anne değilim ama anne adayıyım. şu an bebeğimle ilgili o kadar çok planım, hayalim var ki.eşimlede konuşurken hep erkek arkadaşları konusunda (kız bebek bekliyorum) nasıl oluruz, nasıl olmalıyız, nasıl bir tutum sergilemeyiz gibi şaka yolluda olsa mutlaka konuşuyoruz. akşamları dua ederken "kızıma hayırlı kısmetler, hayırlı izdivaçlar nasip et Allahım" diyorum. çünkü doğanın normal dengesinde olmaaı gereken yada olucak şey bunlar, yada her anne babanın beklediği şeyler. yaşadğın şeyin hiç kolay bişey olmadığını düşünüyorum tabi ki. annene söylersen elbette üzülücek çünkü o herşeyden önce senin hak ettiğin gibi hayatta mutlu olamayacağını, durumunu hep saklamak zorunda kalıcağını, eğer saklamazsan insanların seni acımadan inciteceğini, diğer insanlar gibi dilediğince hayal kuramayacağını, umut edemeyeceğini, mutlu bir aile, yuva kuramayacağını, böyle devam ederse evlat sevincini yaşayamayacağını belkide bu yüzden yalnız bile öleceğini düşünecek. annen kendi hayallerinden, beklentilerinden öte senin için üzülecek. bu durum hastalıkmıdır,tedavisi varmıdır bilmiyorum. Allah bu durumu yaşayanlarında, sevenlerininde yardımcısı olsun.