• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğumun okulunun değişmesini istemiyorum. Acil yardım

Yapacak birşey yok yeni bir düzen ile yeni kurallar geldi. Uymak zorundayız.

Belki aynı şubeden birkaç tane vardır. Sınıfın birini gönderip diğerini ikiye böleceklerdir.
Yine de ilginç bir sistem, duymadım hiç böyle bir şey.

ya acaba lise mi?
bu sene kontenjan arttırdılar ya.
derslik yok altyapı yok yüzde yüz kontenjan artışı olan bile var.

Arkadaşlar kura okuldaki tüm sınıflar için geçerli. 5 6 7 8 sınıflarin hepside kuraya katılacak. Herşey komisyon önünde olacak. Hatır gönül işi zaten olamaz. İlk mesajda bunu belirtmistim. Seçilen sınıflar oraya toplu halde nakil yapılacak. Yeni okul bize uzak. Her anlamda bize uygun değil. Okulumuzun öğretmenleri iyi olduğu ve evime yakın olduğu için ayrılmak istemiyorum. Taktir edersinizki her anne baba gibi bende çocuğumun iyi eğitim almasını istiyorum. Sadece yasal olarak yapabileceğimiz şey nedir diye sormuştum. Altında başka birşey aranmasina gerek yok. Artık sınıfça MEB e başvuracağız. Yapabilecegimiz baska birsey yok.

Tatlı dil ile yönetmenliğe aykırı davranan bir idareci henüz görmedim

yenGEnC yenGEnC 1ogretmen 1ogretmen yanlış izah ettiysem kusura bakmayın,

yönetmeliği bilmiyorum o_O
özel durumlarda bazı değişiklikler yapılabiliyor diye biliyorum sadece

kastım rüşvet değil :stop:

özel raporu olan bir çocuk için aile görüşmüştü.. ev için daha uygun, bir sorun olsa müdahale etmeleri açısından daha hızlı olur diye. (özel rapor kısmını fazla açamıyorum)
çocuğun annesinin söylemine göre idare bir sorun çıkarmamıştı.. tabii dediğim gibi okul yönetmeliği hakkında bilgim yok :olamaz:

Bağış yapmayı deneyin. Normal durumlarda genelde çocuğu istediğiniz sınıfa kaydettirmek ya da kontenjanı dolu okullara kaydettirmek için işe yarar ama şu dönem ekstrem bir dönem olduğu için garanti veremiyorum.

endişenizi anlıyorum ♥️

acaba öğretmeniyle hususi olarak görüşseniz.. oradan da müdür yardımcısı ve müdüre konuyu açsanız nasıl olur..?
tatlı dille halledebilirsiniz diye umut ediyorum
Yani benimde aklımdan geçti ve işe yarıyor biliyorum ama haksızlık olcak sanki bu sefer..

Back
X