- Konu Sahibi hasretim34
-
Seyfettin Bulut
Nesil Yayınları
Cennete gidecek büyük insanların bu dünyada seçildiklerini biliyoruz. Ya Cennet çocuklarının da burada seçildiklerini biliyor muydunuz?
İşte bu kitapta, bu seçimin nasıl ve niçin yapıldığını okuyacaksınız. Hepsi hayattan alınmış ve bizzat yaşanmış taze örnekleriyle...
Evladından ayrılık acısını vuslat sevincine dönüştürenlerin hikayesi gözlerinizi yaşartacak ve size ölümü bile sevdirecektir.
Bu kitabı, çocuklarını Cennete uğurlayan bağrı yanık anne babalara armağan ediyoruz. Başsağlığı dileklerimiz ve sabırlarının artmasına vesile olması duasıyla...
hala ciğerim yanıyor bu kitabı nerden nasıl buluruz bildiğiniz bi yer varmı acaba Allah rızası için bizlere söylermisiniz.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
İkizlerim benim elime doğmuştu..Ertesi gün hastanede kefenlerini açıp öptüm öptüm kefenlerini yavrukuşlarımın..cildleri çok inceydi öpemedim zarar veririm diye korktum..Mezara koymadan önce de göğsüme bastırdım onları hafifçe..Gene kefenlerini öptüm..İçim kan ağlaya ağlaya gömdük..Üzerlerine toprak attılar..Şimdi 2 kardeş yanyana yatıyor..Mezar yaptırdık..Eşim mezarın arkasına gül ağacı ekti..Mezar toprağının üzerinde ve ayak diplerinde yine başka çiçekler ektik..4 mevsim dayanıklı olanlardan..Arasıra gidip Mezarın mermerini temizleyip çiçeklere su veriyoruz eşimle..Orayı çiçek bahçesine çevireceğiz Allah'ın izniyle..
Dün anneler günüydü ve ben eşimle yine bebeklerimin yanındaydım...2 bebeğim mezarda ,eşim yanımda..Kayınvaldem de 1 buçuk ay önce vefat etti..
Artık eşimin de annesi ben oldum....
İnşallah hepsinin huzuru yerindedir.Onları çok seviyorum..
Emeğinize sağlık okurken çok fena oldu içim.. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın çok zor.. Anne karnında anneyle bebeği ölünce onlar cennette bereberlerdir değilmi..senağlama,
Bilen varsa söylesin ayrı değillerdir değilmi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?