• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğum tacize uğramış mıdır? Lütfen yorum yapar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir anne vardı ailesinin yanina giderken bebeğini evde bırakmıştı,nasıl olur demiştim,akli dengesi yerinde değildir demiştim,inanın o kadını getirdiniz aklıma. Olabiliyormuş demek ki.
Benzinlige gidiyorum,iceri girip ödeme yapip cıkacağım maksimum 5 dakika sürecek şey,pompacı arabanın başında ,abla kalsın cocuklar ben burdayim diyor da 10 yasındaki kızimla 4 yas oglumu da indiriyorum arabadan benimle geliyorlar. Allah korusun o an yangın cıksa,biri çarpsa arabaya ne olur. Olmaz olmaz o an olur yani riske girmeye gerek var mı?
Ayırmayın çocuğunuzu gözünüzün önünden ya. 5 dakika 10 dakika demeyin,cocuğun düşmesi falan hep saniyelik olaydır,gozünüzün önünde bile neler oluyor anlik siz dibinde dururken kaldı ki 40 dakika siz yokken herşey olabilir.

anlaşıldı hata ettim buraya konu açmakla keyfimden bırakmışım gibi bir anlam çıkıyor yorumlardan cimriliğim de kalmamış.10 bin maaşın 8500 ü sırf kredilere gidiyor ben de bilirim tam gün kreşebırakmayı neyse daha yorum yazmayacağım.Çaresiz kalmak ne demek bir.düşünün bakalım.
Ee normal derse girince ne yapıyorsunuz çocuğu ?

Ne okudum ben ya. Bu nereden çıktı yani hayal gücünüze sasırmamak elde degil. 4 yasında bir cocuga birinin dokunup dokunmadıgını sorarsanız az cok anlarsınız. Burda asıl problem cocugu 40 dk arabada yalnız bırakmanız. Eğer ders programınız dısında bir derse girmeniz gerektiyse size program dışı ders eklendiği için gayette cocugunuzu arabadan alır yanınıza getirirsiniz hakkınızı savunamıyor musunuz

anlaşıldı hata ettim buraya konu açmakla keyfimden bırakmışım gibi bir anlam çıkıyor yorumlardan cimriliğim de kalmamış.10 bin maaşın 8500 ü sırf kredilere gidiyor ben de bilirim tam gün kreşebırakmayı neyse daha yorum yazmayacağım.Çaresiz kalmak ne demek bir.düşünün bakalım.

Yanınıza alacaktınız o zaman.
Müşkül durumda olduğunuzu idarecinize bildirecektiniz, idare ederdi. Napacak kucağında çocukla gelen kadına çocuğu arabaya bırak demeyecek.
10 dakika bile bırakmamalısınız.

Ne okudum ben ya. Bu nereden çıktı yani hayal gücünüze sasırmamak elde degil. 4 yasında bir cocuga birinin dokunup dokunmadıgını sorarsanız az cok anlarsınız. Burda asıl problem cocugu 40 dk arabada yalnız bırakmanız. Eğer ders programınız dısında bir derse girmeniz gerektiyse size program dışı ders eklendiği için gayette cocugunuzu arabadan alır yanınıza getirirsiniz hakkınızı savunamıyor musunuz
haklısınız bu yüzden kızıyorum kendime.

Başlığı görünce ödüm ağzıma geldi. Okuyunca da içimden neler geçirdiğimi buraya yazsam banlanırım.

Öğretmenlik yapmaması gerekecek kadar ağır sorunları olan biri var ortada. Evet kimseye güvenecek halimiz yok ama çocuğu arabada bırakacağııza öğretmenler odasında dersi boş bir öğretmene emanet etseydiniz.

4 yaşındaki çocuk neredeyse 1 saat boyunca annesi gelmezse tabii ki korkup ağlar ve altına yapar. HIV bulaştıran iğneyle gezen inşaat işçileri hezeyanına ne diyeceğimi bilemedim. Gidin tedavi olun. Normal bir kafa değil bu.

Bir de ogretmensiniz , yazıklar olsun
Medeni bir ülkede olsak o çocuğu alırlardı elinizden , çok da iyi yaparlardı
Elin adamına iftira atacağınıza kendi aklınızı başınıza toplayın
Konudaki tek kötü insan sizsiniz , bir de utanmadan işçilere iftira atıyorsunuz

okb var.çocuğumu 1 dk yalnız bırakacak biri değilim arkadaşlar daha önce de benzer sorumlar çocukla okuşa geldim derse bile girdim ama uyardılar.40 dk deese girme planı yoktu 10 dk içinde gelecektim.
Sen bir de öğretmensin değil mi? Vah güzel ülkem...

O zaman ona göre aksiyon alacaktinız? 8.500 değilde 5.000 çekecektiniz krediyi,daha uzun vadede ödeyecektiniz.
Hepimiz kredi,taksit vs ödüyoruz bir şekilde artik şartlar zor ama çocuğunuzu arabada bırakacağınıza satin o arabayı,verin cocuğunuzu tam gün kreşe. Güvenli değil arabada oturup beklemesi. Çok küçük yani o daha.
İnanin sizi kinamak amacli söylemiyorum ama bu böyle yani. Hicbirşey çocuğunuzdan önemli değil,olamaz,olmamali. Bu şekilde devam edemezsiniz. Çözüm aramalısınız,bunu tekrarlamamalısınız.

Bir de ogretmensiniz , yazıklar olsun
Medeni bir ülkede olsak o çocuğu alırlardı elinizden , çok da iyi yaparlardı
Elin adamına iftira atacağınıza kendi aklınızı başınıza toplayın
Konudaki tek kötü insan sizsiniz , bir de utanmadan işçilere iftira atıyorsunuz
Orada bağırıp çağırsa, halkı toplasa başına o gariban işçilere ne olurdu? Düşünmek bile istemiyorum!

Biz ne desek içiniz rahat etmeyecek.
Ama 4 yaşında bir çocuk yalnız kalamaz 10 dakika bile olsa. Havasızlıktan ölen çocuklar falan var arabada. Allah korusun sizin bir maniniz çıksa dönemeseniz ne olacak? Yaşınız da 37, küçük de değilsiniz. :olamaz:
40 dakika çocuk arabada yalnız bekleyemez. Başka bir yol bulun, çocuğu arabaya kapatmak nasıl doğru geldi size ya?
Akıl yaşta değil baştadır diye boşuna dememişler
Keşke zeka testi yapılsa anne olmadan önce
Bir de millet bu kadına çocuğunu emanet ediyor , inanılır gibi degil

ne caresizi caresiz kaldiysan arabaya mi kitleyeceksin cocugu. ya basina birsey gelse kimse sana hakaret etmiyor sadece acil pskoljik destek alman gerek. cocuga hiv ignesi vs bunlar senin ne derecede kaygi bozuklugun oldugunu gosteriyor. sadece konu arabaya birakman degil arabaya birakip geri gelinceki suphelerin gercekten normal degil. dr a git bi anlat durumunu. cocuga zarar verirsin bu takintilarla.

Sen kreşlerin sadece 1 gün için bile ücreti mukabilinde baktığını bilmiyor musun ? Biliyorsun. Bu gün yoğun günün ise ek ücret verip sadece bu gün verebilirdin. Aaa ama olur mu çocuk takılır nolacak dimi ? 10 dakika 10 dakika derken akşama kadar 5 kere yalnız kalmış olacak çocuk.
Bir daha böyle sacmalik yapma !!!

Ya tacizi, çocuğun korkmasını şuraya bırakalım.
Havasız kalsa ya da çocuk bu aniden hastalansa, nöbet geçirse ya da çevrede veya arabada acil bir durum olsa arabadan nasıl çıkacak o çocuk? Nasıl açacaklar o kapıyı? O çocuğa sizin yüzünüzden bir şey olsa nasıl vereceksiniz hesabını?
Benim aklım gitti burada, zavallı çocuk ya. :olamaz:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back