- 11 Kasım 2019
- 1.484
- 1.503
- 63
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
Kayınvalidem aşşşşşırı derecede sinir bozucu bir insan. Kimsenin çekebileceği bir tip değil. Kendi annesi, kardeşi, kocası, çocukları ona sürekli bağırarak kızarlar. O kadar saçma sapan biri ki. Bu zamana kadar nasıl dayandım bilmiyorum ama dananın kuyruğu koptu bu akşam. Bana daha önce neler yaptı hiç kavga etmeden bir şekilde ya eşimi araya sokarak, ya da mümkün mertebe sakinliğimi koruyarak söyledim rahatsız olduğum şeyi. Sustuğum da çok oldu, duymazdan geldiğim de. Evinde tek başına hiç kalamıyor bu yaşa kadar annesinden ayrılmamış ilk evlendiği zamandan beri hep annesiyle, hatta kp odası ayrı, onlar annesiyle ayrı. Annesi 2g0n önce gitti, bu da hemen yanıma geldi canı sıkılıyormuş. 2 bebeğim var evim talan, çok zor bakıyorum, hayatım kaymış durumda ev işleri yönünden. Kendisi 1 bardak dahi kaldırmaz sadece tuvalete kalkar. Çocuğuma 1 lokma yedirmez kendini hiç bir şey için asla yormaz. Sadece oturur konuşur, yer, tuvalete gider. Saçççma sapan soruları, her gördüğümde aynı şeyleri sorması, aynı şeyleri anlatması.. Bu akşam da bizde kalacaktı eşime dedim götürelim biz de gidelim birlikte kp üşümüş ateşi, titremesi, halsizlik varmış bi çorba yaparım, yemek götürürüm. Çıkarken montunu düğmelemek istemiş, çocuk ta mızıklıyor huysuzluk ediyordu, izin vermemiş düğmeyi kapatmasına, bir bağırdı avazı çıktığı kadar hadi s.. Git diye bi kaç sefer aynı küfürü etti hem de iğrenç bir üslupla,tüm çirkefliğiyle. Takside eşim bekliyordu hemen indik, eve gidince dedim ki bu güne kadar bana o kadar şey söyledin hep üstünü örttüm ama çocuğuma küfür ettin çok kızdım çok üzüldüm hiç içimden çıkmıyor moralim acayip bozuldu dedim. Çocuğa denecek laf değil hemen 2 dakikada huysuzlanınca küfür ettin dedim. İlk önce etmedim dedi, üstüne gidince ne dediğimi bilmiyorum özür dilerim dedi. Ben de sayıp döktüm biraz. Akşam boyunca yüzüne bakmadım konuşmadım, eve dönerken iyi akşamlar filan demedim. Eve geldi aradı açmadım. Eşime anlattım artık sinirlerim dayanmıyor, her gün de arıyor bi müddet aramasın dedim. Yarın kesin hepsi beni arar dicem bi müddet aramasın, oraya da gitmicem. Canı sıkılıyormuş sürekli öyle söylüyor hiç ama hiç ama hiçç bir iş yapmıyor tabi ki sıkılır. Ben onun gönlünü eğlendiremem dedim eşime, onlara da her şeyi dicem. Evi köyü terk edesim var artık sinirlerim aşırı yıprandı her an baskısını üstümde hissediyorum sürekli arıyor sürekli çağırıyor, bana gelmek istiyor, gelince de hep aynı saçma sapan konuşmalar, sorular. Bu gün çocuğuma bakıp bakıp ağlayasım geldi bardak taştı artık