• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Cocuğunuza hangi şampuanı kullanıyorsunuz? Avon kids kullanan varmı???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

eeesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.522
9
158
35
Samsun
Merhaba arkadaşlar bi buçuk yaşındaki kızıma avondan şampuan almayı düşünüyorum dalin vs lerin kokusu kalıcı değil ve hiç hoşuma gitmiyo kullanan varmı....:emir_bebek:

ben değilde abşam kullandı çocuklarına ama yaşlarından sonra aldı o hoş kokuluydu hem eğlenceli bir kutusu var oynuyor çocuklar banyo yaparken ...

bebişim 8 aylık we ben Sebamed'le başlamıştım.daha sonra dalin aldık ewet kokusu kalıcı değil ama 1 yaşa kadar kullanıcam bakalım sonra ben de 1 yaş sonrası şampuanlardan almak istiyorum.şimdi küçük diye dalinle dewam edicem.yüzünü istediğim gibi köpürtüyorum hoşuna da gidiyo ama arkadaşımın dediği gibi koku yıkadıktan sonra yok gibi bişey

ben de doğduğu zaman yaklaşık bir yaşına kadar sebamed kullandım. daha sonra ekonomik olsun diye can bebeye geçtik bi ara avon da kullandım ama can bebeden memnunum kokusu da güzel kendim de denedim kesinlikle johnsons baby den bile daha iyi göz yakmama konusunda

ben avon temsilcisi olduğum halde güvenip kullanmadım 2 yaşındaki kızıma,chicco ve nivea kullanıyorum,dalinin ise banyo köpüğünü alıyorum.

Johnson's Baby 'nin ürünlerini kullanıyorum...

Ben bi dönem avonda temsilcilik yaptım ve bi kaç makyaj ürünü ve sadece 1 tane duş jeli kullandım.. Bebeğim için Avona güvenemem şahsen. Jonshons baby veya nivea, sebamed gibi ürünler daha güvenilir geliyor.

ben chicco kullaniyorum,kokusunu hic bir seye degismem.Dogumdan sonra hastanede bebegimin basini ilk kokladigimda bu koku vardi,seker gibi,hafif yanik bir koku,icime cekmeye doyamadim.Eve gelince de hemen aldim onunla yikiyorum bebegimin sacini(sampuan gibi kopurmuyor yalniz),vucudunu da yine chicconun sabunuyla.Sampuan komple vucut icin de kullanilabilen 0+ urunlerinden,kokusu cok ama cok kalici.

benim de 9 aylık bi kızım var
ve doğduğundan beri bübchen kullanıyorum
tamamen bitkisel ve kokusu da çok güzel
tavsiye ederim

benim bebeğim 1 aylık, mustela kullanıyorum.pahalı ama yenidoğan dönemi hassas olduğu için dermatolojik bir marka olsun istedim. Avona ben de güvenmiyorum, kendimde bile kullanmıyorum. Niveanın şampuanını da almıştım ama biraz büyüyünce kullanıcam.

bencede avonu denedim hiç güzel değil kokusuda kalıcı değil

ben dogdugundan berı mustelanın kopuk sampuanını kullanıyorum,memnunuz, papatyalı bır kokusu var ama cok keskın degıl..

ben avonun şampuanını 3 yaştan büyük çoçuklar için biliyorum
benim kızım 3 yaşını geçsin o zaman kullanacam şimdi johson baby kullanıorum

johnsons baby'nin tüm ürünlerini kullanıyorum . bebe yağı,şampuan,pişik önleyici krem,ıslak mendil, bedtime masaj kremi ve çok memnunuz bbğim 6,5 aylık özellikle ıslak mndilleri mükemmel tavsiye ederim

bence kokusunun kalıcılığından çok bebeğe zarar verip vermediğine bak ben nıvea cihicco komili jonhsen kullanmanı tavsiye ederim

cnm ben avonun hiç bir ürününü kullanmıyorum çünkü hiç iii değiller bence sebamed en iyisi.....

Back