Ben hiç mama vermedim o yüzden bilmiyorum içinde ne var. Normalde de evlenmeden önce de hassasiyetim vardı hazır gıdaya karşı. Dondurulmuş bile almam mamalar da yapay gelir bana. Yine de öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim anafor. Bizim de dr umuz yasaklamadı. Ama bence Türkiye bu konuda çok eksik. Bilgi toplamakta zorlaniyorum. Bizim mesela genetik tahlilde heterozigot çıktı. Ve dünya genelinde mcad arasında bu oran yüzde 18. Bilginiz var mi homozigot yada heterozigot genle olmasının hastalık üzerinde etkisi var mi. Bizim dr umuz asemptomatik olabilir bütün hayatı boyunca hiç sorun yasamayabilir dedi. Ama kendinize bakın mesela kaç yaşına gelmiş hala gece beslenmesi devam. Riske atamıyorsunuz. Biz de öyle oluruz tahminim. Soru işareti fazla çünkü.Ha bu arada hindistan cevizi nerdeyse bütün mamaların içeriğinde var.engellemek imkansız.ama çapadaki Prof bunu yasaklamadı.ben yine de direk vermiyorum
Eddu sizin ne çıktı heterozigot mu? Doğru düzgün cevap vermiyor dr lar. Bunun bir etkisi var mu diye sordum başka tarafa çektiler sorumu. Ya açıklamaya useniyorlar ya da yetersziler bilemiyorum.Anafor sizde gen mutasyonu testi yapilmadimi? Aslinda o test genetik olduğuna dair bi ispat birde benim bildiğim mcad li kişilerde hafif mi yoksa ağır derecesimi onada bakılıyor.
Çocuklarınız neden her aşı olduklarında hastanede kalıp serum takılması lazım onu anlamadim? Çünkü burda normal çocuk doktorunda oluyorlar sonra eve hemen. Cevaplarsaniz sevinirim merak ettim.
Gece beslenmeside herkezde farklı ve doktora görede degisiyor ama mecbur belirli bir yaşa kadar devam edilmeli.
hastalandığında bebeğe müdahale edecek doktorun bilgisi gerekiyor.çok şehirden uzak köy gibi yerleri tercih etme.bizim doktorumuz alanında türkiyede az bulunan bir doktor.hocaların hocası.bizi özel uyarılarla eve yollardı.cidiye aldık va bu yaşa getirdik.
Bu dehastalandığında bebeğe müdahale edecek doktorun bilgisi gerekiyor.çok şehirden uzak köy gibi yerleri tercih etme.bizim doktorumuz alanında türkiyede az bulunan bir doktor.hocaların hocası.bizi özel uyarılarla eve yollardı.cidiye aldık va bu yaşa getirdik.
Merhaba acaba doktorunuz nerde lütfen yardımcı olun bana no yazayım 5321705284 meryem ben bir şekilde cevap verin lutfenhastalandığında bebeğe müdahale edecek doktorun bilgisi gerekiyor.çok şehirden uzak köy gibi yerleri tercih etme.bizim doktorumuz alanında türkiyede az bulunan bir doktor.hocaların hocası.bizi özel uyarılarla eve yollardı.cidiye aldık va bu yaşa getirdik.
Geçmiş olsun....Allah şifa versin tüm hastalara....Bizim de topuk kanundan dikti...Çapa tip fakültesinde beslenme polikliniginde kontrol altindayiz. Zaten bu hastaligin tedavisinin Türkiye de 3 yerde olduğunu söylemişlerdi bize. İstanbul dişinda ankara ve İzmir illerinde....capada bu hhastaligin uzmanları mevcut. Tekrar geçmiş olsun...
Merhaba capada tedavisi var mi başka nerde var lütfen yazın bana lütfen no vereyim meryem ben 5321705284 cevap yazın lütfenGeçmiş olsun....Allah şifa versin tüm hastalara....Bizim de topuk kanundan dikti...Çapa tip fakültesinde beslenme polikliniginde kontrol altindayiz. Zaten bu hastaligin tedavisinin Türkiye de 3 yerde olduğunu söylemişlerdi bize. İstanbul dişinda ankara ve İzmir illerinde....capada bu hhastaligin uzmanları mevcut. Tekrar geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?