Çocuğunu bana bırakmak isteyen arkadaşım

bana da bir şey olmaz dedi arkadaşım ama ben bu sorumluluğu alamam dedim. Bir gün oğlum düştü yüzüstü ben de burun konusunda çok takıntıliyim yaa burnu egilirse diye kulak burun boğaz a götürdüm hemen 😂 giriş yaparken benden imza aldılar yaa. O kadar tuhaf hissettim ki kendimi. Çocuğun bir şeyi bile yok evham yapıp burnunu göstermeye gelmişim umursamayabilirdim de imza aliyolar. Çocuk bu ne yapacağı belli olmaz . Kaşla göz arasında balkona çıkar düşer anneyi değil seni sorgulayacaklar . Çocuğun boğazına bir şey kaçsa belki arkadaşın senin suçun değil diyecek ama ya senin vicdanin? Ben baş edemiyorum bu korkularla de geç uzatma kuserse de kussun
Jwjwjw
Burun konusunda bende takıntılıyım
Oğlum düştü 10 aylıkken. Hemen burnunu kontrole götürdüm kırılmış mı yanulmuş mu diye :KK70:

Niye doğurmuş acaba bu kadar zora gelemeyecekse ilgilenmek zor gelecekse
Kalıbımı basarım yakın zamanda ikinciyi de doğurur. Nerde böyle aile olmaktan bihaber, çocuğunu orda burda büyüten tipler varsa çatır çatır ürüyorlar, çünkü gerçek manada çocuk bakmak nedir haberleri yok, kolay geliyor.

Ay ben kendi cocuguma tahammül edecek kapasitede değilim
Bide milletin bebesini mi eglendircem

İyi dayaniyosuniz valla

Benim üst komşum bunu bana yapmaya çalıştı. Kapıya geldi dedi kızıma bi 15dk bakabilir misin? hayır bakama dedim direk. Yalvardı dedim tama ama bir daha bana getirme. sonuç 2 hafta sonra tekrar bırakmak istedi kızdım sana bırakma dedim hala neden getiriyorsun. Ondan sonra da asla bırakmadı.
Net bir şekilde bir daha getirirse bakmayacağınız , eşinizin bir çocuğun sorumluluğunu almayı kabul etmediğini söyleyin ve getirirse de almayın çocuğu
Ya ben bu insanların nasıl bukadar yüzsüz olduklarına akıl sır erdiremiyorum benim çocuğumu komşum istemeyecek ben ısrarla baksın diye direteceğim pes yani ne o komşuya güvenirim nede bırakırım Allah karşılaştırmasın böyle arsız yüzsüz tiplerle hiç sevmem

Ya ben bu insanların nasıl bukadar yüzsüz olduklarına akıl sır erdiremiyorum benim çocuğumu komşum istemeyecek ben ısrarla baksın diye direteceğim pes yani ne o komşuya güvenirim nede bırakırım Allah karşılaştırmasın böyle arsız yüzsüz tiplerle hiç sevmem

Diyorum ya bana nasıl güvenebiliyor. Hırsız mıyım uğursuz muyum ne biliyor. Kadının rahatlığı beni bitirdi. Şimdi o çocuklar büyüdü gece 23.00 kadar dışarıdalar. O kadar gamsız biri

Pes edeceğini ben sanmıyorum hala bana gün içerisinde çocuğunun resimlerini göstermeye çalışıyor baksana ne tatlı aa bak kreşte ne yapmışlar diye. Hımm deyip bakmıyorum bi saat sonra yine aynı, korkudan çocugu görsem yolumu değiştircem nerdeyse üzerime kalacak korkusuyla ay ne tatlıymış bile diyesim gelmiyor. Biraz ilgilendiğimi göstersem başa döneceğiz

Pes edeceğini ben sanmıyorum hala bana gün içerisinde çocuğunun resimlerini göstermeye çalışıyor baksana ne tatlı aa bak kreşte ne yapmışlar diye. Hımm deyip bakmıyorum bi saat sonra yine aynı, korkudan çocugu görsem yolumu değiştircem nerdeyse üzerime kalacak korkusuyla ay ne tatlıymış bile diyesim gelmiyor. Biraz ilgilendiğimi göstersem başa döneceğiz
Ay bana evlatlık mı veresin var desene. Kendi çocuğun sadece sana sevimli de. Bu kadınla efendilikle baş edemezsin. Yapıştır geç acıma

Ben yeterince doydum çocuk sevmeye de geç .
Hahja ben bu anladan bi atraksiyon daha bekliyorum acil kapıya dayanmalı 😂
Ama tavrın harika hiç bozma aynen böyle devam arkandayiz .burada yazdıklarını uygulayabilen nadir uyelerdensiniz

Gardını sakın düşürme aynı stresi bir daha yaşamak istemezsin
Aynen devam eninde sonunda pes edecek :kahve:

Gururun sözlük anlamı bu kadını resmen teğet geçmiş, düşman başına Yarabbi.
Adamı deli eder hastaneye kapattırır.

Son düzenleme:
ya direkt alın karşınıza konuşun ya da her aradığında müsait değilim dışardayım vs diyerek geçiştirin anlar herhalde :) baktınız yine anlamıyor ciddi ciddi konuşun neden stresi kendiniz yaşıyosunuzki o size çocuğunu bırakmaya alışmış sanırım çevresinde annesi,eşi vs de yok ee siz bakıcı mısınız ?

Arkadaşlar geçen gün hatırlarsanız aradığında acmamistim. Bugün dediki esi ile tartismis o gün çocuğunu alıp bana gelecekmis. Saat 22.00da aramisti beni o saatte insan insana oturmaya gider mi üstelik eşim de evde bunu bildiği halde. Sen açmadın bende dışarı çıktım dedi bende dedim benim eşim rahatsiz olur eşim misafir sevmiyor biri gelsin gitsin istemiyor eve kusura bakma dedim. Hala daha mecbur gelecektim acsan diyo. Vallahi cildirmalik ya delirtecek beni bu kadın. Gelme deyince insan ne anlar saka gibi gercekten cildirdim sinirden tüm gün ağrılar girdi başıma

Arkadaşlar geçen gün hatırlarsanız aradığında acmamistim. Bugün dediki esi ile tartismis o gün çocuğunu alıp bana gelecekmis. Saat 22.00da aramisti beni o saatte insan insana oturmaya gider mi üstelik eşim de evde bunu bildiği halde. Sen açmadın bende dışarı çıktım dedi bende dedim benim eşim rahatsiz olur eşim misafir sevmiyor biri gelsin gitsin istemiyor eve kusura bakma dedim. Hala daha mecbur gelecektim acsan diyo. Vallahi cildirmalik ya delirtecek beni bu kadın. Gelme deyince insan ne anlar saka gibi gercekten cildirdim sinirden tüm gün ağrılar girdi başıma
Canim sen bu kadının dediklerini hic takma kafana yoksa sinir hastası eder insanı, ayni şekilde devam et sen. Yüzsüz biri belli zaten

Zorla mı geleceksin polis çağırır attırırdım diyeceksiniz eşim fln demeyin kadının umrunda değil siz kadına adam gibi seni istemiyorum hiç bir koşulda istemiyorum demediğiniz sürece kurtulamayacaksınız

X