- 12 Temmuz 2019
- 2
- 2
- 1
- 31
Öncelikle merhaba arkadaşlar. İki yıldır evliyim. Hala bir bebeğimiz olmadı ilk zamanlar düşünmüyorduk ama düşünmye başladığımızda hemen olur zannetmiştik. Sonra aylar geçtikçe araştırmaya başladık ve doktora gittik eşimde varikosel çıktı ve ameliyat oldu. 3 4 ay kadar degerlerinin yükselmesini bekledik ilaçlarla. Herşey normale döndüğünde dr gittik ve doktor bi süre akışına bıraktı ılaçsız kontrol ediyordu sadece sonra olmayınca progeston verdi o ay kullandım ve adetim 5 gün geçmişti ilk kez biz sevindik kesin oldu dedik ve test yaptık sonuç ne yazık ki negatifti. Ben bir süre ara verdim olmuyor diye sonra tekrar gittik doktora doktorum artık aşılama ya geçelim isterseniz dedi ama öncesinde klomen , çatlatma iğnesi ve progrstan verdi hepsini sırasıyla kullandık çok ümitsizdim. Çünkü progestan gecikme yapacak kesin diyordum adetim 8 gün geçmişti ve progestan ilacını bırakınca bile olmadım bu sefer umutlandım ve koşa koşa acile gittik ama sonuç yine hüsran eşim üzülme diyor ama içim içimi yiyor çalıştımız yerde arkadaş akraba çevresi herkez ya hamile ya çocuğu var herkeste bize sorup duruyor artık pskolojimi bile etkiliyor bu durum bazen bi bebeği koklarken ağlayasım geliyor duamı da eksik etmiyorum ama niye böyle oluyor anlamıyorum burdaki yazıları eşimle hep okurduk öğrenirdik şimdide ben yazmak istedim.