Çocuğunun olmaması ve MAL VARLIĞINI İHTİYACI OLAN BİRİNE DEVİR ETME

peki buryerle senin hasteneye gelmeni gitmeni vs ilgileniyormu. bide olduki tam elden ayaktan düşmeden yerleştim dışarı çıkmak istediğimde çıkıp gezebiliyomuyum. Geçen gün izledim kanın 4 çocuğu var ve yaşlı yaşam evindeydi kendi yaşıtları ile gayette çay etkinlik saatleri vardı mutlu görünüyorlardı.

Mesela ünlüler napıyo acaba merak ediyorum bizden kat kat fazla paraları var onlar nasıl güveniyor bir avukat eşliğinde heralde

Çocuğunuz olsun diye çabalayın ya da çabalamayın demeyeceğim. Daha gençsiniz bence şu anı yaşayın bu kadar sonrayı düşünmek sizi yorar.

Bir ay önce burada bir olay oldu. Adam annesinin evine gidiyor doğalgaz borusunu kesip içeri atıyor evi patlatıyor. Bu da evlat yani

hepsine cevap evet :)
istediğiniz gibi dışarı çıkabiliyorsunuz
kurum doktoru falan da oluyor.
babamın halası (aynı şehirde 2 çocuğu olmasına rağmen) böyle bir yerde yaşamayı tercih etmişti izmirde. bayağı yüksek ücretli bir yerdi. çocuklarıyla haftasonu vs zaman geçiriyordu.
ben yalnız olursam artık yemek yapmakla evle ilgilenmekle mi uğraşıcam giderim böyle bir yere diyorum.

Bir ay önce burada bir olay oldu. Adam annesinin evine gidiyor doğalgaz borusunu kesip içeri atıyor evi patlatıyor. Bu da evlat yani
Ay allah korusun bazen instagramda falan hasta bebeği olan insanlar görüyorum o kadar üzülüyorum ki diyorum allah beterinden korusun elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum başkasının acısından şükretmek gibi oluyo ama ne biliyim işte karmaşık duygular

Evet izmirdeki o yeri gördüm bayağı mükemmel bi yer otel gibi aynısı istanbu silivride de var ama maliyeti yüksek akan bir gelirinin hala devam ediyor olması lazım sanırım öyle ev karşılığı falan bakmazlar

Çocuğunuz olsun diye çabalayın ya da çabalamayın demeyeceğim. Daha gençsiniz bence şu anı yaşayın bu kadar sonrayı düşünmek sizi yorar.
Sormayın şuan yapamıyorum bunu işte alışveriş yapmayı saçımı makyajımı yapmayı giyinmeyi özledim hiç bişeyden zzevk almıyorum evimden işimden hiç bişeyimden temizlik hastası bi insansım şimdi bişeyi bi yerden alıp başka yere koyasım yok ne için yapıcamki eksik kaldık diye düşünüyorum sanki 31 yıl çocuk için yaşamışım gibi

Depresyonun ne olduğunu gayet iyi biliyorum, ve psikolojinin ne kadar önemli olduğunu biliyorum kendimden ve etrafimdan.

Şunu bil ki, annelik zaten başli başina bir psikolojik savaş. Yani en küçük olumsuzlukta bile yere yiğilacaksan, olmaz. Cünkü annelik hep endişe demek. Hamilelikte bile, yeterici kadar büyuyormu? Doğduğunda, emiyormu? Bezler doluyormu? Niye daha emeklemedi,..

Yani mecburen güclu durman lazim. Ilk tüp bebek deneyecek çiftte siz değilsinizki. Burda kaç konu var tüp bebek üzerine. Yaşiniz genç. Bence acilen iyi bir psikolog bulmalisin.

Cok sasırdım daha bu genc yasınızda tüp bebek bile denemeden ne kadar ajite etmişsiniz durumunuzu.. En azından bir iki kere deneyip sonra bu sayfayı kapattım deseniz hadi neyse de bu sekilde savasmadan kaçmıs oluyorsunuz ve ileride kesinlikle denemediğiniz için pişman olursunuz. Cunku insanın her sene düşünceleri değişiyor illaki..
Kararınız değişmeyecekse de evlat edinmeniz daha uygun olur. Hem nufusunuza alırsınız hemde öz cocugunuz gibi birbirinize baglanırsınız. Karsılıksız saygı sevgi olur aranızda. Diğer türlü karsılıklı bir ilişki olacak gercek sevgiden uzak sadece maddiyat olacak temelinde. Bu ilişkiden hayır gelmez sizin için..

Son düzenleyen: Moderatör:
haklısınız. ilaç tedavimiz devam ediyor bi iki doktordan daha fikir alıp tedavi planını çizeceğim. Herkes için hayırlısı olsun herkese nasip olsun inşallah.

Allah buyuktur.. ama evin vs varsa yegenin kardesin vs yok mu? Ele verecegine onlara ver aran iyiyse…simdiden verme tabii.. vasiyet birakirsin daha iyi…ya da bir hayir kurumu olabilir.. hem belki ilerde ihtiyacinjz olacak saglik sorunu olacak ve satip parasini kullanirsiniz

Kul kurar kader gülermiş .Çocuk sahibi olan aileler yaşlanınca bana baksın diye olmuyor ki düşünceniz garip geldi .Yaşınız henüz 31 ne olacağını, yaşlanıp yaşlanmayacağınızı, çocuğunuz olup olmayacağını bilemezsiniz. Tüp bebek kararına gelince birlikte verilmesi gereken bir karar mal varlığınızı nasıl yöneteceğinizden bağımsız bir karar.

var iki kız kardeşim bi erkek kardeşim var aram çok iyi çok şükür onlar benim canım tabiki cocugum olmazsa ve böyle seçim yapmam gerekirse ilk önce onlara teklif ederim. bilmiyorum ya bunları yazarken bile üzülüyorum yanlız kalma düşüncesi beni çok üzüyo

aslında bağımsız değil. cocuk yapmayacağız düşüncesini birazda bu durum şekillendirecek keşke nasip olsa bakmasada olur telefon etsin yeter

aslında bağımsız değil. cocuk yapmayacağız düşüncesini birazda bu durum şekillendirecek keşke nasip olsa bakmasada olur telefon etsin yeter
Msj birak ariycam seni 30 sene sonra yahu el insaf 30 yaşında 30 sene sonrasinin yasini tutuyosun, yarin basina ne geleceğini bilmeden. Yapma sunu kendine. Zorla bunalim cagiriyosun.

Milyonlarca insan tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi oluyor, öncelikle bu konuyu tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ederim, sonrasında ise; neden evlat edinmeyi hiç düşünmediniz? Aile ortamına, sevgisine, bakımına muhtaç binlerce çocuk var.annemin bir arkadaşı evlat edindi, bebekti henüz. Kendi öz çocuğu olsa bu kadar sever, ilgilenir…

Çok istiyorum tabiki buda bi seçenek araştıracağım

Daha 31 yaşında ve sadece 3 yıllık evlisiniz, bunları düşünmek, bunca uzun yıllar sonrası için plan yapmakta acele etmiyor musunuz?

Hayat bu herşey olabilir, yıllar sonra kendiliğinden çocuğunuz olabilir yada tüp bebek konusunda fikriniz değişebilir, boşanabilirsiniz, yaşlılığa erişemeden ölebilirsiniz. Her şey mümkün.

Ben bu hayatta bu kadar uzun soluklu planlar yapmamayı, kesin hükümlere varmamayı öğrendim. Çünkü olmaz dediğim her şey oldu, yapmam dediğim herşeyi yaptım.

Size tavsiyem, değil yarına bir an sonrasına bile çıkacağımız meçhul olan bu hayatta yaşadığınız anın tadını çıkarın, yıllar sonrası için plan yapmayın.

İllede ben geleceğimi, mirasımı düşünüyorum diyorsanız, o zaman evlat edinmenizi öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…