- 5 Mayıs 2016
- 4.143
- 5.683
- 158
- 40
Merhaba. Daha önce konu açmıştım oğlum kabız diye hala devam ediyor ama daha normale döndü çok şükür. İlaç kullanıyordu onun dozunu azalttım giderek tamamen yok etmeye çalışıyorum. Yemek olarak sadece çorba iciyordu ve tek tip besleniyordu. Doğum iznim büyük oğluma yaradi işi bırakınca onunla ilgilendim yemek düzenini oturtmaya çalıştım , tuvalet eğitimi verdim , kakası da düzene girdi. Her gün anne kakam geldi deyip beni tuvalete götürürken dunyalar benim oluyor bu duyguyu anlatamam. Ama öncesinde çok sıkıntılar çektim hamileligimden bişey anlamadım öyle diyeyim. Benden habersiz fitil verdiler bide bikac kez. En son ortalığı ayağa kaldırıp evdeki fitilleri çöpe attım kavga çıkardım sonra vermediler. Tabi bir sürü sorun oldu.
Benim sorum şuanda normal yemekler yiyor ama telefon izlerken ben yediriyorum o bile.bir mucize çünkü ağzına sokmazdi. Bir tane sevmediği şeyin yanında iki üç tane sevdiği şey olarak menü yapıyorum örneğin fasulye yiyecekse çorba,yoğurt karpuz oluyor menüde sadece fasulye verip gıcık kapmasin diye.
Telefonu bırakıp normal yemeye dönmesini nasıl sağlayabilirim bu konuda tecrübeli anneler var mı . Sonsuza kadar yanında olamicam sonuçta. Çalışmaya başlayınca kendisi herşeyi yiyen çocuk kıvamına gelsin istiyorum yoksa hepsi başa döner.
Gerçekten bu süreçte çok yıprandım o yemek menüsü bitince resmen rahatlıyorum bir sonraki yemek saatine kadar.
Benim sorum şuanda normal yemekler yiyor ama telefon izlerken ben yediriyorum o bile.bir mucize çünkü ağzına sokmazdi. Bir tane sevmediği şeyin yanında iki üç tane sevdiği şey olarak menü yapıyorum örneğin fasulye yiyecekse çorba,yoğurt karpuz oluyor menüde sadece fasulye verip gıcık kapmasin diye.
Telefonu bırakıp normal yemeye dönmesini nasıl sağlayabilirim bu konuda tecrübeli anneler var mı . Sonsuza kadar yanında olamicam sonuçta. Çalışmaya başlayınca kendisi herşeyi yiyen çocuk kıvamına gelsin istiyorum yoksa hepsi başa döner.
Gerçekten bu süreçte çok yıprandım o yemek menüsü bitince resmen rahatlıyorum bir sonraki yemek saatine kadar.