Doğuma Hazırlık çocugumuzun cinsiyetini belirlemek artık elimizde...bilimsel arastırmalar..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

PXIXXSY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2007
46
0
arkadaslar bilimsel arastırmalı bi dergiden alınmış bir yazı..

İSTEĞE GÖRE OĞLAN VEYA KIZ ÇOCUĞU SAHİBİ OLMAK

Bu konu asırlardır insanların arzuladığı şeydir. Bir kızı olanın bir de oğlu olması veya bir oğlu olanın bir de kızı olması isteği doğal bir arzudur. Ama insanlar bugüne kadar bu sırrı çözememişlerdir.

Fakat son yıllarda bulunan çok hassas alet ve imkanlarla tabiatın bu sırrını çözmek üzere bazı adımlar atılmıştır.

Bugün kati olarak bilinen bir husus şudur:

(çocuğun erkek veya kız olması, erkeğin spermaları ile ilgilidir.) erkeğin spermaları 2 gruptur; bir kısmı erkek bir kısmı kız çocuğu yapacak yapıdadır. Kadının yumurtasının hangi tip sperma döllerse ona göre çocuk ya kız ya oğlan olacaktır
Şimdi bu hususu bildikten sonra yapılacak iş veya öne sürülen öneriler: kadının döl yatağına boşaltılan ve oradan rahime geçen ve yumurtaya doğru ilerleyen spermalardan öylesine bir yol hazırlayalım ki oğlan veya kız yapacak spermalar bu yolda ilerleyebilsin böylece istediğimize ulaşalım.

Erkek veya kız meydana getirecek spermaların hassasiyet derecesi değişiktir kat edilecek yolun çok asit veya bazik olması bunları ayrı derecelerde etkiler.

Erkek veya kız çocuğu yapacak spermaların ilerlemesine yaradığına bildirilen önerileri aşağıda en son batı mütehassısların kitaplarından naklediyoruz.

Okuyucularımızın kafalarını karıştırmamak için ilmi nedenleri burada vermiyoruz, sadece önerileri pratik taraflarını vermekle yetiniyoruz.

Kadının en fazla gebe kalma ihtimali reglden 13 – 15 gün sonraki cinsel temas ile sağlanır. İşte bu cinsel temastan önce veya sonra bazı basit öneriler yerine getirilmek suretiyle oğlan veya kız çocuğu sahibi olmak kabil olacağı bildiriliyor.

Yeni evliler veya 2. 3. çocuğu olanlar aşağıdaki önerilerde geçen hususları bir kenara not ederek bir dahaki sefere aynını veya tersini takip etme imkanlarını sağlamalıdırlar. Böylece istediklerine daha iyi yaklaşma imkanı olur.

1 – Dr. Millet’un Önerisi

“ yukarıda belirtilen tarihte cinsel temastan sonra kadın 2 – 3 gün hep sağ tarafına yatarsa doğacak çocuk erkek olur”. Yani sağ yumurta kanalına giren spermalar oğlan çocuk yapacak yapıda olanlardır. Genellikle eşler karyolanın belirli tarafına yatarlar ve yaşamları hep öyle sürer gider buna dikkat etmeli 1 inci çocukta ne tarafa yattığına iyi dikkat etmeli ve 2. 3. gebelikte aynını veya tersi yöne yatmak suretiyle istedikleri cinsiyette çocuk sahibi olabilirler. İlk çocukta cinsel temastan sonra 2 – 3 gün sürekli sağa yatıp oğlu olmuşsa 2. hamileliği için cinsel temastan sonra 2 – 3 gün sürekli sol tarafa yatmalıdır.

Örnek:
“Tanıdığım bir kadının sol yumurtalığı ameliyatla iptal edilmişti bu kadın sağ yumurtalığı ile 7 çocuk doğurdu hepsi erkek idi.”

“Diğer bir kadının sağ yumurtalığı çalışmıyordu sol taraf sağlamdı 4 kız çocuğu oldu.”

“ 6 kızı olan bir aile 1 erkekleri olmasını istiyordu bana gelmişlerdi birlikte evlerine gittik ve yatma durumlarını inceledik kadın bir vücut arızası nedeniyle hep soluna yatmakta idi yatağıda ona göre yaptırmıştı. Sağa yatacak bir yatak hazırlattık ve 7. çocuk erkek oldu.”

Buna ait örnekler çoktur, yeter ki sağ ve sol yumurtalıklar ve yumurta kanalları sağlıklı olsun.

2 – Dr. Regnault’un Önerisi:

Bu öneri kimyasal esaslara dayanmaktadır en fazla tutulan öneridir. İlmende izahı kabul edilmektedir.

Kadın vajinası normal olarak asit yapılıdır zira vajinanın sağlıklı kalması vajinadaki faydalı mikropların süt asidi yapıp orayı asit hale getirmesiyle kabil olmaktadır. Ama bu asitliğin kuvvet derecesi kadından kadına değişir bazılarında çok bazılarında ise az kuvvetlidir.

Kadının vajinasının asitlik derecesi eczanelerden alınacak Turnusol kağıtları ile kolayca anlaşılabilir. Bunu her kadın kendide yapabilir.

Şimdi vajina asit derecesine göre erkek ve kız çocuğu meydana getirecek spermaların hareket sürati değişiktir. Bundan yararlanarak vajinanın asitlik derecesini ayarlamak değiştirmek suretiyle erkek veya kız çocuğu sahibi olunabilir. Yapılan pek çok tatbikatta % 90 - % 100 müsbet sonuç alınmıştır.

Vajinası fazla asit olup da gebe kalamayan ineklerin vajinası sodalı su ile yıkandığında ineklerin kısırlığı giderilmiş ve doğan buzağıların hemen tamamı erkek olmuştur. Aynı şey kadınlara tatbik edilmiş içersine biraz yemek sodası katılmış ılık su ile vajina yıkandıktan sonra yapılan cinsel temas kadınlar genellikle oğlan doğurmuştur.

Regnault’a göre kız çocuğu meydana getirecek spermalar asit, oğlan çocuk meydana getirecek spermalar ise bazik yapıdadır.

Diğer bir kısım çiftlerde ise: erkeğin sperması çok bazik kadının vajinası da hafif asit ise bunlardan doğacak çocuklar hep oğlan olur. aksi durumda ise kız olur

bence buna karışmak bebegini seçmektir..adı üstünde bebek kız olsun erkek olsun ne fark eder?bide şöyle düşün erkek çocuk istedin ve bi takım bilimsel yollarla erkek çocuk edindin..ona gönderilecek ruh belli,hadi sizin hayat çizginizde çocugunuzun kız olacagı ve kız ruhu gönderilecegi yazıyorsa??efeminemi olsun çocuk??bilim güzel bişe ama Allahın işinede karışmayalım yani...

bence buna karışmak bebegini seçmektir..adı üstünde bebek kız olsun erkek olsun ne fark eder?bide şöyle düşün erkek çocuk istedin ve bi takım bilimsel yollarla erkek çocuk edindin..ona gönderilecek ruh belli,hadi sizin hayat çizginizde çocugunuzun kız olacagı ve kız ruhu gönderilecegi yazıyorsa??efeminemi olsun çocuk??bilim güzel bişe ama Allahın işinede karışmayalım yani...

aynı şey benimde aklıma gelmedi deil hanikaydirigubbakcemile3

dimi yani kaydirigubbakcemile3 düşünsene çocugunun cinsiyetini erkek belirledin ve oldu..Allahta yukardan hım tam o zaman size bir erkek ruh gönderiyorum mu dicek vereliniortak

ay ne alaka Allah aşkına, nasıl aklınıza geldi bu anlamadım hiç?

tamamda arkadaşım kimin ne isteyeceğini bilmiyormu zaten ezelden? hamile kaldığımız zaman mı karar veriyor ne olacağına?

Son düzenleme:
ezelden kader çizgisi yazılı insanın..hayatta insanın her istegi olmaz,olursa hayatın bi sınav kavramı olmaz.belki oglan istedi ama kader çizgisinde kız vardı..mümkünatı varsa ve ruhta bu eşlikte gönderiliyorsa ne güzel..ama burda yine bi soru işareti var..sen çocugunu seçmiş oluosun..bu bana komik gelio kız olsun bi gözü mavi digeride yeşil olsun kaydirigubbakcemile3 yinede herkesin düşüncesi farklıdır,saygı duymak lazım..insanlar neler neler istiyo.cemil ipekçiyi düşün ruhu dişi..ve bi bayan olmayı çok istiyo.bi konuşmasında keşke bayan olarak dogsaydım demişti..eee hani?Allah ezelden onun bayan olmayı bu kadar çok istedigini bilmiyomuydu?biliyodu,ama herşey istenildigi gibi olmaz her zaman

bilmiyorum bana saçma geldi ne yani kaderde benim cocugumun kız olması yazıyor ve ben oğlan çocuk sahibi oldum çeşitli labroratuar çalışmaları sonucu. yani oğlum gay mi olucak? çok komik geldi bana yaa sonuçta bilimle dini her zaman ayırmak gerekli birbirinden. ona bakarsanız dna çözülüyor artık. ve belli bir zaman sonra gerçekten ölümsüzlüğü bulabilir bilim adamları. allah akıl vermiş kapasite vermiş bilimadamlarıda bunu kullanmak için var. bence güzel bir uygulama çünkü halen şu devirde oğlu olmadığı için karısından boşanan erkekler var. ne kadar cahilce çünkü araştırıldığı zaman zaten çocuğun cinsiyetinin baba tarafından verildiğini görebiliriz. ama bunu anlamak istemeyen cahil kesim erkekler için bence bu yöntem uygun. en azından aileler parçalanmamış olur

yapılmış bi araştırma ama biraz fazla abartılmış bence..

güzel bi paylaşım ilginç daha doğrusu

bence de guzel bi paylaşım en azından bilimsel..yani tuz yedi tatlı yedi erkek,makasa ,bıçaga oturdu kız olayından daha dahice..ayrıca hastalanınca kader bu allah verdi karısılmaz deyip kabulleniyormuyuz..dr-hastane geziyoruz..bunuda allah istiyor..onun sayesinde ,onun verdigi akıl sayesinde buluyoruz bu bilimsel devaları..buda onun gibi bişey..allah tabiki hayırlısını,eli ayagı aklı yerinde olanı versin ama böyle arastırmalarada kulagımızı,gözumuzu tıkayamayız...herkes kararında uygulamasında serbest..ben denemey varım ama:):)aklıma yattı gibi...:)

ezelden kader çizgisi yazılı insanın..hayatta insanın her istegi olmaz,olursa hayatın bi sınav kavramı olmaz.belki oglan istedi ama kader çizgisinde kız vardı..mümkünatı varsa ve ruhta bu eşlikte gönderiliyorsa ne güzel..ama burda yine bi soru işareti var..sen çocugunu seçmiş oluosun..bu bana komik gelio kız olsun bi gözü mavi digeride yeşil olsun kaydirigubbakcemile3 yinede herkesin düşüncesi farklıdır,saygı duymak lazım..insanlar neler neler istiyo.cemil ipekçiyi düşün ruhu dişi..ve bi bayan olmayı çok istiyo.bi konuşmasında keşke bayan olarak dogsaydım demişti..eee hani?Allah ezelden onun bayan olmayı bu kadar çok istedigini bilmiyomuydu?biliyodu,ama herşey istenildigi gibi olmaz her zaman

arkadaşcığım konumuz aslında bu değil, konuyu saptırmış ouyoruz bu şekilde yazarak, ama bunları söylemek zorunda olduğumu düşünüyorum
kader meselesiyle ilgili sayfalarca konuşabilirim şu anda, dipsiz kuyu çünkü kader dediğimiz şey, başlangıçta yazılı olan şey dediğimiz Allah ın ilmi sayesinde bizim ne yapacağımızı bilmesi, belli başlı bir düzen var, dünyanın işleyişi buna müdahele edemeyiz ama gerisi bize kalmış, yoksa sorumluluk ve imtihan diye bişey olmazdı
neyse şöyle diyeyim kısaca sana, eskiden tıp ilerlememişti çocuğun anne karnındaki durumu bilinemiyordu, şu an biz kullandığımız ilaçlarla bebekte bir özrün olmamasına imkan hazırlayabiliyoruz, o zaman belki benim sağlıksız çocuğum olacak hiçbişey yapmayayım diyebilirmiyiz, onun gibi düşün yerimseniben
bu arada ben demiyorum çok iyi olmuş ne güzel cinsiyet belirliyelim diye, bunun mümkün olduğu bi türkiye düşünemiyorum bile

arkadaşcığım konumuz aslında bu değil, konuyu saptırmış ouyoruz bu şekilde yazarak, ama bunları söylemek zorunda olduğumu düşünüyorum
kader meselesiyle ilgili sayfalarca konuşabilirim şu anda, dipsiz kuyu çünkü kader dediğimiz şey, başlangıçta yazılı olan şey dediğimiz Allah ın ilmi sayesinde bizim ne yapacağımızı bilmesi, belli başlı bir düzen var, dünyanın işleyişi buna müdahele edemeyiz ama gerisi bize kalmış, yoksa sorumluluk ve imtihan diye bişey olmazdı
neyse şöyle diyeyim kısaca sana, eskiden tıp ilerlememişti çocuğun anne karnındaki durumu bilinemiyordu, şu an biz kullandığımız ilaçlarla bebekte bir özrün olmamasına imkan hazırlayabiliyoruz, o zaman belki benim sağlıksız çocuğum olacak hiçbişey yapmayayım diyebilirmiyiz, onun gibi düşün yerimseniben
bu arada ben demiyorum çok iyi olmuş ne güzel cinsiyet belirliyelim diye, bunun mümkün olduğu bi türkiye düşünemiyorum bile

aynı şey hastalıklarda da mevcut..mesela ilk cocugu hasta olan bir aileye ikinci bir cocuk önerilir...genetiği o hastalıktan temizlenmiş,bazen cinsiyetine kadar belirlenip anne rahmine yerleştirilmiş saglıklı bir cocuk dogurması saglanırki ilk cocuga ilik nakli yapılsın v.s...o zaman bunada karsı cıkalım..allah verdi ya...hayır ama biz mantıklı insanlar yani allahın verdigi akılla hastalıklara care,bilime guven duyarız..zevk için değil belki ama mecbur kalırsak seve seve böyle yöntemleri denemeye ben varım...

Buna göre ben hep sağıma yattım oğlum oldu.
Şimdi soluma yatıp kız olmasınımı bekleyeceğim yaniakannehir
Hımm çok ilginç bir teori bana göre,pekte inandırıcı değil ama tartışılırCADIARZU

Sevgili arkadaşlar burası güncel bir paylaşım sitesi, dini yorumlar sitesi değil, öncelikle bunu hatırlatmak isterim. Bebeklerle ilgili bütün sitelere bakıyorum hepsinde Allah kelimesi ağızlardan düşmüyor. Biri erkek çocuğum olsun istiyorum diye yazdığı an, diğerlerinin bi dövmediği kalıyor. Allah isterse olur v.s. Öyleyse bırakın, bu sitelere hiç bakmayın, hiç üye de olmayın. .Zaten kaderiniz baştan yazılmış. Zorlamanızın bir anlamı yok ! Yanlış mı düşünüyorum? Kız veya erkek bebek yapmak isteyenler olabilir. İsteyen burada verilen bilgileri kullanır istemeyen kullanmaz. Herkesin yaşadığı bir hayat tecrübesi yada fikri mutlaka vardır. Bu tecrübelerden faydalanmak veya değişik fikirler almak veya sorularımıza cevap arayıp yada bildiğimiz ölçüde cevap vermek bizi cehenneme göndermez. Allah hepinize akıl fikir ihsan eylesin...

Ağzına sağlık arkadaşım.. Kaderimiz önceden yazılmış diye oturup beklemek olur mu hiç ! Hastalandığımız zaman hemen doktora koşarız kaderimizin önceden yazılmış olduğunu bir an bile düşünmeden. Herkes fikrini söyleyebilmeli. Beğenen alır beğenmeyen almaz. Kimseyi yargılamamalıyız. Bir arkadaşımız sağolsun üşenmemiş oturup araştırmış ve bilimsel verilerini bizimle paylaşmış.Ne kadar güzel. Benim çok hoşuma gitti. Görüyorumki benim gibi düşünen az değil. Buna sevindim.

boyle olmaz ki arkadaş duydgu bir bilgiyi paylaşmış bazılarının yaptıklarına bak.ılgilendirmiyorsa sizi okuyup geçin.Abartılı yazılar neye gerek.Zaten her şey Allahın elinde değilmi.

X