- 22 Ağustos 2014
- 3.845
- 2.409
- 408
İnşallah hayırlı bir evladınız olurÖzel bir huzur evleri var, evinizi bağışlıyorsunuz, size ömrünüzün sonuna kadar misler gibi bakıyorlar.
Ben bir bayram günü buraların böyle lüks yerler olduğunu bilmeden pasta, meyve suyu filan alıp gitmiştim, sözde yaşlı sevindirecektim. Kadınların arasına bi girdim, ojeli uzun tırnaklar, boyalı saçlar, özel hemşireler... Ayakkabılarımı, saçlarımı filan saklayıp geri geri çıktım :))
Öyle ihtiyacı olana bağışlayayım bize baksın işine girerseniz, oturur ölmenizi beklerler. Paranız varsa geleceği dert etmeniz gerek yok. Para çocuktan daha vefalıdır yaşlıyken :)
Benim iki çocuğum var., ama onlardan beklentim yok tabi ki. kendi başlarının çaresine bakabilirlerse ilerde ne mutlu.İnşallah hayırlı bir evladınız olur
çok şükür elimde kalırsa 2 evim var. kaybetmezde üstüne ekleyebilirsem artık ihtiyaç duyduğumuz anda gideriz öyle bir yere eşimle.Özel bir huzur evleri var, evinizi bağışlıyorsunuz, size ömrünüzün sonuna kadar misler gibi bakıyorlar.
Ben bir bayram günü buraların böyle lüks yerler olduğunu bilmeden pasta, meyve suyu filan alıp gitmiştim, sözde yaşlı sevindirecektim. Kadınların arasına bi girdim, ojeli uzun tırnaklar, boyalı saçlar, özel hemşireler... Ayakkabılarımı, saçlarımı filan saklayıp geri geri çıktım :))
Öyle ihtiyacı olana bağışlayayım bize baksın işine girerseniz, oturur ölmenizi beklerler. Paranız varsa geleceği dert etmeniz gerek yok. Para çocuktan daha vefalıdır yaşlıyken :)
İstanbuldayım benNerede yaşıyorsunuz
Düşünüyorum tabi ki ama o konu ile ilgili kuruma gidip hiç fikir almadım o nedenle bilmediğim için şuan gündemde tutmuyorum. Eğer şartlara uymazsam bile, durumum yettiğince 2 3 çocuğun eğitim masrafını karşılayacağım.Niye evlatlık edinme olasılığı hiç konuşulmamış? Ya tüp bebek ya hiç gibi anladım. Yani fiziksel sıkıntı yaşamak istenmiyorsa bu da gayet güzel bir şecenek
Şartlara niye uymayasanız ki?Düşünüyorum tabi ki ama o konu ile ilgili kuruma gidip hiç fikir almadım o nedenle bilmediğim için şuan gündemde tutmuyorum. Eğer şartlara uymazsam bile, durumum yettiğince 2 3 çocuğun eğitim masrafını karşılayacağım.
kusura bakmayin ama cok suistimal edilmeye musait bir iyi niyetininiz var .Merhaba arkadaşlar
Öncelikle uyarayım yazı biraz uzun olacak :)
Şimdiden okuyacak ve fikir verecek olanlara teşekkürlerimi sunarım:)
Bu konuyu başka bi başlık altında açtım fakat pek fikir alamadım. o konuyu kapatmayıda bilmiyorum siteyi iyi kullanamadığım için
31 yaşında 3 senelik evli bi bayanım. 1 yıldır korunmadık fakat bebeğimiz olmadı doktora gittiğimizde eşimde sıkıntı olduğunu öğrendik ve tüp bebek denildi.
4 ay oldu bu teşhisi alalı ve ben duyduğum günden bu güne kadar üzüntüden 11 kilo verdim.
Allah'ın gücüne gitmesin bilmiyorum bu günahmı ama asla tüp bebek yapmak istemiyorum.
Hem mental hem maddi olarak enerjimi oraya vermek istemiyorum.
Ama çok üzülüyorum derdim aslında bebek sevgisi değil hiç bir zaman çok düşkün bir insan değildim bebeklere
sadece şimdiki yaşlar güzel ama daha sonra ne yapacağız diye düşünüyorum
psikolojik olarak gerçekten hiç iyi değillim.
geçmiş yazılarımdan da görmüşsünüzdür hep bir çıkış yolu aradım.
Sonrasında şunu düşündüm her zaman yardım sever bi insandım 5 lira bile olsa vermeye çalışırım ihtiyacı olana elimden geldiğince.
Bunu hava atmak için yazmıyorum lütfen yanlış anlamayın. Şuan için iyi değerde bi para eden bi evim birde orta halli bi evim var.
İlerde bir gün ihtiyacı olan bir aileye bunları bağışlayıp hem de bakıma ihtiyacımız olduğunda çoluğuyla çocuğuyla kabul edeceğimiz güvenebileceğimiz bi aileye bırakmak isterim.
ya da mor çatı gibi ihtiyacı olan kadınlardan birinin hayatını değiştirmek isterim (bakıcı manasında değil de hem bizim ile yaşayacak hem de yardımcı olmuş olacağız birbirimize karşılıklı) evleri satıp kenardan aylık olarak maaşta verebilirim fakat çar çur olsun istemem.
sizce bu düşünce çok mu saçma ? yada mümkün olmayan bir şeymi veyahutta bizi kesip öldürürlermi :) kendimizi nasıl garantiye alabiliriz?
Evet haklısınız.kusura bakmayin ama cok suistimal edilmeye musait bir iyi niyetininiz var .
evimi barkimi birakirkm bana arkadaslik etsin diye birini bulursaniz o ev bark kalsin diye en kisa zamanda caniniza kasteder .
darruşafakaya fakan birakin evinizi yaslaninca size bakarlar .
mor catidan gelecek kadin veya muhtac aile ölmeniz icin gozunuzin icine bakacaktir
Anksiyete tedavisi gördüm birde nabız bozukluğum var bu ikisi takip altında ve sağlık raporlarında çıkar belki o neden ile vermeyebilirler, tabi bu bi varsayım bilgi alacağım kurumun kendisinden.Şartlara niye uymayasanız ki?
Yani anksiyete yaygın bir problem bu yüzden insanlar antidepresan ve antianksiyolitik kullanıyorlar.Anksiyete tedavisi gördüm birde nabız bozukluğum var bu ikisi takip altında ve sağlık raporlarında çıkar belki o neden ile vermeyebilirler, tabi bu bi varsayım bilgi alacağım kurumun kendisinden.
Yardım demeyelim o zaman yani kurumada bağışlayınca kendine baktırıyosun sonuçta, zorunlu hissetmelerini tabiki istemem bakıcı parasına çar çur olmaması için demek istedim.Önceki yorumları okumadım ama tedavi için çabalamadan ilerde yanlız kalmamak için bir yardım yöntemi bulmak gerçekten çok saçma çabalasanız anlayacağım ama ilerde bu fikrinizden çok pişman olursunuz fırsatım varken. Neden denemedim diye
Ayrıca bu devirde kendi çocuklarınıza beklentiye girmek doğru değilken tanımadığınız birisiyle karşılıklı da olsa yardımlaşma fikri çok ütopik geldi bana karşıdakini buna zorunlu hissettirmek de hoş değil, yardımsa karşılıksız olmalı değilse yardım diye bahsedilmemeli
Bir de şuan tedavi ile ilgili hiç bişey yapamıyoruz oda beni boşluğa düşürdü. Eşimin 6 aylık ilaç tedavisi vardı. Gidin 6 ay sonra gelin diyince aşırı bocaladım kabullenme konusundaİnsan şifasını aramalı . 8-10 yıl uğraşan insanlar biliyorum.
Aldığımız nefesi vereceğimizin garantisi yokken ,30-40 yıl sonrayı düşünmek sanki normal değil .
Bence eşinizle birlikte bir tatile çıkın . Sonrasında tedavi yöntemlerini araştırın . O süreçte de kimsesiz çocuklar yararına işler yapın . Koruyucu aile için başvurun .
Biraz aklınız dağılır . Daha sağlıklı düşününce gerçekten sizin için en uygun çözümü bulursunuz .
Hiç olmadı evlat edinirsiniz . Evsiz barksız bir meleğe hayat vermiş olursunuz .
Çok teşekkür ederim araştıracağım sağolunYani anksiyete yaygın bir problem bu yüzden insanlar antidepresan ve antianksiyolitik kullanıyorlar.
Bir de birçok koruyucu aile dernegi var buralar epey yol yordam gösteriyorlar. Bir konuşun bence infolarına e mail atın ya da arayın direkt mutlaka yardımcı olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?