Çok geçmiş olsun, hem size hem de konuyu en başından beri takip edip bana destek olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Bana rapor almam önerilmiş ama hasta olmadığım halde rapor almam kurumumda sıkıntı olur, hatta uğraşmak için bunu bahane edip kurula sevk edebilirler yalan bir rapor alırsam bu anlamda sıkıntı yaşarım. Meslek hayatımda da zaten hastayken bile kolay kolay rapor almış bir insan değilim. Hastalık dışı rapor almayı doğru bulmuyorum sonuçta bu işten para kazanıyoruz, kişiye göre tartışılır bir durum ama ben haketmediğim bir kazancı almak istemiyorum.
Dün bahsettiğim konuya gelecek olursak bugünde verilen angarya işi yapmadım, o arkadaşta yapmadı. Şefin üzerindeki birim amiri durumu farkedene kadar da yapmayacağım. Fark ettiğinde nasılsa neden yapılmadı diye konuşmak için bizi çağıracak, bende o zaman kendi yaptığım işleri ve o arkadaşın yapmadığı işleri tek tek söyleyeceğim. Herkes neyin ne olduğunu bilsin.
Konu gerçekten çocuğa bakma konusundan mobinge döndü malesef, ama ben bu konuda pes etmeyi düşünmüyorum. Soran arkadaşlar olmuş evet sözleşmeli memurum kadrolu değilim, birazda ona güvenerek bana her işi yaptırmaya çalışıyorlar ama ben geri adım atmayacağım. Sonuçta üzerine düşen işi yapıyorum, yapmayanlar düşünsün. Yıllık izne de şuan çıkmak istemiyorum sağlık sorunları sebebiyle yıl içinde parça parça izne ihtiyacım oluyor, yaşadığım şehir çok küçük bir il. Tedavi sürecinde memleketime gitmem gerekiyor zaman zaman. O yüzden şuan izin alma şansımda yok. Tekrar hepinize teşekkür ederim bu arada, bana güç verdiniz. Belki burada yazılan yorumlar olmasaydı ben yine arkadaşa acıyıp çocuğuna bakmaya devam edecek ve bu gerçek yüzünü göremeyecektim