
Burada üslup önemli, orası onların alanı ve çalışan çok güzel bir dille söylediyse ona teşekkür eder, ben uyarırım der hayatıma devam ederim.
Böyle abartılara gerek yok.
Çocuklar toplumun bir parçası, ben büyütüyorum izin veriyorum diye tüm normları hiçe sayıp kural kaide tanımaksızın dolaşmasına kimse müsade etmemeli.
Ama hiperaktivite teßhisi var diye sinirlar kalkmiyo ortadan. Nedir yolu bilmem. Yol kenarinda arabalarin arasinda kostursa izin vermezsiniz mesela. Topluluk icinde de baskalarina birakmadan kendiniz kontrol edin.Dünde markette cogugumu defalarca uyarmama rağmen koşmaya devam etti hem sıra var hemde kalabalık en son kasiyer oğluma durmadan şst yapma diye uyardı çocuğun hiperaktivite teşhisi bile var bazen zabdedemiyorum bişey demedim ama canımda sıkıldı açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?