- 9 Mart 2011
- 11.711
- 8.962
11Kızınız kaç yaşında acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11Kızınız kaç yaşında acaba?
Muhtemelen pedagojiden habersiz sorumsuzun teki.o zaten bundan sonra en azından kızıma nasıl davranacağını öğrenmiştir
ama böleleri öle uslanmaz
dişini göstereceği birini buldu mu yine yapar yapacağını
şikayetle falan adam olmazlar
o kadar çoklar ki
vicdan lazım düşünerek konuşması için
o da bu yaştan sonra olnaz
aynen böle demek istedimYa abartmayın kadın çocuğuna beddua etmemiş iyi okuyun çocuğundan bul demiş. Yani bana yaşattırdıklarını yaşa gibi bir şey demiş sanki kadın Allah korusun çocuğun hasta olsun gibi şeyler demiş gibi konuşuyorsunuz
kızıma sen mal mısın diyen
boş boş şeylerle uğraşıyorsun diyen
neden buraya geliyorsun özel okula gitsene diyen
kızım için sınıfa buna uymayın bu deliyle deli olmayın diyen
birlik olup bunu okuldan attırsanıza diyen
ben nasılsa ücretliyim bana bi şey olmaz diye düşünen
kendini öğretmen zanneden varlık
günlerdir kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum olmuyor
umarım buraya üyesindir
umarın buraya üye olan arkadaşların vardır
kızımın babasına beddua etmeyen ben sana beddua ediyorum
dilerim rabbimden çocuğundan bul
hiç kimseyle öğretmenlerin zorlukları emekleri yaşadıkları hakkında polemiğe girmicem
bana bunu kimse açıklayamaz
aynen böle demek istedim
benim yaşadığım çaresizliği bi anne olarak yaşasın bakalım
Okulda ders dinlememek ne demek ? Mecbur dersini önemseyecek ve dinleyecek. Ders zamaninda resim cizilmez, ders dinlenilir. Resim dersinde resmini cizsin. Ve o yasda büyüklere hele hele bir ögretmene cevap verme hakkini kendinde bulamaz.dersi dinlemediği resim çizdiği ona cevap verecek cesareti bulduğu için
ingilizce öğretmeniMuhtemelen pedagojiden habersiz sorumsuzun teki.
Dava açın. Haddini bir şekilde bilmesi gerekiyor.
Sınıfta işi yok bu insanın.
Ne öğretmeni olduğunu sorabilir miyim?
Bu sorumu lütfen yanlış anlamayın. Kızınız kaynaştırma öğrencisi mi?ingilizce öğretmeni
kaldı ki dil bence beceri isteyen bi alan
herkes öğrenemez öğrenmek zorunda da değil
ve ben defalarca öğretmenlere kızımdan not beklemediğimi sadece okuldan soğumamasını istediğimi dersleri 1 olsa da sorun olmadığını söyledim
ama hepsine tekrar tekrar defalarca anlatmam lazım
kafalarının alması için heralde
Okulda ders dinlememek ve resim çizmek ne demek ben söyleyeyim. "öğretmenim bu ders benim ilgimi çekmiyor, yöntemlerinizle dikkatimi çekemediniz. dikkatim dağılıyor, karnım ağrıyor, aklım karışık, kahvaltı etmedim vs vs"Okulda ders dinlememek ne demek ? Mecbur dersini önemseyecek ve dinleyecek. Ders zamaninda resim cizilmez, ders dinlenilir. Resim dersinde resmini cizsin. Ve o yasda büyüklere hele hele bir ögretmene cevap verme hakkini kendinde bulamaz.
Tabiki ögretmenin yerinde olsam hic polemige girmez, direk sinifdan uzaklastirirdim kizinizi, cünkü bunlar ders zamaninda yapilacak seyler degil.
Okulu, derslerini ve ögretmenini ciddiye almaz ise bu yasta, sonradan cok daha büyük problemler yasayacak cocugunuz hayatda. Okul yeri, disiplinin, egitimin yeri.
Madem cok kirginsiniz, gidip direk yüzyüze konusun o ögretmenle Burda beddua etmekle bir yere varamazsiniz.
Birde dikkat edin, cocugunuzun yaninda ögretmeni kötüleyip, cocugunuzu savunmayin, cünkü cocuk bunu bir zafer olarak algilar ve her büyügüne hatta sizede ayni davranabilir ve ömür billah derslerini, okulu, egitimi ciddiye almaz.
siz hiç merak etmeyin benim kızım nerde nasıl davranacağını çok iyi bilen bir çocukOkulda ders dinlememek ne demek ? Mecbur dersini önemseyecek ve dinleyecek. Ders zamaninda resim cizilmez, ders dinlenilir. Resim dersinde resmini cizsin. Ve o yasda büyüklere hele hele bir ögretmene cevap verme hakkini kendinde bulamaz.
Tabiki ögretmenin yerinde olsam hic polemige girmez, direk sinifdan uzaklastirirdim kizinizi, cünkü bunlar ders zamaninda yapilacak seyler degil.
Okulu, derslerini ve ögretmenini ciddiye almaz ise bu yasta, sonradan cok daha büyük problemler yasayacak cocugunuz hayatda. Okul yeri, disiplinin, egitimin yeri.
Madem cok kirginsiniz, gidip direk yüzyüze konusun o ögretmenle Burda beddua etmekle bir yere varamazsiniz.
Birde dikkat edin, cocugunuzun yaninda ögretmeni kötüleyip, cocugunuzu savunmayin, cünkü cocuk bunu bir zafer olarak algilar ve her büyügüne hatta sizede ayni davranabilir ve ömür billah derslerini, okulu, egitimi ciddiye almaz.
ona söyleyecek tek lafım bile yokBunları buraya yazmak yerine keşke öğretmenin yüzüne söyleseydiniz.