• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğunuzla günlük oyun süreniz

Ben 2.5 aylık bebeğime vicdan yapıyorum genelde kucağımda emerken uyur ama son birkaç gündür uyuması için yatağa koyuyorum o ağlamadan duruyor uyumuyor öyle 1 saat durdu uyudu bir kere bu seferde diyorum ki o bir saat ilgilenmeliydim etkinlik yapmalıydım konuşmalıydım diye boşa geçirmiş gibi hissediyorum 🥲

Merhaba benim bebeğim 11.5 aylık bebeginizle günlük oyun süreniz ne kadar oluyor. Bazen kendimi cok yorgun hissediyorum bi 5 dk oturayım diye yatağına bırakıyorum oyuncaklarinida yanina koyuyorum ama durmak istemiyor. Yatagina koydugumda da kendimi suclu hissediyorum terk etmis gibi hissediyorum. Siz evde bi isiniz oldugunda yada 5 dk dinlenmek icin yatagina bırakıyor musunuz yoksa uyandığı zamandan uyuyana kadar surekli oyun mu oynuyorsunuz yada çocuğunuz kendisi mi oynuyor yoksa sürekli uyuyana kadar sizde onunla beraber oynuyor musunuz
Bizimki 2 yaşında uyuyana kadar oyun istiyor bazen kardeşleriyle bazen benimle sürekli oynuyoruz konuşuyoruz şarkı söylüyoruz misafirim gelen gidenim olmadığı için işi bırakıp çocuklarla oynuyorum öğlen uyuduklarında önce yemek sonra işleri hallediyorum

Ben 2.5 aylık bebeğime vicdan yapıyorum genelde kucağımda emerken uyur ama son birkaç gündür uyuması için yatağa koyuyorum o ağlamadan duruyor uyumuyor öyle 1 saat durdu uyudu bir kere bu seferde diyorum ki o bir saat ilgilenmeliydim etkinlik yapmalıydım konuşmalıydım diye boşa geçirmiş gibi hissediyorum 🥲
Annelik gercekten zor herseye vicdan yapiyoruz cocugumuz icin yapmayacağınız şey yok ama hep bi yetersizlik duygusu bende çıkamıyorum bu işin içinden 😅

Bizimki 2 yaşında uyuyana kadar oyun istiyor bazen kardeşleriyle bazen benimle sürekli oynuyoruz konuşuyoruz şarkı söylüyoruz misafirim gelen gidenim olmadığı için işi bırakıp çocuklarla oynuyorum öğlen uyuduklarında önce yemek sonra işleri hallediyorum
Sizde bide birden fazla var ben bu kadar yoruluyoken sizi dusunemiyorum 😊

Bence bu yaşlarda biçok cocuk ayni hepimiz kader yoldaşıyız ☺️
Canları saolsun da evet bazen bunaliyoruz sinirleniyoruz ama bir iki yıla gel oynayalim desekte istemicekler bir kaç sene sonra öpmek için bile izin isteyeceğiz. ☺️

Canları saolsun da evet bazen bunaliyoruz sinirleniyoruz ama bir iki yıla gel oynayalim desekte istemicekler bir kaç sene sonra öpmek için bile izin isteyeceğiz. ☺️
Bunu düşününce hep duygulanıyorum şimdi sıka sıka sevdiğim bebeğim ilerde kollarımın arasında kalmak yerine kendi başına olmak isteyecek galiba o yüzden cocugunu buyuten herkes keşke en başından baslayabilsem diyor 😊

Bunu düşününce hep duygulanıyorum şimdi sıka sıka sevdiğim bebeğim ilerde kollarımın arasında kalmak yerine kendi başına olmak isteyecek galiba o yüzden cocugunu buyuten herkes keşke en başından baslayabilsem diyor 😊
Keşkelerimizi en aza indirmeye çalışalım ☺️

Valla bazen gunun 72 saati oyun oynuyormusuz gibi geliyor. O nasil oluyor dersen bende bilmiyorum. Uzay zaman filam bükülüyor sanirim.

Annelik öyle bişey ki yaw neden rahat bırakmıyor uyumuyor diye yakinirjen ertesi gün neden cok uyuyor neden beni rahatsız etmiyor diye kaygilanirsin.
Benimki de 13 aylık . Ben yerde oturuyorum tel bakarsam hemen kucağımda anne anne diye yüzümü yaliyor😋 kitaplarıyla bazen dalıyor ona çok kitap aldım onun sayesinde bir kaç dk oyalaniyor. çevirip sayfaya bakiyor bakıyor sonra. bana getirip söylememi okumamı istiyor .. oyuncakları hep yere atar ,ona özel boya aldım yok ilgisini çekmedi arabaya ip takdim o biraz ilgilendi onunla ipi tutup sürtturdu arabasını birde elektrik süpürgesi sapıyla oynuyordu . Bende ona elektrik süpürgesi ve vilada seti aldım oyuncak. Evin içinde sürtüp duruyor çok sevdi 🤭 he bide meyve yerken biraz rahatlıyorum muz mandalina elma şu sıra favorimiz . Bide uyurken tabi ..

2.5 aylık bebeğe etkinlik mi 🤦‍♀️ siz çok yıpranırsınız bu şekilde kendinize yüklenmeyin daha yolun çok başındasınız. Oğlum 26 aylık ben mutfakta bişey yaparken salonda kendi başına 5 dk oynadıysa sevinçten gözlerim doluyor nerdeyse

Annelik öyle bişey ki yaw neden rahat bırakmıyor uyumuyor diye yakinirjen ertesi gün neden cok uyuyor neden beni rahatsız etmiyor diye kaygilanirsin.
Benimki de 13 aylık . Ben yerde oturuyorum tel bakarsam hemen kucağımda anne anne diye yüzümü yaliyor😋 kitaplarıyla bazen dalıyor ona çok kitap aldım onun sayesinde bir kaç dk oyalaniyor. çevirip sayfaya bakiyor bakıyor sonra. bana getirip söylememi okumamı istiyor .. oyuncakları hep yere atar ,ona özel boya aldım yok ilgisini çekmedi arabaya ip takdim o biraz ilgilendi onunla ipi tutup sürtturdu arabasını birde elektrik süpürgesi sapıyla oynuyordu . Bende ona elektrik süpürgesi ve vilada seti aldım oyuncak. Evin içinde sürtüp duruyor çok sevdi 🤭 he bide meyve yerken biraz rahatlıyorum muz mandalina elma şu sıra favorimiz . Bide uyurken tabi ..
Benimki yeni yeni yürümeye çalışıyor biyere giderken parmagimdan tutup cekistire cekistire beraber gidiyoruz ☺️ kendi basina oynamayi daha cok seviyo ben beraber oynayalim diye çırpınıyorum ama yok 2 dk bakiyo sonra donup kendi kendine oynuyo oyun oynamaya çalışmaktan yoruluyorum aslinda pesinde elimde oyuncak emekliyorum bacagindan yakaliyorum ki oyun oynayalım diye ama yok 😵

2.5 aylık bebeğe etkinlik mi 🤦‍♀️ siz çok yıpranırsınız bu şekilde kendinize yüklenmeyin daha yolun çok başındasınız. Oğlum 26 aylık ben mutfakta bişey yaparken salonda kendi başına 5 dk oynadıysa sevinçten gözlerim doluyor nerdeyse
Evet iyi durduğu zaman sürekli ona bakıp konuşmalıyım ya da bazı oyun önerileri var onları yapmalıyım gibi geliyor ama 1 saat boş bıraktığım oluyor yatağında ağlamadan duruyorsa başka odaya ev işi için gidip geliyorum

Evet iyi durduğu zaman sürekli ona bakıp konuşmalıyım ya da bazı oyun önerileri var onları yapmalıyım gibi geliyor ama 1 saat boş bıraktığım oluyor yatağında ağlamadan duruyorsa başka odaya ev işi için gidip geliyorum
İlerde bu anları çok özliceksiniz 🙂 istisnalar olsa da çevremden ve burdan duyduğum çoğu anne çocuğu Bi 15 dk kendi kendime oynasın diye dualar ediyor..
Bir de şimdilik çok isteği yok siz iş yaparken pusetinde falan sizi izlemesi bile Bi etkinlik sayılır, iletişim kurmuş olursunuz arada laf atsanız falan

Bende boyle yapıyorum bazen cunku bi tarafta da isler beni bekliyor uyurken ses olacak diye yapamiyorum benimde yatagina birakip yaptigim oluyor ama sonra boşa vakit geçirmiş ona hiçbirşey katmamışım gibi hissediyorum vicdan yapiyorum

1.5 yaşında kızım var ablası ile yaş farkı var ablası pek oynamıyor o yüzden 7.24 benimle oynuyor

Back