Çocuğumda reaktif lenf

Papatua

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
6
1
33
Merhaba Kızlar, 12 yaşında bir oğlum var 7 yaşında başın sol arka tarafında elime gelen şekilsiz küçük bir şişlik hissettim, doktora götürdük bir şey yok dedi, 11 yaşına kadar sabit büyümeden kaldı o şişlikler, 11 yaşında büyüdüğünü hissettim tekrar doktora götürdük yağ bezi dedi, 1 ay önce yine büyüdü bu sefer gittiğimizde ultrason kan tahlili istendi, büyüme var dedi, ama çocuğun bademcik sorunları ve iltihaplandığı için normal dedi, kan değerleri normal dedi, antibyotik verdi, bitmesine az kaldı, ama içim hiç rahat değil, zaten evhamlıyım buda daha çok evhamlı yaptı beni, böyle bir şey yaşayan var mı?

Canım ilk doktor yağ bezesi dedi, başka özel hastaneye götürdük ankarada lenf dediler, solda 26×9mm,sağda 29×9mm reaktif görünümlü lenf nodları yazıyor
Çocuk hastayken lenfleri büyümüş bu çok normal önemli olan iyileştikten sonra küçülmesi bazen küçülmeyebilir yıllarca sabitte kalabilir siz takipte kalın benim kızımdada aynı durum oluştu uzun zaman aldı kaybolması. Kötü düşünmeyin. Zaten reaktif olması iyi huylu bir büyüme olduğunu gösteriyor.

Çocuk hastayken lenfleri büyümüş bu çok normal önemli olan iyileştikten sonra küçülmesi bazen küçülmeyebilir yıllarca sabitte kalabilir siz takipte kalın benim kızımdada aynı durum oluştu uzun zaman aldı kaybolması. Kötü düşünmeyin. Zaten reaktif olması iyi huylu bir büyüme olduğunu gösteriyor.
Us sonucunuda attım sizde aynı şeyleri yaşamışsanız anlarsınız bu cevaptan, 5 gün sonra tekrar gidecegiz 🙏🥺🌸

Eklentiler

• 17344272219478133075547722319907.jpg
    17344272219478133075547722319907.jpg
    139,1 KB · Görüntüleme: 12
Ah sormayın ben sadece kızımda yaşamadım bu durumu eşimde lenf kanseri geçirdi yani bu lenflerden çok çektik biz halada çekiyoruz sizinkinin kötü birşey olmadığı belli üzmeyin kendinizi.

Ah sormayın ben sadece kızımda yaşamadım bu durumu eşimde lenf kanseri geçirdi yani bu lenflerden çok çektik biz halada çekiyoruz sizinkinin kötü birşey olmadığı belli üzmeyin kendinizi.
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin, hiç bir çocukda haslanmasın canları hep sağ olsun inşAllah 🙏❤️

X