Çocuk Hastalıkları Çocuğuma ne oldu..

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Mlscm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
1.341
547
53
Kızlar merhaba oğlum iki gündür halsiz dün kreşten geldi hemen uyudu uyandı iyiydi bugün tekrar okula gitti okulda uyumayan çocuk 1 saatten fazla uyumuş öğretmen calpol vermiş şimdi eve geldi gözleri gidiyor adını söylüyorum halsiz her dakka uyumaya meyilli duş aldırdım ilaç verdim uyudu normalde çok aktif ateşi yok şuan babası gelince hastaneye gidicez ama korkuyorum sizin başınızada geldimi hiç solgun gibi birde İnternete yazdım bir sürü hastalık çıkıyor elim ayağıma dolandı şuan uyuyor yıkadım çok korkuyorum.. Hastaneye götürücem lütfen kırıcı şeyler yazmayın

Geçmiş olsun, zaman geçirmeden hastaneye gidin lütfen, enfeksiyon olabilir endişelenmeyin ama ihmale de gelmez çocuk bu.. korkmayın yavrularımızın bünyesi sandığımızdan daha sağlam oluyor. Minik savaşçılar 💜💜💜

ben bile kaç gündür aynı durumdayım sıcaktanmıdır nedir enerjim yok uyku halim çok. içinizin rahat etmesi içi acile gidip gerekli tahlilleri isteyin kreşe gittiğinide söyleyin doktorlar anca içinizi rahatlatır...

Allahım acil şifalar versin inşallah.

neden kırıcı yorum yapılsın ki canım yaaa

lütfen hemen hast gidin tahlil emar ne yapacaklarsa yapsınlar

Kızlar merhaba oğlum iki gündür halsiz dün kreşten geldi hemen uyudu uyandı iyiydi bugün tekrar okula gitti okulda uyumayan çocuk 1 saatten fazla uyumuş öğretmen calpol vermiş şimdi eve geldi gözleri gidiyor adını söylüyorum halsiz her dakka uyumaya meyilli duş aldırdım ilaç verdim uyudu normalde çok aktif ateşi yok şuan babası gelince hastaneye gidicez ama korkuyorum sizin başınızada geldimi hiç solgun gibi birde İnternete yazdım bir sürü hastalık çıkıyor elim ayağıma dolandı şuan uyuyor yıkadım çok korkuyorum.. Hastaneye götürücem lütfen kırıcı şeyler yazmayın
Kesinlikle interneti okumayin zira en kötusunu yaziyorlar gecmis olsun doktora gidince en sağlıklı bilgiyi edinirsiniz

Durmayın gidin hastaneye buradakiler nerden bilsin. İnterneti boşverin çocuk bu hastalanmış işte. Kreşten bir şeyler kapmış gibime geldi, geçmiş olsun.

Not:niye kırıcı şeyler yazalım😶
Hastaneye gidicem de araç yok eşim gelicek birazdan.. Genelde bir konu yazınca ağır şey yazan insanlar var o yüzden dedim

Kötü şeyler düşünmeyin. Güneş çarpmıştır belki de. Ağrısı varmıymış, belki de kemik ağrısı vardır grip olacaktır. Ya da sadece sıcaktan ezilmiştir
Hava aşırı sıcak güneşe fazla çıkarmam ama sabah servis bekledik en fazla bir dakika ondan olabilir mi

mutlaka kan tahlili iste vitaminlerine baktır sağlıkçı olarak yazıyorum vitamin eksikliği hem yorgunluk yapar hem başka hastalıklara yol açar

Back