Çocuk Hastalıkları Çocuğuna büyüme hormonu kullanan var mı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Merhabalar bende kızımı Endokrin doktoruna götürdüm. 10 yaşında 133 cm 39 kilo. Kan idrar el bilek ultrason istedi doktorumuz. Boyu 151 olacak gibi görünüyor dedi birde ergenlik başlangıcı görüldü ultrasonda ama kanda görünmediği için pazartesi bir test daha yapılacak. Ergenliği durdurmak gerekiyormuş büyüme hormonu vermek için. Ona göre konuşacağız büyüme hormonu alma durumunu. Ama bizde SGK karşılamıyor cücelik durumunda olmadığı için. Çok maliyetli oluyormış diğer türlüde. İlaç fiyatları hakkında bilginiz var mı?

Arkadaşlar benim oğlumda yıllarca süren besin allerjısı vardı doğal olarak hep yetersız beslendı yıllarca götürmediğim gastronomi profesörü kalmadı Yaş 10 boy 128 kilo 22 En son takip eden profesör işin içinden çıkamadı endokrine sevk etti büyüme hormonu bakıldı tahlillerin hepsi çıkmadı ama prolaktin yüksek ıgf 1 ve 3 normal çıkmış diğer testlerin çıkmasını bekliyorum büyüme hormonu normal çıksada yine hormon iğnesi başlanır mı yada yükleme testi okudum o yapılmadı onu yaptırmaya gerek var mı
Başlanır ama büyüme hormonu maliyetli bir işlem sizin normal seviyede olduğu için devlet karşılamayacak. İlaçları sizin almanız gerekiyor. Biz de şuan kızım ile aynı süreçteyiz. Biz karşılayalım dedik. Ama ne kadar bir meblağdan bahsediyoruz benimde bilgim yok. Şuan testleri yaptırıyoruz. Ergenlik başlangıcı var gibi kızımda. Onu netleştirip ona göre büyüme hormonu verelim dedi doktor.

X