Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
tüm ürünlerimiz sebamed. güvenerek kullanıyorum. bence kokusu önemli değil. hatta kokmamasını tercih ederim. içinde parfüm olmasın. ayrıca avona bu konuda güvenmem.
ben chicco kullaniyorum,kokusunu hic bir seye degismem.Dogumdan sonra hastanede bebegimin basini ilk kokladigimda bu koku vardi,seker gibi,hafif yanik bir koku,icime cekmeye doyamadim.Eve gelince de hemen aldim onunla yikiyorum bebegimin sacini(sampuan gibi kopurmuyor yalniz),vucudunu da yine chicconun sabunuyla.Sampuan komple vucut icin de kullanilabilen 0+ urunlerinden,kokusu cok ama cok kalici.
evet. chicco\dan cok memnunuz biz de. organik bir sampuan da var evde bebekler icin, ama chicco'dan kokusu icin vazgecemiyorum. goz yakmiyor, cildi tahris de etmiyor.