Ne ilacı verdiniz çocuğa. Kreşte neden calpol verilmiş?Kızlar merhaba oğlum iki gündür halsiz dün kreşten geldi hemen uyudu uyandı iyiydi bugün tekrar okula gitti okulda uyumayan çocuk 1 saatten fazla uyumuş öğretmen calpol vermiş şimdi eve geldi gözleri gidiyor adını söylüyorum halsiz her dakka uyumaya meyilli duş aldırdım ilaç verdim uyudu normalde çok aktif ateşi yok şuan babası gelince hastaneye gidicez ama korkuyorum sizin başınızada geldimi hiç solgun gibi birde İnternete yazdım bir sürü hastalık çıkıyor elim ayağıma dolandı şuan uyuyor yıkadım çok korkuyorum.. Hastaneye götürücem lütfen kırıcı şeyler yazmayın
Götürcez cnm yıkadım ılık su ile ateş düşürücü verdim eşimi bekliyorumGeçmiş olsun, zaman geçirmeden hastaneye gidin lütfen, enfeksiyon olabilir endişelenmeyin ama ihmale de gelmez çocuk bu.. korkmayın yavrularımızın bünyesi sandığımızdan daha sağlam oluyor. Minik savaşçılar
Cocugunuz okulda dusme kafa carpmasi falan mi yasamis?İshak değilde kabız tam tersi soru sorunca geç cevap veriyor uyku hali var sürekli az önce pankek yedi istedi yıkadım ilaç verdim uyudu hemen
Öğretmen aradı çok halsiz hasta gibi dedi ilaç verdim uyudu dedi normalde okulda hiç uyumaz acaba kafası darbe falan mı aldı korkuyorum yaNe ilacı verdiniz çocuğa. Kreşte neden calpol verilmiş?
Halsiz cocuga ne alaka calpol anlamadim cocugunuz dusmus falan olabilrmiBiraz halsizdi ilaç verdim dedi.
Onu bende düşündüm sordum ama yok düşme falan olmamış zaten oğlum direkt söyler olunca çok halsiz dedi öğretmen ilaç verdim uyudu dedi sadeceCocugunuz okulda dusme kafa carpmasi falan mi yasamis?
Ogretmen neden calpol vermis?
Göz takibi varmi?
Nefes alis verisi nasil?
Tamam da ateşi olmayan çocuğa neden ısrarla calpol veriyorsunuz ki? Görüntüleri izlemek istediğiniz söyleyin. Kafasına darbe alan çocuk uyutulmazÖğretmen aradı çok halsiz hasta gibi dedi ilaç verdim uyudu dedi normalde okulda hiç uyumaz acaba kafası darbe falan mı aldı korkuyorum ya
Ya bende ondan şüphelendim ama sorıdm hatta ama düşmemiş oğlumada soruyorum hayır diyor ama aşırı halsizHalsiz cocuga ne alaka calpol anlamadim cocugunuz dusmus falan olabilrmi
Kafasına darbe almadığı söyleniyor ama yarın kendim gidicem bizzat bakıcamTamam da ateşi olmayan çocuğa neden ısrarla calpol veriyorsunuz ki? Görüntüleri izlemek istediğiniz söyleyin. Kafasına darbe alan çocuk uyutulmaz
Gidicem cnmben bile kaç gündür aynı durumdayım sıcaktanmıdır nedir enerjim yok uyku halim çok. içinizin rahat etmesi içi acile gidip gerekli tahlilleri isteyin kreşe gittiğinide söyleyin doktorlar anca içinizi rahatlatır...
şu soruya net cevap verdiğiniz görmedim.Kafasına darbe almadığı söyleniyor ama yarın kendim gidicem bizzat bakıcam
Bekletmeden dr a goturseniz keske.Ya bende ondan şüphelendim ama sorıdm hatta ama düşmemiş oğlumada soruyorum hayır diyor ama aşırı halsiz
Eşi aradım cnm götürcez öyle bir şey olsa söyler oğlum çünkü anlatıyor geneldeİki gündür halsiz dediğinize göre kafa travması gibi bir şey olduğunu sanmıyorum. Üşütmüş olabilir, enfeksiyon olabilir ihmal etmeyin.
Götürcez cnm ama yıkadıktan sonra gözü açıldı sanki biraz dahaBekletmeden dr a goturseniz keske.
Birde boyle durumlarda cocugu hemen yıkamayin kizamik vs ihtimaline karsi
Dusmemis tamam ama kafasini bir yere vurmuşmu?Ya bende ondan şüphelendim ama sorıdm hatta ama düşmemiş oğlumada soruyorum hayır diyor ama aşırı halsiz
Gölge de bile olsa insan da halsizlik oluyor aşırı sıcak da. Tabi siz yine de gidin doktoraHava aşırı sıcak güneşe fazla çıkarmam ama sabah servis bekledik en fazla bir dakika ondan olabilir mi
Velveleye de vermek istemem ama bu aralar 2 tane çocuk covid duydum, o ihtimali de gözardı etmeyin.Eşi aradım cnm götürcez öyle bir şey olsa söyler oğlum çünkü anlatıyor genelde
Halsiz ve başını sürek sıraya koyuyor dedi hoca bir problem olur mu ilaç vermekte önlem amaçlı verdim dedişu soruya net cevap verdiğiniz görmedim.
ateşi olmayan çocuğa neden calpol verip durdunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?