- Konu Sahibi Guzide2008
-
Teşekkür ederim.Acayip bir çıkmaz içindeyim.Zaten herşeye çocuk için katlanıyoruz.Baba ile hiç anlaşamıyoruz birbirimizi gördüğümüz kısa zamanlarda bile hep kavga ediyoruz,çocuğun kavga içinde büyümeside bana yanlış geliyor,aşağı tükürsen sakal,yukarı tükürsen bıyık hesabı.Evlimisiniz bilmiyorum evliyseniz çok çok çok düşünmeden kesinlikle çocuk yapmayın derim.Onların hiç bir günahı yok,ama çekiyor zavallılar.Böyle bir tecrübesi olan varsa başka fikirlerin belki bir yardımı olur..
Çocuğum 3,5 yaşında ve 7 aylıktan beri aynı bakıcı bakıyor ona çok bağlı,bir yandanda eşimle problemlerim var ayrılma durumum olabilir babasınada çok bağlı bir çocuk.Ayrılırsak bakıcısından ayırmak zorunda kalabilirim.Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum boyle bir deneyimi olan varsa beni bilgilendirirse çok çok memnun olurum.
Annelerin hayatı fedakarlıkla geçiyor zaten,bu hep boyle.Mutlu bir evliliği olan bir kadın zaten ayrılmak istemez,ayrılmayı düşünüyorsa mutsuzdur zaten.Çocuk için hep katlanmalar....Bir yandanda hayata bir kere geliyoruz ve mutlu olmak istiyoruz,işte o yuzden çocuk yapmadan yüzbin kere düşünmek gerekiyor.Anne olmak isteyenler bunu lütfen unutmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?