Hakaret etmek istemiyorum ama hani olur ya bilirsiniz bazı insanlar işten kaytarmak için aptal ayağına yatarlar, onu bilmiyorum bunu bilmiyorum diyerek ama asla öğrenmeye çabalamayarak sıyrılmaya çalışırlar bu tam o şekilde oldu işte. Ben daha üst düzey olan birim amirimizle görüştüm, adamın bana söylediği xx in kapasitesi düşük, mecburen işin çoğu sana kalıyor. Farkındayız senin çabanın ama kapasitesi bu kadar zorlasakta almıyor beceremiyor sanada iki iş oluyor onun hatalarını düzeltmek dedi ki çok haklı gerçekten onun yanlışlarını düzeltmek beni daha beter uğraştırıyordu. İnsan işi bilmeyebilir ama öğrenme çabası olur en azından, yada Allah razı olsun bunu da sen yapmışsın der. Şimdilerde öyle bir havalarda ki ben çok çalıştım şöyle yoruldum böyle yoruldum diye her gittiği birimde dert yanıyormuş :)) gerçekten bu aptallığın arkasına sığınan arkasından kapasitesi düşük, algısı düşük denmesini hazmeden insanları anlamıyorum. İki gün çocuguna bakmadık diye kadının maskesi düştü resmen, gerçek yüzü ortaya çıktı. Ya da hep böyleydi benim tahammülüm kalmadığı için şuan daha fazla batıyor gözüme. Ben şuan şey modundayım başımdan gitsin yüzünü görmeyim tüm işi kendimde yaparım yeterki hayatımda olmasın