Merhabalar nolur bana bı yol gosterin bı akıl verin oğlum iki yaşında ve hiç yemek yemiyor ıvır zıvır deseniz onuda yiyor ama yemiyor şöyleki ilk ek gıdaya geçişte rahattım iyiydi ne versem yiyordu ama bir yaştan itibaren anaannesi etraf yüzünden eline hep birşeyler verildi ne kadar kızdan ne kadar istemesem önüne gecemedim markete gidiyorum bı geliyorum elinde bı bisküvi niye veridiniz diyorum e ben yiyordum gördü istedi e açılmıştır falan kardeşimin bir yaş büyük oğlu var o hep ıvır zıvır yer ama normal yemeginide yer bizimki onun yüzünden ıvır zıvır yemeye başladı mecburiyetten bir saatliğine ne bileyim bir beş dakikalığına bırakmak yada onlara gitmek yada aile ve araya gelmek zorunda olunduğunda benim çocuğum hep atıştırmalık şeyleri tanıdı.su anda cips istiyor iki tane yiyor sonra bırakıyor ama yemekte yemiyor asla ama asla yemiyor pilav severdi ondan bıktı ama başka şeylerde axik değil çorba içtiğini unuttum çocuğun hiç çorba içmez meyve yemez bende zorlasamda basaramiyorum ağzına zorlq tık diyorlar e kendisini parçalıyor aç bırakıyorum hani kek cips vermiyorum yine açlıktan yerlerde dovunuyor bağırıyor ağlıyor yine yemiyo yine yemiyor aç aç uyuyor yinede yemiyor lafın gelişi demiyorum inanın vermiyorum ıvır zıvır zaten onu bile yemiyor t k iştahla y digi çikolatalı pasta midede sorun olsa onuda yemez ama onu bile ikinci kere yeree üçüncüyü yemiyor ben bu çocuğa yemek yeme alışkanlığını nasıl kazandiracagim başına gelen ve çocuk bulan birileri varmidir