Çocuğum tacize uğramış mıdır

Annesiyle ne konuşacaksınız?
Yalnız kalacakları bir ortam olup olmamasından ziyade siz oğlunuzu gözünüzün önünden ayırdınız mı hiç?

Annesiyle ne konuşacaksınız?
Yalnız kalacakları bir ortam olup olmamasından ziyade siz oğlunuzu gözünüzün önünden ayırdınız mı h
Bu durumları anlatıcam ona yok ayırmam öyle ayırsam bile asla onlar tek olacak şekilde değil mutlaka yanlarında 1 2 kişi olmuştur

Hava soğuk diye çok çıkarmıyorum zaten bu sefer asla çıkarmam ben olmadan
Asla ama asla lütfen dikkat edin. Aynısı arkadaşımın başına geldi, çocuğun ailesiyle konuştu tabi ki aile kabul etmedi, çocuğunu dövdü ,bilmem ne ... Arkadaşın çocugu hatirlamiyor sizin oglunuzun yaşlarındaydı ama anneye büyük korku kaldı.

Bilemedim şimdi ama siz yalnız bırakmayın yani değil dakika salise bile gözünüzün önünden ayırmayın belki o değil başkası çocuk onu söylüyor yanii herşey o kadar iğrenç ki her ihtimal olabilir

11 yasinda cocuk ile 4 yasinda cocuk asla tek kalmamali ztn
Bence acik acik konusmayin takip edin ve tek birakmayin.
Takip edicem zaten de tek kaldıklarını bile hatırlamıyorum zaten çocuk okula gidiyor akşam anca geliyor olsa olsa ya sabah erken ya da hafta sonu mesela sabahları ben yollamıyorum bahçeye yolladığım zaman o çıkmış olur pazar eşim evde diye oğlum dışarı çıkmaz cumartesi kalıyor ama yine de fazla yollamam bahçeye ki oğlumun yaşıtları çok var onlarla hep oynar ve büyük oğlanla yalnız kalmaz

Evet anladım çok zor bir durum malasef

Evet malasef herşey olabilir Allah korusun

Zaten dakikalara saatlere gerek yok ki bunun için topu almak için egilse arkadasn yaslansa yeter saniye sürmez. 11 yaşındaki çocuk kesfediyrdur ve bunu genelde gizli saklı saniyelik yaparlar.

Aslinda 4 yasinda bir cocugu siz olmadan hic bir yere yollamamaniz gerek bu kural esnememeli suphe bile nasil bakin gerek yok

Aslinda 4 yasinda bir cocugu siz olmadan hic bir yere yollamamaniz gerek bu kural esnememeli suphe bile nasil bakin gerek yok
Evet haklısınız ama aynı zamanda bahçede aile de var o yüzden insan güven duyuyor ama bundan sonra kim olsa güvenmem insan okuyor ama ders çıkarmıyor taki başına gelene kadar bende olduğu gibi artık daha çok dikkat edicem inşallah

Annesiyle konudun ama muhtemelen oyle sey yapmaz dıyecektır. Bıdaha yalnız bırakmayın aynı ortama sokmayın bence

Bunun için uzun süreye gerek yok. Olmadığına inandırmak istiyorsunuz çooook haklı bir durum ancak saniyelik olur o pislikler.

2. sınıftaydım sanırım. Okulun arkasındaki bakkala gittik silgi almaya arkadaşımla. Koşarak dönerken 1 üst sınıftan onun komşu çocuğu geliyordu. Koşarken beni çağırdı, gittim ve pipisini bacağıma değdirdi. Anlık bir şey. Sokak ortasında. Ki arkadaşım bile görmedi beni beklediği halde. Siz bu konuyu önce eşinizle bi konuşun.

Eşimle konuştum tabiki o da biliyor durumu

11 yaşında ergenliği gelmiş çocukla 4 yaş arkadaş olamaz zaten. Çocuğun annesine söyleyince 1) anne kabul edecek mi yoksa size çirkeflenecek mı? 2) çocuğuna zarar verecek mi eve gidince karı koca çocuğa saldırmasınlar.
Yerinizde olsam öncelikli olarak görüşmeyi keser çocuğu pedagoga götürür görüş alırım.

Peki bu çocukların başında siz veya başka bir yetişkin daha olmuyor mu? Hep çocuklardan bahsetmişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…