- 24 Ocak 2024
- 22
- 3
- 27
-
- Konu Sahibi ceylan affan
Hava soğuk diye çok çıkarmıyorum zaten bu sefer asla çıkarmam ben olmadanÇocuğunuzu asla ama asla onunla gorusturmeyin. 11 yaş kendini keşfetme yaşı siz hiç bir şey izletmiyorsunuz ama o çocuk izliyor demektir.
Hayır asla görmedi çok dikkat ederiz ki biz hiç o şekilde yaklaşmayızEşinizle birlikte olurken sizi yanlışlıkla görmüş olmasın?
Bu durumları anlatıcam ona yok ayırmam öyle ayırsam bile asla onlar tek olacak şekilde değil mutlaka yanlarında 1 2 kişi olmuşturAnnesiyle ne konuşacaksınız?
Yalnız kalacakları bir ortam olup olmamasından ziyade siz oğlunuzu gözünüzün önünden ayırdınız mı h
Asla ama asla lütfen dikkat edin. Aynısı arkadaşımın başına geldi, çocuğun ailesiyle konuştu tabi ki aile kabul etmedi, çocuğunu dövdü ,bilmem ne ... Arkadaşın çocugu hatirlamiyor sizin oglunuzun yaşlarındaydı ama anneye büyük korku kaldı.Hava soğuk diye çok çıkarmıyorum zaten bu sefer asla çıkarmam ben olmadan
Bilemedim şimdi ama siz yalnız bırakmayın yani değil dakika salise bile gözünüzün önünden ayırmayın belki o değil başkası çocuk onu söylüyor yanii herşey o kadar iğrenç ki her ihtimal olabilirBizim evde olduğunu söyledi ama zor gelmedi eve sabah tandıra gitmiştim oğlumda yanımdaydı sonra bahçeye çıktı ama 2 3 dk bir yanıma geliyordu ve ben bahçedeyken asla eve gitmez kapıyı kendisinin açtığını diyor ama açamıyor ve ben kaç defa eve girip çıktım
Takip edicem zaten de tek kaldıklarını bile hatırlamıyorum zaten çocuk okula gidiyor akşam anca geliyor olsa olsa ya sabah erken ya da hafta sonu mesela sabahları ben yollamıyorum bahçeye yolladığım zaman o çıkmış olur pazar eşim evde diye oğlum dışarı çıkmaz cumartesi kalıyor ama yine de fazla yollamam bahçeye ki oğlumun yaşıtları çok var onlarla hep oynar ve büyük oğlanla yalnız kalmaz11 yasinda cocuk ile 4 yasinda cocuk asla tek kalmamali ztn
Bence acik acik konusmayin takip edin ve tek birakmayin.
Evet anladım çok zor bir durum malasefAsla ama asla lütfen dikkat edin. Aynısı arkadaşımın başına geldi, çocuğun ailesiyle konuştu tabi ki aile kabul etmedi, çocuğunu dövdü ,bilmem ne ... Arkadaşın çocugu hatirlamiyor sizin oglunuzun yaşlarındaydı ama anneye büyük korku kaldı.
Evet malasef herşey olabilir Allah korusunBilemedim şimdi ama siz yalnız bırakmayın yani değil dakika salise bile gözünüzün önünden ayırmayın belki o değil başkası çocuk onu söylüyor yanii herşey o kadar iğrenç ki her ihtimal olabilir
Zaten dakikalara saatlere gerek yok ki bunun için topu almak için egilse arkadasn yaslansa yeter saniye sürmez. 11 yaşındaki çocuk kesfediyrdur ve bunu genelde gizli saklı saniyelik yaparlar.Takip edicem zaten de tek kaldıklarını bile hatırlamıyorum zaten çocuk okula gidiyor akşam anca geliyor olsa olsa ya sabah erken ya da hafta sonu mesela sabahları ben yollamıyorum bahçeye yolladığım zaman o çıkmış olur pazar eşim evde diye oğlum dışarı çıkmaz cumartesi kalıyor ama yine de fazla yollamam bahçeye ki oğlumun yaşıtları çok var onlarla hep oynar ve büyük oğlanla yalnız kalmaz
Takip edicem zaten de tek kaldıklarını bile hatırlamıyorum zaten çocuk okula gidiyor akşam anca geliyor olsa olsa ya sabah erken ya da hafta sonu mesela sabahları ben yollamıyorum bahçeye yolladığım zaman o çıkmış olur pazar eşim evde diye oğlum dışarı çıkmaz cumartesi kalıyor ama yine de fazla yollamam bahçeye ki oğlumun yaşıtları çok var onlarla hep oynar ve büyük oğlanla yalnız kalmaz
Evet de insan ınanamıyor konduramıyor ki çok zor bir anne olarakZaten dakikalara saatlere gerek yok ki bunun için topu almak için egilse arkadasn yaslansa yeter saniye sürmez. 11 yaşındaki çocuk kesfediyrdur ve bunu genelde gizli saklı saniyelik yaparlar.
Evet haklısınız ama aynı zamanda bahçede aile de var o yüzden insan güven duyuyor ama bundan sonra kim olsa güvenmem insan okuyor ama ders çıkarmıyor taki başına gelene kadar bende olduğu gibi artık daha çok dikkat edicem inşallahAslinda 4 yasinda bir cocugu siz olmadan hic bir yere yollamamaniz gerek bu kural esnememeli suphe bile nasil bakin gerek yok
Annesiyle konudun ama muhtemelen oyle sey yapmaz dıyecektır. Bıdaha yalnız bırakmayın aynı ortama sokmayın benceMerhabalar 40 gün sonra 4 yaşına basacak oğlum var bana birşeyler anlattı gece gece ne yapacağımı bilemedim anlattıklarına göre 11 yaşlarında olan komşu oğlu cinsel organını oğlumun poposuna değdirmiş kendisi bazen rüya görüyor onu gerçek zannediyor dedim acaba rüya mıdır diye ama sonra dedim küçük çocuk bu durumu nereden bilsin çizgifilm bile izletmem kaldı ki böyle şeyler nasıl görsün. Komşu da yıllardır var ve oğlunda ufacık bile ahlaksızlık görmedim ne yapacam ne düşünecem bilemedim dünyam başıma yıkılmış gibi
Takip edicem zaten de tek kaldıklarını bile hatırlamıyorum zaten çocuk okula gidiyor akşam anca geliyor olsa olsa ya sabah erken ya da hafta sonu mesela sabahları ben yollamıyorum bahçeye yolladığım zaman o çıkmış olur pazar eşim evde diye oğlum dışarı çıkmaz cumartesi kalıyor ama yine de fazla yollamam bahçeye ki oğlumun yaşıtları çok var onlarla hep oynar ve büyük oğlanla yalnız kalmaz
Eşimle konuştum tabiki o da biliyor durumuBunun için uzun süreye gerek yok. Olmadığına inandırmak istiyorsunuz çooook haklı bir durum ancak saniyelik olur o pislikler.
2. sınıftaydım sanırım. Okulun arkasındaki bakkala gittik silgi almaya arkadaşımla. Koşarak dönerken 1 üst sınıftan onun komşu çocuğu geliyordu. Koşarken beni çağırdı, gittim ve pipisini bacağıma değdirdi. Anlık bir şey. Sokak ortasında. Ki arkadaşım bile görmedi beni beklediği halde. Siz bu konuyu önce eşinizle bi konuşun.
Elbette ki zor bundan sonrası için düşünün. Çocuğunuza mahremiyet eğitimini tekrar hatırlatın böyle bir şey olursa bagirmasini ya da oradan kaçmasını söyleyin. Bunu korkutarak değil tabi.Evet de insan ınanamıyor konduramıyor ki çok zor bir anne olarak
Peki bu çocukların başında siz veya başka bir yetişkin daha olmuyor mu? Hep çocuklardan bahsetmişsinizHayır yok çünkü aynı bahçede 5 eviz sürekli bahçedeyiz mutlaka birileri de olur onların evine de gitmez gitse bile sobalı ev ve çocuk çok fazla var yalnız bir odaya çekilse olmaz diğer çocuklar da gider ki 3 kardeşler onlar oğlumla beraber oynuyorlar biri 10 diğeri 5 yaş en büyükleri de kız 15 yaş