- 25 Aralık 2007
- 2.184
- 8.426
- 683
E herkes burada gittiniz mi diye soruyor cevap yok, ne dedi doktor?Çok teşekkür ederim.. şuan hala uyumadım kontrol ediyorum hastaneye gittik.
Tekrar bakarsanız cevap verdim dün zaten götürdüm doktora boğazları tahriş dedi ilaç verildi antibiyotik Ve ateş düşürücüler birde serum ama bugünde öksürük başladı kuru öksürükE herkes burada gittiniz mi diye soruyor cevap yok, ne dedi doktor?
neden kırıcı yorum yapılsın ki canım yaaa
lütfen hemen hast gidin tahlil emar ne yapacaklarsa yapsınlar
E herkes burada gittiniz mi diye soruyor cevap yok, ne dedi doktor?
Covid testi yapıldı mı?Tekrar bakarsanız cevap verdim dün zaten götürdüm doktora boğazları tahriş dedi ilaç verildi antibiyotik Ve ateş düşürücüler birde serum ama bugünde öksürük başladı kuru öksürük
Yaşı küçük diye yapmadılar ama olmadı yaptırıcam aşırı öksürük vardı sabaha karşı şuan fazla yokCovid testi yapıldı mı?
allerji de olabilir ama yine de kan tersi yaptırmadan bilemezsin belkide sıcaktan olmuş olabilir ama yinede baktırMöllers balık yağı veriyorum onun yan etkisi olur mu cnm acaba
Çok yanlış bi tutum izlemiş hastane, yaşı küçük olunca daha riskli işte. Parkta, kreşte bulaştırıyorlar birbirlerine. Şuan komşularım karı koca aşılı oldukları halde 4 yaşındaki torunlarından covid kaptılar ve çocuk dahil hastanedeler. Öksürüğü de baz almayın covid için ben hiç öksürmeden geçirdim.Yaşı küçük diye yapmadılar ama olmadı yaptırıcam aşırı öksürük vardı sabaha karşı şuan fazla yok
Aşırı öksürdü sabaha karşı ya çok moralim bozuk ılık bişeyler içirdim yine götürücem doktora ama bu sefer göğüs doktoruna gidicemallerji de olabilir ama yine de kan tersi yaptırmadan bilemezsin belkide sıcaktan olmuş olabilir ama yinede baktır
Olmadı göğüs hastalıkları doktoruna götürücem öksürük sabah 5 te başladı şimdi yok fazla ılık şeyler içirdimÇok yanlış bi tutum izlemiş hastane, yaşı küçük olunca daha riskli işte. Parkta, kreşte bulaştırıyorlar birbirlerine. Şuan komşularım karı koca aşılı oldukları halde 4 yaşındaki torunlarından covid kaptılar ve çocuk dahil hastanedeler. Öksürüğü de baz almayın covid için ben hiç öksürmeden geçirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?