- 22 Eylül 2017
- 337
- 229
- Konu Sahibi Mislinadorak
Kusma,oksuruk ateş şikayetiyle hastaneye goturdu babasi ama beklemek cok zor.Allahim şifa ver kizlar cok uzuluyorum serum iyi gelir mi? Iyileşir mi ? ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Serum kusmayi durdurur mu? Su içti kustu.atesini dusurur rahatlatir tabi ki serum.
kustugu icin sivi kaybi da olmustur bunu onlemek icin de iyi.
serum dediginiz tuzlu su zaten ne zarari olabilir
Cok korkuyorum cnm gurbetteyim cocuklarimdan başka kimsem yok bi sey olmasindan korkuyorum.Allah korusun.Geçmiş olsun acil şifalar dilerim
benim kızım küçükken sürekli bu şikayetlerle hastahanelik olurdu.her seferinde 2-3 serum verilirdi.
Allah'ın izniyle şifa bulur korkma.
ateşi çabuk düşer ayrıca kusması için serum etkili olur.
galiba bu ara salgın var çocuklarda,cok bu şikayeti duyuyorum.
Ben evdeyim zaten cocugum hastanede ben anneyim endişelenmem normal degil mi? Serum kusmayi ateşi durdurur mu bunu merak ettim sizden izin almadigim icin kusuruma bakmayin.Geçmiş olsun da çocuğu muayene edip tedavi uygulayan doktorlara değil de burada farazi yazılana mı güveniyorsunuz? Biri çıkıp söktür hemen seronu dese çocuğu alıp eve mi götüreceksiniz?
Olamiyorum uzuluyorum.Keske hic olmasa ama yeni nesil cocuklarda serum almayan nerdeyse hic yoktur. Allah sifa versin kuzuya, sogukkanli olun
Hiç korkma dua et.Cok korkuyorum cnm gurbetteyim cocuklarimdan başka kimsem yok bi sey olmasindan korkuyorum.Allah korusun.
Çok aşırı normal endişelenmeniz. Anlıyorum rahatlamaya çalışıyorsunuz fakat bu soruları sormanız gereken kişiler burada değil diyorum. Burada söylenenleri dinlemeniz ne size ne çocuğa fayda sağlayacak. Geçmiş olsun.Ben evdeyim zaten cocugum hastanede ben anneyim endişelenmem normal degil mi? Serum kusmayi ateşi durdurur mu bunu merak ettim sizden izin almadigim icin kusuruma bakmayin.
midesine gitmedigi icin kusmaz, yoksa suyu bile kusan cocugun vucudu cok susuz kalir.Serum kusmayi durdurur mu? Su içti kustu.
Kusuruma bakma cnm.Babası arabayi aldigi gibi bi telaşla çikti ne yapacagimi şaşirdim bende bekliyorum arayip eşime sordum sadece serum taktilar dedi korkudan ne diyecegimi de unuttum.Çok aşırı normal endişelenmeniz. Anlıyorum rahatlamaya çalışıyorsunuz fakat bu soruları sormanız gereken kişiler burada değil diyorum. Burada söylenenleri dinlemeniz ne size ne çocuğa fayda sağlayacak. Geçmiş olsun.
Çok tesekkur ederim inşallah ❤midesine gitmedigi icin kusmaz, yoksa suyu bile kusan cocugun vucudu cok susuz kalir.
agri kesici ates dusurucu de eklerler vitamin vs. toparlar merak etmeyin.
ama serum vermelerindeki amac surekli kusmasi zaten.
gecmis olsun toparlar merak etmeyin.
Serum kusmayi durdurur mu? Su içti kustu.