Hanımlar, sizlerle büyük bir sorunumu paylaşmak. Benim çocuk uyurken telefonumu alıyor,ay sonunda faturama bir bakıyorum abuk sabuk oyun sitelerinden bir sürü ödeme yapılmış. Sizlerde de bu sorunu yaşayanlar var mı? Nasıl önüne geçiyorsunuz?
Kontrollu bir şekilde bırakmasını istiyorsan paybyme diye bi kart var. Bu karta ne kadar yüklersen çocuk o kadarını harcayabiliyor. Böylece ne kadar harcadığını biliyorsun
Kontrollu bir şekilde bırakmasını istiyorsan paybyme diye bi kart var. Bu karta ne kadar yüklersen çocuk o kadarını harcayabiliyor. Böylece ne kadar harcadığını biliyorsun
telinizin netini kapayın bi müddet daha sonra iyice çoçuk bunu kavradıktan sonra bilmeden nete geri dönersiniz ve bunu söylemesseniz teli zaten almaz diye düşünüyorum..ben nete bağlanırsa oyun satın alınıyo sanıyorum..bahsettiğiniz çoçuğun yaşı kaç acaba?küçükse satın aldığı oyun fiyatı kadar harçlık vermeyin ve bunu söyleyin..yeni kıyafet yeni şeyler falan almayın..kararlı olursanız siz kazanırsınız ama anneler malesef çok sabırsız çoçuklarına kıyamıyolar ve yalnış yapıyolar..dediğiniz çoçuğun yaşı büyükse eğer dediğim gibi telinizin netini kapatın bi müddet
telefonun internete bağlanması ile bir alakası yok tatlım, telefon numaramı veriyor oyun bilmemnesine oradan faturama işliyor :/ yani engelleyemiyorsun bacaksızı