çocuğum top oynuyor diye yaşlı komşu polis çağırdı...

kadın da beni buradan vurmaya çalışıyor
E siz de kadının dediğine takmadan çocuğunuz ve kendi iyiliğiniz adına bir adım atın bence psikoloğa gidin. Çok bunalmıssınız böyle forumlarda takılmak ile kafanız dağılmaz. 3-4 seans bile hayatınızdaki çoğu şeyi değiştirir.

Çevrenizdeki herkesle sürekli problem yaşıyorsanız bu kadın dışında da kendinizde bir şeyler aramalısınız bence
Gerçekten herkes mi kötü?

bir kadın yüzünden çekip gidemem.mahalle o kadının değil.kavga ettik gidelim.çok ciddi bişi olmadıkça gitmem ben buradan

Küfürler üzerine kurulu hikayene inanmadım manolyacığım, bizimle deyilsin

olay psikolog değil.el etek öpsen alttan alsan hakszılığa boyun eğsen sorun kalmayacak ama dayanamaıyorum

Ev sahibi donunu yıkatır

olay psikolog değil.el etek öpsen alttan alsan hakszılığa boyun eğsen sorun kalmayacak ama dayanamaıyorum
İyi de siz herkes ile bu sorunu yaşıyorsunuz. Mesele bu ama ne dersem diym düzelmeyeceksiniz zaten. Allah yardımcınız olsun ne diyeyim. Herkes kötü herkes size saldırıyor

bir kadın yüzünden çekip gidemem.mahalle o kadının değil.kavga ettik gidelim.çok ciddi bişi olmadıkça gitmem ben buradan
Bir kadın için değil cocuğunuz ve huzurunuz için gitmeyi tercih edebilirsiniz dedim. Anlaşamıyorsunuz işte. Ya katlanacaksınız ya gideceksiniz. Katlanacaksanızda o yaştaki nineyi idare edeceksiniz kusura bakmayın. Üstelik o mahallede kötü olarak gördüğünüz başka birileri de var.86 yaşındaki ninem biz memlekete gelelim diye her tlf da ağlıyor. Gittiğimizde ise cocukların sesinden dert yanıyor. Napalım yani ya gitmeyeceğiz ya da mazur göreceğiz. Yaşlılar da öyle yani

İyi de siz herkes ile bu sorunu yaşıyorsunuz. Mesele bu ama ne dersem diym düzelmeyeceksiniz zaten. Allah yardımcınız olsun ne diyeyim. Herkes kötü herkes size saldırıyor
ben de alttan alamama durumu var.ya da sınırlarımı koruyamyorum.insan ihlal ediyorlar.bu psikologluk değil.psikiyatriye gidip tedavi görmeye ihtiyacım yok

Bizde de var karşı apartmanda sizin gibi bir kiracı, kendi tahammül edemediği veledini sokaklara salıyor. Çocuk topla tüm sokağın anasını ağlatıyor. Hamile kadına mı gelmedi, kalp pili taşıyan yaşlılara mı, milletin kafasına mı, cam çerçeve mi indirmedi, arabalara mı zarar vermedi hepsini yaptı. İyi yapmış keşke şikayetçi olsaymış. Bu varoşluğu savunma çabanız beni benden alıyor.

ben bizzat futbol oynadım çocukla.top kimseye gelmedi.

ben de alttan alamama durumu var.ya da sınırlarımı koruyamyorum.insan ihlal ediyorlar.bu psikologluk değil.psikiyatriye gidip tedavi görmeye ihtiyacım yok
Etrafımdaki herkesi hasta etmeden tedavi olmam diyorsun yani, peki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…