- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.301
- 528
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
E siz de kadının dediğine takmadan çocuğunuz ve kendi iyiliğiniz adına bir adım atın bence psikoloğa gidin. Çok bunalmıssınız böyle forumlarda takılmak ile kafanız dağılmaz. 3-4 seans bile hayatınızdaki çoğu şeyi değiştirir.kadın da beni buradan vurmaya çalışıyor
Çevrenizdeki herkesle sürekli problem yaşıyorsanız bu kadın dışında da kendinizde bir şeyler aramalısınız bence
Gerçekten herkes mi kötü?
bir kadın yüzünden çekip gidemem.mahalle o kadının değil.kavga ettik gidelim.çok ciddi bişi olmadıkça gitmem ben buradanHuzurumu 5.000 bine değişmem. Cocuğumu rahat oynatamadığım bi ortamda bi duvar yığını için katlanmak manasız. Oyun parkı yakın olan yerlerden ev bakmak daha mantıklı. Artık sokaklarda cocuklara oyun oynayacak ortam pek az maalesef. Yaşlı nine hakkında bişey diyemeyeceğim neticede beyin olarak yorgun ve hücrelerin azaldığı bi yaşta.
kadın şikayetçi olsa ifadem alınacaktı.beni yıldırmaamaçlı çağırdı.çocuk oynamasın diye evet maalesef polis her ihbara gitmek zorundaPolis öyle laf dalaşına geliyor muymuş hemen ya?
En çok buna şaşırdım
Küfürler üzerine kurulu hikayene inanmadım manolyacığım, bizimle deyilsinBugün sokaktayım.78 yaşındaki kadın oturuyor kapıda ve biz oğlumla top oynuyoruz.sektiriyoruz.kadına hiçbişi demedim.top futbol topuydu, ses çıktı.çocuk biraz hopladı zıpladı.ondan sonra 78 yaşındaki bu kadın 155 i aradı, bana hakaret ediyor dedi.o arada elimdeki poşetleri götürmek için eve çıktım akabinde indim.kapıda ekip arabası polisler gelmiş.ben polise durumu anlattım.polis seni anladık onu duyma görme dedi.şikayetçi olursa ifadenizi alacaz dedi.şaka gibi.bakın memur bey ben bununla uğraşamam.kapatalımbu konuyu.bu kadının tedaviye ihtiyacı var.küfür edip duruyor.çocuğumalaf söylüyor.buradaki herkes şahit.dedim.kadın şikayetçiolmadı.
ben polise dedim.bu çocuk burada top oynayacak dedim.tabi oynar dediler.polisler gitti, biz birsüre daha top oynadık.kadın inanılmaz ama beni kışkırtmakiçin 'seni tımarhaneye yatırmak lazım.çocuğunu da psikoloğagötür.'çocuğa da 'sen ananın a...n neden çıktın ki' diyor.çocuğa doğru hamle yapıyor.oğlumkaçdiyorum.çocuğun yakınına doğru geliyor ama hiçbişi yapmıyor.
sabır diyorum.hiçbişidemiyorum.bu sefer'sen işyerinde de müdürle anlaşamıyordun.anlattıklarını yarın müdüre anlatmaya geliyorum.seni akıl hastanesine yatıracamdiyor'resmen delirtiyor beni.ben nasıl bir yere geldim yaaaaa.
çözümmü?yaşlı yalancı kazandı.artık top oynamayacağız.işimle gücümle uğraşacak biliyorum.polis mahkeme gezmek istemiyorum.Huzurum için yukardaki komşu gibievimde oturracağım.
ama buradaki insanlar gerçekten kötüler.sadece bukadın değil...başkaları da öyle.genelde bellibir yaş üstü ve tahammülsüzler çocuklulara.ellerinde telefon ararım polisi diyerek binbir türlü iftira atıyorlar.bugün tek kelimeetsem haklı ama etmedim bile.direkt yalan söylüyor.
olay psikolog değil.el etek öpsen alttan alsan hakszılığa boyun eğsen sorun kalmayacak ama dayanamaıyorumE siz de kadının dediğine takmadan çocuğunuz ve kendi iyiliğiniz adına bir adım atın bence psikoloğa gidin. Çok bunalmıssınız böyle forumlarda takılmak ile kafanız dağılmaz. 3-4 seans bile hayatınızdaki çoğu şeyi değiştirir.
Ev sahibi donunu yıkatırEv değiştirse de kendi değişmediği sürece çözüm olmaz. Orda da yaşlı amcayla kavga eder, başka yere taşınır kapıcıyla kavga eder, öbür tarafa taşınır karşıdaki bakkalla kavga eder. Her yerde kavga edecek birini bulur.
İyi de siz herkes ile bu sorunu yaşıyorsunuz. Mesele bu ama ne dersem diym düzelmeyeceksiniz zaten. Allah yardımcınız olsun ne diyeyim. Herkes kötü herkes size saldırıyorolay psikolog değil.el etek öpsen alttan alsan hakszılığa boyun eğsen sorun kalmayacak ama dayanamaıyorum
Bir kadın için değil cocuğunuz ve huzurunuz için gitmeyi tercih edebilirsiniz dedim. Anlaşamıyorsunuz işte. Ya katlanacaksınız ya gideceksiniz. Katlanacaksanızda o yaştaki nineyi idare edeceksiniz kusura bakmayın. Üstelik o mahallede kötü olarak gördüğünüz başka birileri de var.86 yaşındaki ninem biz memlekete gelelim diye her tlf da ağlıyor. Gittiğimizde ise cocukların sesinden dert yanıyor. Napalım yani ya gitmeyeceğiz ya da mazur göreceğiz. Yaşlılar da öyle yanibir kadın yüzünden çekip gidemem.mahalle o kadının değil.kavga ettik gidelim.çok ciddi bişi olmadıkça gitmem ben buradan
ben de alttan alamama durumu var.ya da sınırlarımı koruyamyorum.insan ihlal ediyorlar.bu psikologluk değil.psikiyatriye gidip tedavi görmeye ihtiyacım yokİyi de siz herkes ile bu sorunu yaşıyorsunuz. Mesele bu ama ne dersem diym düzelmeyeceksiniz zaten. Allah yardımcınız olsun ne diyeyim. Herkes kötü herkes size saldırıyor
ne demiştinizkiKadin acaba buraya mi okuyor? Size söyledigimi o yapmis
yalnzı kalıyor.çocuklar iki yılda bir almanya dan geldi.dayanamadı gitti otele.amaaan gitsinler.uğraşamam dediAllah yardımcınız olsun. Yalnız kalıyosa yalnızlıktan ne yapacağını mı şaşırdı acaba yada alzehimer mi hareketleri hiç normal değil sanki
cıksss yokO üst komşudan başka iyi biri var mı etrafınızda?
ben bizzat futbol oynadım çocukla.top kimseye gelmedi.Bizde de var karşı apartmanda sizin gibi bir kiracı, kendi tahammül edemediği veledini sokaklara salıyor. Çocuk topla tüm sokağın anasını ağlatıyor. Hamile kadına mı gelmedi, kalp pili taşıyan yaşlılara mı, milletin kafasına mı, cam çerçeve mi indirmedi, arabalara mı zarar vermedi hepsini yaptı. İyi yapmış keşke şikayetçi olsaymış. Bu varoşluğu savunma çabanız beni benden alıyor.
Etrafımdaki herkesi hasta etmeden tedavi olmam diyorsun yani, peki...ben de alttan alamama durumu var.ya da sınırlarımı koruyamyorum.insan ihlal ediyorlar.bu psikologluk değil.psikiyatriye gidip tedavi görmeye ihtiyacım yok
Üst komşuyla da maksimum 2 ayı var. 2 ay sonra üst komşum çok kötü bir kadın diye konu açarcıksss yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?