Çocuk Hastalıkları Çocuğuma ne oldu..

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Ne ilacı verdiniz çocuğa. Kreşte neden calpol verilmiş?

Götürcez cnm yıkadım ılık su ile ateş düşürücü verdim eşimi bekliyorum

İshak değilde kabız tam tersi soru sorunca geç cevap veriyor uyku hali var sürekli az önce pankek yedi istedi yıkadım ilaç verdim uyudu hemen
Cocugunuz okulda dusme kafa carpmasi falan mi yasamis?
Ogretmen neden calpol vermis?
Göz takibi varmi?
Nefes alis verisi nasil?

Cocugunuz okulda dusme kafa carpmasi falan mi yasamis?
Ogretmen neden calpol vermis?
Göz takibi varmi?
Nefes alis verisi nasil?
Onu bende düşündüm sordum ama yok düşme falan olmamış zaten oğlum direkt söyler olunca çok halsiz dedi öğretmen ilaç verdim uyudu dedi sadece

Öğretmen aradı çok halsiz hasta gibi dedi ilaç verdim uyudu dedi normalde okulda hiç uyumaz acaba kafası darbe falan mı aldı korkuyorum ya
Tamam da ateşi olmayan çocuğa neden ısrarla calpol veriyorsunuz ki? Görüntüleri izlemek istediğiniz söyleyin. Kafasına darbe alan çocuk uyutulmaz

Tamam da ateşi olmayan çocuğa neden ısrarla calpol veriyorsunuz ki? Görüntüleri izlemek istediğiniz söyleyin. Kafasına darbe alan çocuk uyutulmaz
Kafasına darbe almadığı söyleniyor ama yarın kendim gidicem bizzat bakıcam

Gidicem cnm

İki gündür halsiz dediğinize göre kafa travması gibi bir şey olduğunu sanmıyorum. Üşütmüş olabilir, enfeksiyon olabilir ihmal etmeyin.
Eşi aradım cnm götürcez öyle bir şey olsa söyler oğlum çünkü anlatıyor genelde

Ya bende ondan şüphelendim ama sorıdm hatta ama düşmemiş oğlumada soruyorum hayır diyor ama aşırı halsiz
Dusmemis tamam ama kafasini bir yere vurmuşmu?
Kafasina bir sey carpmismi mesela?
Goz takibi yaptiniz mi parmaginizi takip ediyormu ?
Okulda ailesinde kovit olan varmiymis?

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…