- Konu Sahibi anafor
-
Ben turkiyeye tatile gelmek istiyorum merak ettigim ve korktugum bir nokta var cocugum hastalandiginda herhangi bi hastane okurmu yani en yakin hastane ne yapacagini bilirmi canim benim burda doktorlar sorun yok git istedigin kadar kal diyorlar
almanyada metobolik hastalıklar için özel birimler olduğunu duymuştum.sen bebeğini sık sık besle.çok küçükken 2 saati geçmemesi gerektiği söylenmişti.acil durumlar için bir raporumuz var.hastaneye götürüyoruz.her doktor ne yapılması gerektiğini bilemiyebiliyor.
bize halen 4 saatte bir diyorlar.ama bu 5 -6 saati bulabiliyor.çok küçükken beslenmeye ihtiyacı daha fazla oluyor.anne sütünü çok uzun süre kesmeden verirsen gece beslenmesi kolay olacaktır.ama uzun süreli uykularda mutlaka emzirmelisin
c6,c8,c10 değerleri yüksek çıktıysa sonuç doğrudur.genetik taramaya sadece hangi mutasyon olduğunu anlamak için yolluyorlar.birçok farklı seyreden mutasyonları varmış.
Canim benim bu bahsettigin sonuclarin ortalamalari nasil olmali axaba simdi elimde sonuc var bahsettigin degerler yazili ama ortalama ne kadar onu bilmiyorum
hastalandığında bebeğe müdahale edecek doktorun bilgisi gerekiyor.çok şehirden uzak köy gibi yerleri tercih etme.bizim doktorumuz alanında türkiyede az bulunan bir doktor.hocaların hocası.bizi özel uyarılarla eve yollardı.cidiye aldık va bu yaşa getirdik.
Merhaba arkadaşlar.benim cocuklarim da mcad hastasi....yaslari 2 ve 4...
Merhaba arkadaşlar kızım 6 yaşına nisanda girecek . Şimdi ikinci bebeğimi Dünya'ya getirmek üzereyim .onda bu hastalığın olmamasını diliyorum.heyecanla ve birazda korkuyla doğumu bekliyorum.çapada takipli olan kızımın gece beslenmeleri 1 defaya indirildi.işimiz biraz kolaylaştı.karnitin kullanmaya devam ediyoruz.sizler neler yapıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?