- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.959
- 598
Ateşi olursa verirsin kiz ben halsizlige diyorum gsgsvYavrumun aklı gitti uyuyamamakt
Kız ne diyorsun ateslenince ne yapcaz? ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ateşi olursa verirsin kiz ben halsizlige diyorum gsgsvYavrumun aklı gitti uyuyamamakt
Kız ne diyorsun ateslenince ne yapcaz? ...
Beeo diye bir bal karışımı satılıyor marketlerde. Rica ederim internetten bir araştırın. Güvenirseniz günde bir çay kaşığı tüketin.Görseniz bana da acırsınız Sürekli öğrencilerden grip kapıyorum.
Şimdi kızım anaokuluna gidiyor, hasta olmuyor çok şükür. Yılda bir bakılıyor dediğiniz değerlere. Zaten sürekli D vitamini ve haftada üç kez kırmızı et veriyorum.
Udi hindi yağı da iyiymişBeeo diye bir bal karışımı satılıyor marketlerde. Rica ederim internetten bir araştırın. Güvenirseniz günde bir çay kaşığı tüketin.
Ben kızınız gibi büyüdüm. Sizin gibi sürekli hasta yaşadım yıllarca. Şuan bir sürü kronik hastalığım var ama yıllardır ne nezle oldum ne grip. Aldığım ilaçlar bağışıklığımı zayıflatmasına rağmen karamürverözlü takviyeler ve bu bal karışımıyla bağışıklığımı güçlendirdim.
Acizane tavsiye ederim
Aynen ama satışı yasaklandi onunUdi hindi yağı da iyiymiş
Hiç kullandın mi? Niye yahu millet sağlıklı olmasinmiydi hemşire hanımAynen ama satışı yasaklandi onun
Niyetlendim aliyim diye sonra bi baktim sayfa bu ürünün satışi yasaklandi yazmis. Baya bir tepki topladi belki kalkar yasagi. Niye yasak geldi hic araştırmadim valla ne yalan soyliyimHiç kullandın mi? Niye yahu millet sağlıklı olmasinmiydi hemşire hanım
Bir sayfa varmış anam almış iki şişe bana üzerinize afiyet biraz sık hasta olurum da. Ama yevrum daha 4 aylık emziriyorum açıkçası azıcık korkuyorum ama kadın kullan dedi cocukda saglikli olurmuş.Niyetlendim aliyim diye sonra bi baktim sayfa bu ürünün satışi yasaklandi yazmis. Baya bir tepki topladi belki kalkar yasagi. Niye yasak geldi hic araştırmadim valla ne yalan soyliyim
Göbeği de düşmüş olabilir geçmiş olsunKızlar merhaba oğlum iki gündür halsiz dün kreşten geldi hemen uyudu uyandı iyiydi bugün tekrar okula gitti okulda uyumayan çocuk 1 saatten fazla uyumuş öğretmen calpol vermiş şimdi eve geldi gözleri gidiyor adını söylüyorum halsiz her dakka uyumaya meyilli duş aldırdım ilaç verdim uyudu normalde çok aktif ateşi yok şuan babası gelince hastaneye gidicez ama korkuyorum sizin başınızada geldimi hiç solgun gibi birde İnternete yazdım bir sürü hastalık çıkıyor elim ayağıma dolandı şuan uyuyor yıkadım çok korkuyorum.. Hastaneye götürücem lütfen kırıcı şeyler yazmayın
Aa gebelikle ilgili bir sey okumamistim benBir sayfa varmış anam almış iki şişe bana üzerinize afiyet biraz sık hasta olurum da. Ama yevrum daha 4 aylık emziriyorum açıkçası azıcık korkuyorum ama kadın kullan dedi cocukda saglikli olurmuş.
Sen zaten kullanma hamilelik düşünenlere önerilmiyor.
Kesinlikle çok haklısınız çocuğa hiç bir öğretmen ilaç veremez. Ben ortaokulda çalışıyorum çocuklar ağrı kesici soruyorlar asla vermem ararım ailesini başı ,dişi, karnı ağrıyor gelin alın derim. Çok basit bir ilaca çocuğun alerjisi de olabilir , düşünmeden yapılmış bir hareket.Geçmiş olsun, umarım daha iyidir şu an.
siz normal karşılamış olabilirsiniz fakat okulda yaşı kaç olursa olsun çocuğa ilaç verilmez, verilmemeli. öğretmenin böyle bir risk almasına akıl erdiremedim. benim çocuğum olsa şirazem kayabilirdi
Öğrencinin annesinin yalancısıyım.Aa gebelikle ilgili bir sey okumamistim ben
Dur bakalim geri gelirse satisa arastirir oyle alirizÖğrencinin annesinin yalancısıyım.
Bana hocam ben gebelik istiyorum o yüzden kullanmıyorum bu ara ama siz kullanın dedi
Annem güvenilir bir sayfadan almış dur atam sana kadınla da konuştum ama önceden korkudan içemiyorum ....Dur bakalim geri gelirse satisa arastirir oyle aliriz
Ben de duydum onu ama denemedimUdi hindi yağı da iyiymiş
NedenAynen ama satışı yasaklandi onun
Hic bilmiyorum yazmislardi okumadan gectim vallahi
AZ önce biraz ılık su limon ve bal karıştırıp verdimBalli zencefil icirin iyi gelir bogazina onunla gecmis olsun aklima neler geldi benim, soruyorum gec cevap veriyo vs diyince.
Daha çok grip gibi boğazları falan tahrişGöbeği de düşmüş olabilir geçmiş olsun
Hastaneye gıdın.İçinizi ferah tutun .Dualarımız sızınleKızlar merhaba oğlum iki gündür halsiz dün kreşten geldi hemen uyudu uyandı iyiydi bugün tekrar okula gitti okulda uyumayan çocuk 1 saatten fazla uyumuş öğretmen calpol vermiş şimdi eve geldi gözleri gidiyor adını söylüyorum halsiz her dakka uyumaya meyilli duş aldırdım ilaç verdim uyudu normalde çok aktif ateşi yok şuan babası gelince hastaneye gidicez ama korkuyorum sizin başınızada geldimi hiç solgun gibi birde İnternete yazdım bir sürü hastalık çıkıyor elim ayağıma dolandı şuan uyuyor yıkadım çok korkuyorum.. Hastaneye götürücem lütfen kırıcı şeyler yazmayın
Çok teşekkür ederim.. şuan hala uyumadım kontrol ediyorum hastaneye gittik.Hastaneye gıdın.İçinizi ferah tutun .Dualarımız sızınle