Çocuğunu bana bırakmak isteyen arkadaşım

İs dışında dışarda görüşelim dediğinde zaten ben dışarda görüşmek istemiyorum evimde vakit geçirecegim eşimle vakit geçirecegim deyip kibarca reddediyordum ama son dönemde artık çocuğuna bakmak zorundaymisim tribine girdiği icin artık yumusak konusmakta gelmiyor içimden. Net konusuyorum istemiyorum cocuguna bakamam sende gelme esim evde rahatsiz olur diyorum ama yok yani anlamiyor telefonu acmiyorum kapima dayaniyor. En son engelleyecegim o olacak
Ya direkt söylesene ben eşimle senin yüzünden kötü mü olayım diye. Adam evde dinlenmek istiyor yahu. Ben de tüm gün yoruluyorum, çok istesem çocuk yaparım zaten. Özel an diye bir şey kalmadı. Kaynana gibi başımda olma sürekli diye.
Ben tersliyorum böyle insanları. Bir komşu vardı alıp çocuğunu paso bize gelirdi. Bende de çocuk var ama bununki felaket. İşim gücüm var zaten. 10 gün dayandım. En son tersledim. Benim tahammül seviyem 10 günmüş. Siz de ne sabır varmış.

Mesaj yok elimde ama arama kayitlari var, yüz göz olmadan kurtulabilseydim su dertten
Ben ara ara konunuzu takip ediyroum da, soz anlayan biri degil zaten . Bosuna kendinizi strese sokuyorsunuz. Birakin polis halletsin.
Kapına geldiğinde eşin kapıyı açsın ve ağzının payını versin def etsin. Anlaşılan sen beceremiyorsun fazla naifsin.
Bu sefer onun eside girer isin icine, kavga gurultu fiziksel hale donebilir.

Konuyu en basindan beri okuyorum da anlamadigim sey su. Niye kadina syrekli bahane sunuyorsunuz. Istemiyorum seninle muhattap olmak de gec yahu.

Benim de vardi boyle bir tanidigim en son wp dan bi karikatur attim bir de dedim ki karikaturun paspasida var onu da alicam sen gelirsen kapiya koymalik dedim bir daha konusmadi benimle. Sonra tasindi zaten. Paspasta su

Eki Görüntüle 3108302
Ahahahah 😂😂😂😂

polise sikayet edin , kapima dayaniyor diye. Elinizde mesajlari kanitlar yok mu?
polise şikayete gerek yokki. Ne diyecek ki "Çocuğu bana bırakmak istiyor ama ben istemiyorum." Kapıya geldi mi diyecek; Ne işin var bu saatte? Dingonun ahırı mı burası? Gece kreşi mi?

Ben inanın hayatımda böyle bişey ne gördüm ne duydum ne desem laftan anlamiyor. Berk (oğlu) seni çok özledi diyor birde ne kadar istemiyorum desemde anlamazliktan geliyor. Psikolojim bozuldu valla artik numarami degistirmeyi düşünüyorum o derece
Bide çocuk üzerinden aklınca duygu sömürüsü yapıyor 🙄 Allah sabır versin böylesi bir tiple sizin kadar sabırlı davranamazdım ben. Siz bir şeyi değiştirmeyin üzerinizde bu kadar etkisi olmasın insanların.

İs dışında dışarda görüşelim dediğinde zaten ben dışarda görüşmek istemiyorum evimde vakit geçirecegim eşimle vakit geçirecegim deyip kibarca reddediyordum ama son dönemde artık çocuğuna bakmak zorundaymisim tribine girdiği icin artık yumusak konusmakta gelmiyor içimden. Net konusuyorum istemiyorum cocuguna bakamam sende gelme esim evde rahatsiz olur diyorum ama yok yani anlamiyor telefonu acmiyorum kapima dayaniyor. En son engelleyecegim o olacak
Hala kibarlıkla diyorsunuz.
Artık sert bir şekilde bu ısrardan hoşlanmadığınızı söyleyin. Berk beni özlüyor diyorsunuz ama ben sana yada çocuğuna duygusal bir bağ kurmadım. Görüşmek istemiyorum. Zorlama artık sıkıldım de. Sert konuş. Kibarlıkla çözülmez bu. Sert olacaksın bozacaksın. Biz daraldık burda

polise şikayete gerek yokki. Ne diyecek ki "Çocuğu bana bırakmak istiyor ama ben istemiyorum." Kapıya geldi mi diyecek; Ne işin var bu saatte? Dingonun ahırı mı burası? Gece kreşi mi?
gorusmek istemiyorum , surekli kapima gelip rahatsiz ediyor diyebilir. Oda yetmiyor telefonla taciz ediyor.
Konu cocuk dan bagimdiz artik. ozel hayata mudahale var

gorusmek istemiyorum , surekli kapima gelip rahatsiz ediyor diyebilir. Oda yetmiyor telefonla taciz ediyor.
Aslında terslese yeter. Bana kimse zorla bir şey yaptıramaz mesela eşim, ailem için de geçerli. Anında yüzüm düşer. Dimdirekt lafımı söylerim. Bu değişik için emniyet güçlerini yormaya gerek yok bence.

Tabi şu da var. Amaç çocuğu kurtarmaksa olabilir. O zaman çağırabilir. Polis kaydıyla gider aile bakanlığına şikayet eder.

Tabi şu da var. Amaç çocuğu kurtarmaksa olabilir. O zaman çağırabilir. Polis kaydıyla gider aile bakanlığına şikayet eder.
Çocuğu almalari icin aramam söz konusu olamaz çünkü görünürde iyi bir aile olduklarına kanaat getirir kim görse. İstemiyorum derken sesimi yukseltmem gerek sanırım algilayabilmesi icin. Tamamen muhabbeti keseyim diyeceğim ama birlikte calisiyoruz işin belli bir kısmını o bir kısmını ben yapıyorum. Yani mutlaka is geregi konusmak zorundayiz birbirimizden bagimsiz calisamiyoruz, ben is yapmasam o calisamaz, o yapmasa ben calisamam malesef durum bu şekilde olduğu için ciddi bie tartisma icine giremiyorum, ama daha sert söyleyeceğim kusura bakma ben senin cocuguna bakmak zorunda degilim mümkünse sende evime barkima gelme diye

Çocuğu almalari icin aramam söz konusu olamaz çünkü görünürde iyi bir aile olduklarına kanaat getirir kim görse. İstemiyorum derken sesimi yukseltmem gerek sanırım algilayabilmesi icin. Tamamen muhabbeti keseyim diyeceğim ama birlikte calisiyoruz işin belli bir kısmını o bir kısmını ben yapıyorum. Yani mutlaka is geregi konusmak zorundayiz birbirimizden bagimsiz calisamiyoruz, ben is yapmasam o calisamaz, o yapmasa ben calisamam malesef durum bu şekilde olduğu için ciddi bie tartisma icine giremiyorum, ama daha sert söyleyeceğim kusura bakma ben senin cocuguna bakmak zorunda degilim mümkünse sende evime barkima gelme diye
Bence de.hic mi kimsesi yok bu kadının ya bir de bu kadın nasıl bu hale gelmiş merak ettim.cocukluguna bir inmek lazım.ayrica bir merak ettiğim de bu çocukla ilgilenme mevzuları falan ne kadar sürdüyani ne kadar süre boyunca gelip gelip bıraktı size

K.bakmayın ama cevaplarınız çok saçma..kadın ilk söylediğinizde olay çıkarmış sinir krizlerine girmiş tekrar yeniden neden selamlaşıyorsunuz..eşim misafir istemiyor değil..Ben seninle muhatap olmak istemiyorum seni hayatımda istemiyorum diyeceksiniz işte sadece iş için konuşmadan halloluyorsa halledeceksiniz başkalarının aracılığıyla falan,küseceksiniz bi daha barışmamak üzere

İş hayatından çok uzak kaldım çocuktan sonra ama kendi eski tecrübemle söylüyorum keşke en başından sınırlı bir dialoğunuz olsaymış. İş yerindeki işleyiş yüzünden mecbur daha sert ama sakin bir şekilde konuşacaksınız. Delirirse bile sakin kalıp sözünüzü söyleyip tınlamadan işe devam edeceksiniz mecbur. Akşam eve mi geldi, müsait değiliz deyip yollayacaksınız.

Aslında terslese yeter. Bana kimse zorla bir şey yaptıramaz mesela eşim, ailem için de geçerli. Anında yüzüm düşer. Dimdirekt lafımı söylerim. Bu değişik için emniyet güçlerini yormaya gerek yok bence.
bende ayni senin gibiyim direk soylerim istemedigim birseyi .
Konu sahibi daha naif heralde , ondan sakin karsiliyor. ben simdiye coktan cozume
kavusturmustum bu olayi

X