- 11 Kasım 2019
- 1.484
- 1.503
- 63
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
Artık ona olan tepkisizliğim bana zarar vermeye başladı gaz verin lütfen de cesaret olsun artık ağzının payını veriyim, çocukken de babama en ufak tepkimde çok ağır küfürlere ve dayağa maruz kaldım o yüzden tepki vermekte zorlanıyorum ama kendimi aşmak istiyorum artık susmak istemiyorum sessizlik başa bela ben sustukça iyice zıvanadan çıkıyor.Gaz vermek gibi olmasın ama çok sakin kalmamış mısınız? Valla ben o kadının ağzına eder bir de sıvar anında çıkardım. Şu zamana kadar hiç tartışmamız olmadı ama benim çocuğuma küfür etsin son görüşü olur. Düşünemiyorum bile o kadar diyim. Psikolojik sorunu var ya da yok beni bağlamaz. Gitsin tedavi olsun.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Ben de çok düşündüm iletişimi kesmeyi ama, bi teyzesiyle bile iletişimi kestiğimde çok başım ağrıdı, sürekli baskı yaptılar görüş diye. Eşime her oraya gittiğinde soruyorlarmış, artık düşünün annesiyle görüşmesem ne yaparlar acaba. Ama gerçekten canımdan bezmenin çok çok ötesine geçtim artık tek kelime konuşmak istemiyorum suratını görmek istemiyorum. Bu zamana kadar sessiz kalan ben bundan sonra derdimi nasıl anlatırım nasıl açılırım tam kestiremiyorum ama yapcam artık bir şeyler yarından itibaren. Eşime her şeyi anlattım bu akşam bana hak verdi ben de olsam bıkardım, telefonu açma, telefonla iletişim kurma, bir müddet gitme,idare et ölümlü dünya zaten kaç yıl yaşıcaklar dedi.Normal insanın yapacağı şey değil bu. Belliki kadında kafa gitmiş. Muhattap olmaya değmez.
Normalde eş ailelerine karşı mümkün mertebe saygılı ve mesafeli ilişkileri savunan bir yapım vardır. Ancak böyle bir konuda yerinizde olsam eşimle çok net bir konuşma yapar ve iletişimi keserim. İllaki anam anam derse de gitsin anasının dizinin dibine..
Eşinde saçmalamış kim ne kadar yaşayacak ne belli ya. Bir gününü bile stres içinde geçirmek zorunda değilsin. Cok sakinsin ben olsam cok büyük olay çıkarırdım.Teşekkür ederim yorumunuz için. Ben de çok düşündüm iletişimi kesmeyi ama, bi teyzesiyle bile iletişimi kestiğimde çok başım ağrıdı, sürekli baskı yaptılar görüş diye. Eşime her oraya gittiğinde soruyorlarmış, artık düşünün annesiyle görüşmesem ne yaparlar acaba. Ama gerçekten canımdan bezmenin çok çok ötesine geçtim artık tek kelime konuşmak istemiyorum suratını görmek istemiyorum. Bu zamana kadar sessiz kalan ben bundan sonra derdimi nasıl anlatırım nasıl açılırım tam kestiremiyorum ama yapcam artık bir şeyler yarından itibaren. Eşime her şeyi anlattım bu akşam bana hak verdi ben de olsam bıkardım, telefonu açma, telefonla iletişim kurma, bir müddet gitme,idare et ölümlü dünya zaten kaç yıl yaşıcaklar dedi.
Etkilemiyor mu evliliğinizi?Görüşme telefonlarını açma eşine söyle görüşmek istemiyorum diye.Ben 5 senedir görüşmüyorum
İğrenç gerçekten. Bardağını keşke daha önce taşsaymış bazı insanlar sabrı haletmiyor.Kayınvalidem aşşşşşırı derecede sinir bozucu bir insan. Kimsenin çekebileceği bir tip değil. Kendi annesi, kardeşi, kocası, çocukları ona sürekli bağırarak kızarlar. O kadar saçma sapan biri ki. Bu zamana kadar nasıl dayandım bilmiyorum ama dananın kuyruğu koptu bu akşam. Bana daha önce neler yaptı hiç kavga etmeden bir şekilde ya eşimi araya sokarak, ya da mümkün mertebe sakinliğimi koruyarak söyledim rahatsız olduğum şeyi. Sustuğum da çok oldu, duymazdan geldiğim de. Evinde tek başına hiç kalamıyor bu yaşa kadar annesinden ayrılmamış ilk evlendiği zamandan beri hep annesiyle, hatta kp odası ayrı, onlar annesiyle ayrı. Annesi 2g0n önce gitti, bu da hemen yanıma geldi canı sıkılıyormuş. 2 bebeğim var evim talan, çok zor bakıyorum, hayatım kaymış durumda ev işleri yönünden. Kendisi 1 bardak dahi kaldırmaz sadece tuvalete kalkar. Çocuğuma 1 lokma yedirmez kendini hiç bir şey için asla yormaz. Sadece oturur konuşur, yer, tuvalete gider. Saçççma sapan soruları, her gördüğümde aynı şeyleri sorması, aynı şeyleri anlatması.. Bu akşam da bizde kalacaktı eşime dedim götürelim biz de gidelim birlikte kp üşümüş ateşi, titremesi, halsizlik varmış bi çorba yaparım, yemek götürürüm. Çıkarken montunu düğmelemek istemiş, çocuk ta mızıklıyor huysuzluk ediyordu, izin vermemiş düğmeyi kapatmasına, bir bağırdı avazı çıktığı kadar hadi s.. Git diye bi kaç sefer aynı küfürü etti hem de iğrenç bir üslupla,tüm çirkefliğiyle. Takside eşim bekliyordu hemen indik, eve gidince dedim ki bu güne kadar bana o kadar şey söyledin hep üstünü örttüm ama çocuğuma küfür ettin çok kızdım çok üzüldüm hiç içimden çıkmıyor moralim acayip bozuldu dedim. Çocuğa denecek laf değil hemen 2 dakikada huysuzlanınca küfür ettin dedim. İlk önce etmedim dedi, üstüne gidince ne dediğimi bilmiyorum özür dilerim dedi. Ben de sayıp döktüm biraz. Akşam boyunca yüzüne bakmadım konuşmadım, eve dönerken iyi akşamlar filan demedim. Eve geldi aradı açmadım. Eşime anlattım artık sinirlerim dayanmıyor, her gün de arıyor bi müddet aramasın dedim. Yarın kesin hepsi beni arar dicem bi müddet aramasın, oraya da gitmicem. Canı sıkılıyormuş sürekli öyle söylüyor hiç ama hiç ama hiçç bir iş yapmıyor tabi ki sıkılır. Ben onun gönlünü eğlendiremem dedim eşime, onlara da her şeyi dicem. Evi köyü terk edesim var artık sinirlerim aşırı yıprandı her an baskısını üstümde hissediyorum sürekli arıyor sürekli çağırıyor, bana gelmek istiyor, gelince de hep aynı saçma sapan konuşmalar, sorular. Bu gün çocuğuma bakıp bakıp ağlayasım geldi bardak taştı artık
Böyle bir tipi evine kabul etmem elimden geldiğince. Gittiğimde hem kendim hem çocuklarım tok giderim. Oturur bir köşeye hiç birşeyi önemsemem. Genelde yorumum yazık çocuk büyütmek Zor. Saygı duymak lazimderim Ama burada duymamKayınvalidem aşşşşşırı derecede sinir bozucu bir insan. Kimsenin çekebileceği bir tip değil. Kendi annesi, kardeşi, kocası, çocukları ona sürekli bağırarak kızarlar. O kadar saçma sapan biri ki. Bu zamana kadar nasıl dayandım bilmiyorum ama dananın kuyruğu koptu bu akşam. Bana daha önce neler yaptı hiç kavga etmeden bir şekilde ya eşimi araya sokarak, ya da mümkün mertebe sakinliğimi koruyarak söyledim rahatsız olduğum şeyi. Sustuğum da çok oldu, duymazdan geldiğim de. Evinde tek başına hiç kalamıyor bu yaşa kadar annesinden ayrılmamış ilk evlendiği zamandan beri hep annesiyle, hatta kp odası ayrı, onlar annesiyle ayrı. Annesi 2g0n önce gitti, bu da hemen yanıma geldi canı sıkılıyormuş. 2 bebeğim var evim talan, çok zor bakıyorum, hayatım kaymış durumda ev işleri yönünden. Kendisi 1 bardak dahi kaldırmaz sadece tuvalete kalkar. Çocuğuma 1 lokma yedirmez kendini hiç bir şey için asla yormaz. Sadece oturur konuşur, yer, tuvalete gider. Saçççma sapan soruları, her gördüğümde aynı şeyleri sorması, aynı şeyleri anlatması.. Bu akşam da bizde kalacaktı eşime dedim götürelim biz de gidelim birlikte kp üşümüş ateşi, titremesi, halsizlik varmış bi çorba yaparım, yemek götürürüm. Çıkarken montunu düğmelemek istemiş, çocuk ta mızıklıyor huysuzluk ediyordu, izin vermemiş düğmeyi kapatmasına, bir bağırdı avazı çıktığı kadar hadi s.. Git diye bi kaç sefer aynı küfürü etti hem de iğrenç bir üslupla,tüm çirkefliğiyle. Takside eşim bekliyordu hemen indik, eve gidince dedim ki bu güne kadar bana o kadar şey söyledin hep üstünü örttüm ama çocuğuma küfür ettin çok kızdım çok üzüldüm hiç içimden çıkmıyor moralim acayip bozuldu dedim. Çocuğa denecek laf değil hemen 2 dakikada huysuzlanınca küfür ettin dedim. İlk önce etmedim dedi, üstüne gidince ne dediğimi bilmiyorum özür dilerim dedi. Ben de sayıp döktüm biraz. Akşam boyunca yüzüne bakmadım konuşmadım, eve dönerken iyi akşamlar filan demedim. Eve geldi aradı açmadım. Eşime anlattım artık sinirlerim dayanmıyor, her gün de arıyor bi müddet aramasın dedim. Yarın kesin hepsi beni arar dicem bi müddet aramasın, oraya da gitmicem. Canı sıkılıyormuş sürekli öyle söylüyor hiç ama hiç ama hiçç bir iş yapmıyor tabi ki sıkılır. Ben onun gönlünü eğlendiremem dedim eşime, onlara da her şeyi dicem. Evi köyü terk edesim var artık sinirlerim aşırı yıprandı her an baskısını üstümde hissediyorum sürekli arıyor sürekli çağırıyor, bana gelmek istiyor, gelince de hep aynı saçma sapan konuşmalar, sorular. Bu gün çocuğuma bakıp bakıp ağlayasım geldi bardak taştı artık
Örnek vererek cevap vermek istiyorum.Ben aşırı ötesi sakin bir insanımdır neler neler yaşadım hiç bir büyüğüme cevap vermedim onlar bile şoka girdi nasıl böyle sakin kalabiliyorsun diye. Geçenlerde bebeğim ateşlendi fitili kvdeme sen koyarmısın ben yanlış yapmayayım dedim o çocuklar küçükken hep fitil koyuyormuş . Eşimle birlikte koyarlarken fitili aşırı katılarak ağlamaya başlayınca bebek bir anda gözüm döndü kadının yakasından duvara yapıştırdım aynı şekilde bir baktım eşimde yerde . Eşim 1.90 kv bir okadar ben 1.58 yani söz konusu çocuk olunca düşünün insanı gözü nasıl dönüyor . Bırakın laf söyleyip görüşmeyi kesmeyi o an orda yakasından tutup sokağa atardım. Hiç kimse çocuklarımıza bu şekilde davranamaz ruh hastasıysa ailesi tedavi ettirsin sizdende evinizden de çocuklarınızdan da uzak dursun . Yokluğu yarar varlığı zarar bir tip tipmiş ay çok sinirlendimKayınvalidem aşşşşşırı derecede sinir bozucu bir insan. Kimsenin çekebileceği bir tip değil. Kendi annesi, kardeşi, kocası, çocukları ona sürekli bağırarak kızarlar. O kadar saçma sapan biri ki. Bu zamana kadar nasıl dayandım bilmiyorum ama dananın kuyruğu koptu bu akşam. Bana daha önce neler yaptı hiç kavga etmeden bir şekilde ya eşimi araya sokarak, ya da mümkün mertebe sakinliğimi koruyarak söyledim rahatsız olduğum şeyi. Sustuğum da çok oldu, duymazdan geldiğim de. Evinde tek başına hiç kalamıyor bu yaşa kadar annesinden ayrılmamış ilk evlendiği zamandan beri hep annesiyle, hatta kp odası ayrı, onlar annesiyle ayrı. Annesi 2g0n önce gitti, bu da hemen yanıma geldi canı sıkılıyormuş. 2 bebeğim var evim talan, çok zor bakıyorum, hayatım kaymış durumda ev işleri yönünden. Kendisi 1 bardak dahi kaldırmaz sadece tuvalete kalkar. Çocuğuma 1 lokma yedirmez kendini hiç bir şey için asla yormaz. Sadece oturur konuşur, yer, tuvalete gider. Saçççma sapan soruları, her gördüğümde aynı şeyleri sorması, aynı şeyleri anlatması.. Bu akşam da bizde kalacaktı eşime dedim götürelim biz de gidelim birlikte kp üşümüş ateşi, titremesi, halsizlik varmış bi çorba yaparım, yemek götürürüm. Çıkarken montunu düğmelemek istemiş, çocuk ta mızıklıyor huysuzluk ediyordu, izin vermemiş düğmeyi kapatmasına, bir bağırdı avazı çıktığı kadar hadi s.. Git diye bi kaç sefer aynı küfürü etti hem de iğrenç bir üslupla,tüm çirkefliğiyle. Takside eşim bekliyordu hemen indik, eve gidince dedim ki bu güne kadar bana o kadar şey söyledin hep üstünü örttüm ama çocuğuma küfür ettin çok kızdım çok üzüldüm hiç içimden çıkmıyor moralim acayip bozuldu dedim. Çocuğa denecek laf değil hemen 2 dakikada huysuzlanınca küfür ettin dedim. İlk önce etmedim dedi, üstüne gidince ne dediğimi bilmiyorum özür dilerim dedi. Ben de sayıp döktüm biraz. Akşam boyunca yüzüne bakmadım konuşmadım, eve dönerken iyi akşamlar filan demedim. Eve geldi aradı açmadım. Eşime anlattım artık sinirlerim dayanmıyor, her gün de arıyor bi müddet aramasın dedim. Yarın kesin hepsi beni arar dicem bi müddet aramasın, oraya da gitmicem. Canı sıkılıyormuş sürekli öyle söylüyor hiç ama hiç ama hiçç bir iş yapmıyor tabi ki sıkılır. Ben onun gönlünü eğlendiremem dedim eşime, onlara da her şeyi dicem. Evi köyü terk edesim var artık sinirlerim aşırı yıprandı her an baskısını üstümde hissediyorum sürekli arıyor sürekli çağırıyor, bana gelmek istiyor, gelince de hep aynı saçma sapan konuşmalar, sorular. Bu gün çocuğuma bakıp bakıp ağlayasım geldi bardak taştı artık
Al benden de o kadar.Gaz vermek gibi olmasın ama çok sakin kalmamış mısınız? Valla ben o kadının ağzına eder bir de sıvar anında çıkardım. Şu zamana kadar hiç tartışmamız olmadı ama benim çocuğuma küfür etsin son görüşü olur. Düşünemiyorum bile o kadar diyim. Psikolojik sorunu var ya da yok beni bağlamaz. Gitsin tedavi olsun.
E siz sağlığınızdan olacaksınız, ruh ve beden sağlığını olumsuz etkileyen ne varsa yaşıyorsunuz baksanıza.Teşekkür ederim yorumunuz için. Ben de çok düşündüm iletişimi kesmeyi ama, bi teyzesiyle bile iletişimi kestiğimde çok başım ağrıdı, sürekli baskı yaptılar görüş diye. Eşime her oraya gittiğinde soruyorlarmış, artık düşünün annesiyle görüşmesem ne yaparlar acaba. Ama gerçekten canımdan bezmenin çok çok ötesine geçtim artık tek kelime konuşmak istemiyorum suratını görmek istemiyorum. Bu zamana kadar sessiz kalan ben bundan sonra derdimi nasıl anlatırım nasıl açılırım tam kestiremiyorum ama yapcam artık bir şeyler yarından itibaren. Eşime her şeyi anlattım bu akşam bana hak verdi ben de olsam bıkardım, telefonu açma, telefonla iletişim kurma, bir müddet gitme,idare et ölümlü dünya zaten kaç yıl yaşıcaklar dedi.
O da kardeşi de (50 yaşında) abuk subuk konuşup sonra ben demedim, kötülüğüne demedim, ona demedim filan diyorlar. Ne güzel taktik valla yolu bulmuşlar. Ben de öyle dicem artık benim de psikolojim kaldırmıyor dicem aradıklarındaAl benden de o kadar.
Herkes sığınmasın şu psikolojinin arkasına, gitsin tedavi olsun. Banane arkadaş, benim de psikolojim çocuğuma küfredilmesini kaldırmaz mesela.
Eşim haklısın ben de olsam sıkılırdım dedi, boşver idare et yaşlı insan kaç yıl daha yaşayacak şurda dedi. Gitme, telefonla da iletişim kurma bi müddet dediİğrenç gerçekten. Bardağını keşke daha önce taşsaymış bazı insanlar sabrı haletmiyor.
Lütfen artık örsafenizi koruyun ve yüz vermeyin. Yerini bilsin sizşn evinize gönül eğlendirmeye gelip gidemeyeceğini çbir kayınvalidem gibi davranmaya aksa oyanımınmzda yeri olamayacağını bilsin.
Böyle terbiyesiz insanlara tahammülüm hiç yok.
Erkekler yapıyor bunu daha çok ama kim yaparsa yapsın haddini bildirmeli ve mesafesi koyulmalı.
Eşiniz ne diyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?