Cocugum yemek yemiyoo

2.5 yasindaki kizima yemek yediremiyorum uardim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba ;
Öncelikle çocuğa kesinlikle baskı yapmayın. Bu her konuda böyle
Evet insanın içi rahat etmiyor ama bir hafta en azından bekleyin.
Sonra inanıun duzene girecektir.
Bu uykudada böyle

Baski yapmiyorm sevdigi seyleri yiyo ama zaten uc cesit yemek hep ayni seyler olmazki

süper dadıyı çağırın çocuklar bi haftada mum oluyo vallaha :27: şaka maka bi kaç kez denk geldim programa hakkaten öğrenilecek şeyler olduğunu düşünüyorum eve kurallar koymakla başlıyor mesela herşeyi saatli yapmak en güzeli yemeği her gün aynı saatte yemeli aynı saatte uyumalı belli bi zaman aralığında ailesiyle güzel hoş vakit geçirmeli oyun oynamalı.. çocuklar bize göre daha çabuk öğreniyor beyinleri tazecik eğer o düzeni oturtursanız alışması zaman almaz tahminimce..

:)) çocuklar böyle işte inatçı ben bir programda izlemiştim yemek yemeyen çocuğa ısrar etmiycekmişiz tamam yeme o zaman acıkınca yersin diycekmişiz oda acıktığı zaman ne yemek varsa yemek zorunda kalırmış alternatif sunmuycaz sevdiği yemekler sadece ödül olarak kalmalıymıs baak sana ne yaptım suprızz gibi;))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ablamın oğlundan bu konuda çok çektik taaa ki kreşe başlayana kadar. 3 yaşında kreşe verdi ve her şey düzeldi. Sağlıklı olduğu sürece kilo önemli değil zorlama yapma ve oluruna bırak.o açıkınca yemeğe başlıyor.Tamemen Dr tavsiyesi öptüm cnm

2.5 yasindaki kizima yemek yediremiyorum uardim

Benımde kızım Eylül'de ıkı yasına giricek oda yemıyor.doktoru kilo alımı iyi nasıl yemıyor anlamıyorum dıyor.ama saat 9 da kalktı saat suan 14 yediği birkaç ısırdık yumurta ve yarım kayısı.bende ne yedırecegımı şaşırdım

Back