- 16 Eylül 2017
- 1.180
- 788
- 123
- 34
- Konu Sahibi Baloglusunannesiii
-
içtiği süt 120cc canım cok az zaten . Onu da denedım 2 gün vermedim gene banamasın demedisütü kesin muhakkak sonra çocuklar aç kalınca yemeğe dönüyor
merhaba hanımlar oğlum 23. Aylık ve hiç isteği iştahı yok. Cıldırmak üzereyim . Ne yapsam da doğru düzgün beslenmiyor sabah 120 cc süt içiyor 12 de öğlen uykusuna yatıyor kaldıgında bir kase makarna akşam 120cc süt muz baska bısey yok . Yemeklerin suyundan asla ağzına almaz. Blendırdan gecırıyorm yer diye onu bile kabul etmiyor . İnanın yaslandım artık sizinkiler yiyor mu? Bazen ona kızarken buluyorum kendimi çok pişman oluyorum . Yaşıtlarıyla kıyaslamak hiç istemiyorum ama arkadaslarla buluştuğumuzda onların cocukları yerken benimkinin kusmaya calısması ya da kacması beni yıktı bitirdi . İnanın çoook dertliyim öneleriniz neler anneler şimdiden teşekkürler ederim
Yok canım alerjısı yok huysuzlugundan agzına aldıgını kusmaya çalışıyor götürdüm doktora dasürekli bu şekildeyse eğer bence bir test yaptırın.. kusmaya çalışıyor demişsiniz belki alerjisi falan vardır vucut tepki veriyordur
İnanın artık yıldım nasıl düzelecek ne zaman düzelecek diye düşünmektende helak oldum sağolun cevabınız için30 aylık kızımda sütten baska bir sey istemiyor günde 4 kere süt içtiği bile oluyor
Onun dışımda aynı sizin ki gbi tercih ona bırakıldığında makarna istiyor
Eskiden gayet iyiydi beslenmesi son zamanlarda böyle yapıyor
Artık kahvaltı vermiyorum cunku gunde bir öğün yemek yiyor onu da kahvaltıyla harcamak istemiyorum
Ben gecıcı bır dönem oldugunu duşunuyorum
Bu gececek ve yeni bir alışkanlık kazanacak sonra yeni bir alışkanlık daha ve sonra yine..
Daha cok küçükler hiç bir sey kalıcı olmaz
Yok canım alerjısı yok huysuzlugundan agzına aldıgını kusmaya çalışıyor götürdüm doktora da
Benim oğlumda 28 aylık hala yemek nedir bilmez bildiğiniz aç geziyor yinede yemiyormerhaba hanımlar oğlum 23. Aylık ve hiç isteği iştahı yok. Cıldırmak üzereyim . Ne yapsam da doğru düzgün beslenmiyor sabah 120 cc süt içiyor 12 de öğlen uykusuna yatıyor kaldıgında bir kase makarna akşam 120cc süt muz baska bısey yok . Yemeklerin suyundan asla ağzına almaz. Blendırdan gecırıyorm yer diye onu bile kabul etmiyor . İnanın yaslandım artık sizinkiler yiyor mu? Bazen ona kızarken buluyorum kendimi çok pişman oluyorum . Yaşıtlarıyla kıyaslamak hiç istemiyorum ama arkadaslarla buluştuğumuzda onların cocukları yerken benimkinin kusmaya calısması ya da kacması beni yıktı bitirdi . İnanın çoook dertliyim öneleriniz neler anneler şimdiden teşekkürler ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?