Çocuğunu bana bırakmak isteyen arkadaşım

Mümkünse amirinizin de olduğu bir ortam olsun, bu kadın size işyerinde sıkıntı çıkartacak gibi, önceden önleminizi alın. Üzülmeyin artık, uygun bir şekilde bu konuyu halledeceğinize inanıyorum ben.
İnşallah cok sagolun, isin sıkıntılı kısmı zaten bu arkadaş amir yalakası olduğu icin amirimiz olan bayan onun tarafında. Bu haftayi burnumdan getirdi diyebilirim arkadaşımın aglamasi olayindan sonra, angarya işleri üzerime atip tavir yapip durdu. Tarafini net bir sekilde belli ediyor hic profesyonel davranmiyor. Ama yapacak bisey yok sirf aram kimseyle bozulmasin diye bu kadar seye katlanamam gerekirse sefimizle de araya mesafe koyarım. Herkes kendine yakışanı yapiyor

İnşallah cok sagolun, isin sıkıntılı kısmı zaten bu arkadaş amir yalakası olduğu icin amirimiz olan bayan onun tarafında. Bu haftayi burnumdan getirdi diyebilirim arkadaşımın aglamasi olayindan sonra, angarya işleri üzerime atip tavir yapip durdu. Tarafini net bir sekilde belli ediyor hic profesyonel davranmiyor. Ama yapacak bisey yok sirf aram kimseyle bozulmasin diye bu kadar seye katlanamam gerekirse sefimizle de araya mesafe koyarım. Herkes kendine yakışanı yapiyor
Siz kendinizi hazır hissedince amirinizin önünde konuşun, ilişkimiz işyerinde profesyonel şekilde sınırlı kalsın. Özel hayatımı olumsuz etkilediğin şekilde işyerinde de hareketler yapmazsın diye umuyorum. Hiç hoş olmaz bu değil mi şefim şeklinde amirinizi de konuşmaya dahil ederseniz sonrasında size saracaklarına birbirlerine düşerler beni desteklemedin diye.

Kardeşim olsa yegenim olsa kendi cocugum olsa elimden gelenin fazlasini yaparim ama bir baskasi icin bu kadari gerçekten artik enayilik oluyor iyilik diyemiyorum ben buna. Sanki benim cocugum olsa kendisi benim çocuğuma mi bakar, bu durumdan bagimsiz olarak çok zor bir animda cok hasta oldugum bir süreçte bana yardim edebilecekken bilincli olarak yardim etmemisti. (İs ile ilgiliydi) Şöyle bir düşünüyorum nedense hep benim ona faydam olmus hem özel hayatta hem iş hayatında. Karşılık bekleyerek yapilmaz bazi şeyler ama hastaneden serum yeyip gelen ayakta duramayan birine de o haldeyken al bu işler senin ben benimkini yaptım görüşürüz deyip çıkıp gitmezsin, benim ona o kadar iyiligim olmusken kendisi isler bana kalir korkusuyla direk toz olmuştu. Bu şekilde parca parca yasanmis o kadar cok olay var ki, is hayatinin klasik cekememezlik durumlari bunu bir yerde anliyorum yalaka insanlar hayatin her yerinde var ama işin boyutu benim özel hayatima evime kadar taştığı için bu kadar kızgınım. Yoksa is ile ilgili bir sorun olsa hic takmam umurumda olmaz evime gelip kapimi kapatinca nasilsa kimse yok der esimle keyfime bakarim, bu kadin bu hakkimi elimden almaya çalışıyor:)))
En sinir olduğum insan modeli. Sorsan anayım ben der 😡 Siz yine de sakin kalın iş yerinde. Hakkınızı savunun fakat sakin sakin konuşun. Mobingle filan uğraşmayın bir de. Akşam getirdi mi almayın çocuğu bitti gitti.

Şefiniz bu kadar değer veriyorsa o yardımcı olsun o zaman, kimse elin şeyiyle gerdeğe girmesin.

Şefinize söyleyin çocuk meselesini

Eğer iş hayatınızda probleme neden oluyorsa bu arkadaş bence saklamayın

Ay bu ne ya, okurken ben çıldırdım. Engelle telefondan, açma kapını. Amirinle de konuş gerekirse kanıt topla kanıtlarınla git amirine sizi iş yerinde uzak tutsun birbirinizden.

Mavisaclikadin Mavisaclikadin seçin durumu t olarak biliyor mu ?
Bence al karşına konuş bu kadın bana böle böle yapıyor çocuğu üstüme yıkıyor de .
Eğer biliyors abosver yap işini geç .
Devlette mı çalışıyorsunuz yoksa özel mi.devletse amiri mmaari sallamazdim

Cok uzuluyorsa kendi baksin cocuga, gerzege bak ya.

Mavisaclikadin Mavisaclikadin seçin durumu t olarak biliyor mu ?
Bence al karşına konuş bu kadın bana böle böle yapıyor çocuğu üstüme yıkıyor de .
Eğer biliyors abosver yap işini geç .
Devlette mı çalışıyorsunuz yoksa özel mi.devletse amiri mmaari sallamazdim
Devlette çalışıyorum, durumu biliyor ama dediğim gibi birbirine yalakalar sürekli lak lak yapalim dedikodu yapalim cay kahve icelim sohbet edelim modundalar ben is yerinde de isten kaytarmadigim icin en zor isleri yapan kisiyim malesef, şefim durumu biliyor ama ikisi çok yakınlar biri bisey dese hemen onun yerine savunmaya geçiyor öyle söyleyeyim. Beni savunmaz yani kesinlikle

Cok uzuluyorsa kendi baksin cocuga, gerzege bak ya.
Davulun sesi uzaktan hoş geliyor hanimefendiye ama ne hikmetse beni suclu bulurken kendisi aa nolcak cocugu bana birak vs demiyor. Ben musait degilim deyip cekiliyor kenara, amir olunca ona salca olamiyor tabi, bende deniyor arkadasta şansını

Davulun sesi uzaktan hoş geliyor hanimefendiye ama ne hikmetse beni suclu bulurken kendisi aa nolcak cocugu bana birak vs demiyor. Ben musait degilim deyip cekiliyor kenara, amir olunca ona salca olamiyor tabi, bende deniyor arkadasta şansını
Tamam işte sen de amirinin önünde yap konuşmayı, ben ….. ile ilişkimi sadece işte profesyonel olarak kalmasını ve bu sınırlamanın sorun olmamasını istiyorum haksız mıyım amirim? Sonradan ne oluyor denilmesinden baştan konuşuyorum de, topu amirinin kucağına at

Ne rahat insanlar var..nasil arkadaşa sürekli çocuk bırakılır bir kere en başta güvenmem içim rahat etmez ya..Yeri geliyor anneme bile bırakınca bin kere şuna dikkat edin bunu böyle yapın diyorum ki benden kat kat iyi baktıklarında emin olduğum halde bir kaç saat uzak kalinca çok kötü hissediyorum..arkadaşına güzellikle anlat canım sen fazlasıyla fedakarlık yapmışsın..bu arada 11 12de bazen getiriyor çocuğu dediniz o saatte gelip çocuk.sizde mi kalıyor ve kaç yaşında bu çocuk

Angarya olayına sessiz kalmayin. Devlet memurusunuz haklariniz ve sorumluluklariniz belli ve görev tanımınız belli. Üzerinize yapışır sonra.

Nasıl gidiyor iş yerinde durumunuz merak ettim sizi.Benim tavsiyem sizin birim değişme şansınız varsa değiştirin.Hem angarya işleri yapmamış olursunuz hem de amiriniz ve diğer cins kadına biraz ders vermiş olursunuz sizin gibi iş arkadaşı bulamazlar

Nasıl gidiyor iş yerinde durumunuz merak ettim sizi.Benim tavsiyem sizin birim değişme şansınız varsa değiştirin.Hem angarya işleri yapmamış olursunuz hem de amiriniz ve diğer cins kadına biraz ders vermiş olursunuz sizin gibi iş arkadaşı bulamazlar
Merhaba birim değiştirmek için talepte bulundum ama kabul etmediler. Malesef iş anlamında birlikte çalışmaya mecburum gibi duruyor, mümkün oldukça resmi ilerlemeye çalışıyorum iş harici uzak duruyorum

Merhaba birim değiştirmek için talepte bulundum ama kabul etmediler. Malesef iş anlamında birlikte çalışmaya mecburum gibi duruyor, mümkün oldukça resmi ilerlemeye çalışıyorum iş harici uzak duruyorum
Ay hala mı çocuğu size bırakma peşinde? :olamaz:
Siz karı koca iyi insanlarsınız belli. Ama ya olmasaydınız?
Ben o çocuğun akıbeti konusunda endişeliyim doğrusu. Umarım başına bir iş gelmez.

X