çocuğum top oynuyor diye yaşlı komşu polis çağırdı...

Futbol topu ağır bir top. Belki gerçekten kafası kaldırmıyordur, yaşlı neticede.
Parkta oynasanız?

daha dun kadinla kufurlestin, bugun de tekrar cikip top sektirmissin. sende biraz gecinme meraki olsa alir cocugunu parka goturursun. kimse senin top sesini dinlemek zorunda degil. ayrica her komsuyla tartistiginda da burada konu mu acacaksin? belli ki her gun tartisacaksin.

ben bizzat futbol oynadım çocukla.top kimseye gelmedi.
Hahahahhah nispet yapar gibi bir de koskoca kadın sokağın ortasında top mu oynadınız? İyice rahatsızlık vermek için nispet için yaptığınızdan o kadar emin oldum ki. Teyzeye küfür konusunda hak vermeme neden olacaksınız neredeyse! Topun güm güm sesi rahatsız da edebilir. Mesela ben evimde kod yazarken birinin güm güm top sesi konsantremi bozuyor! Neden dinleyeyim ya, al çocuğunu parka git, yıl olmuş 2021, dağdan şehre inen kendi kuralları konusunda diretiyor!

Yaşlı kadıncağız bir de iyiymiş incir vermiş çay ısmarlamış. Sadece çocuğuna sessiz olmasını ve terbiye vermesini söylemiş. Çocuğu gürültü yapıyor diye kadın şikayet etmiş. Geçinmek isteyen zaten rahatsızlık verdiği belirtiliyorsa özür diler ve çocuğunu tembihler. Aykırı bir şekilde bir de kendi çıkıp yaşlı kadıncağızı sinirlendirmek için sokakta top oynamaz. Ay ne avam kadınlar var.

sorun ne biliyormusunuz,ben sanırım hiç bu kadınlamünakaşaya girmicektim.çocuk oynamayacaktı sokakta.bu kadar çirkef olamaz demiştim.pislikmiş.zatn kadını gören durumu anladık biz diyor.
Siz haklısınız tek çirkef o kadın tabi
Siz normal davranıyorsunuz hep
S...t g...t demişsiniz mesela bu sözcük özellikle elit kişilerin kullandığı çok etkili bir sözcüktür

terminolojide büyük yeri vardır bir insanın hangi şekilde gitmesi gerektiğini anlatan bir söz grubudur

Aa bunlar nerede yazıyor incir falan

bana denilirse derim.bunu bugün demedim dün o deyince ben de ona dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…