- 17 Kasım 2016
- 8.475
- 1
- 28.688
- 548
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lütfen edin lütfen.Sizi sosyal hizmetlere sikayet edelim bakalim. Aklinizdaki sorular dahil cozulsun.
Ee normal derse girince ne yapıyorsunuz çocuğu ?anlaşıldı hata ettim buraya konu açmakla keyfimden bırakmışım gibi bir anlam çıkıyor yorumlardan cimriliğim de kalmamış.10 bin maaşın 8500 ü sırf kredilere gidiyor ben de bilirim tam gün kreşebırakmayı neyse daha yorum yazmayacağım.Çaresiz kalmak ne demek bir.düşünün bakalım.
anlaşıldı hata ettim buraya konu açmakla keyfimden bırakmışım gibi bir anlam çıkıyor yorumlardan cimriliğim de kalmamış.10 bin maaşın 8500 ü sırf kredilere gidiyor ben de bilirim tam gün kreşebırakmayı neyse daha yorum yazmayacağım.Çaresiz kalmak ne demek bir.düşünün bakalım.
derslerim yarı gün sadece nöbet günüm tam gün.Ee normal derse girince ne yapıyorsunuz çocuğu ?
Kreşten neden aldınız 12'de?derslerim yarı gün sadece nöbet günüm tam gün.
haklısınız bu yüzden kızıyorum kendime.Ne okudum ben ya. Bu nereden çıktı yani hayal gücünüze sasırmamak elde degil. 4 yasında bir cocuga birinin dokunup dokunmadıgını sorarsanız az cok anlarsınız. Burda asıl problem cocugu 40 dk arabada yalnız bırakmanız. Eğer ders programınız dısında bir derse girmeniz gerektiyse size program dışı ders eklendiği için gayette cocugunuzu arabadan alır yanınıza getirirsiniz hakkınızı savunamıyor musunuz
Sen bir de öğretmensin değil mi? Vah güzel ülkem...okb var.çocuğumu 1 dk yalnız bırakacak biri değilim arkadaşlar daha önce de benzer sorumlar çocukla okuşa geldim derse bile girdim ama uyardılar.40 dk deese girme planı yoktu 10 dk içinde gelecektim.
O zaman ona göre aksiyon alacaktinız? 8.500 değilde 5.000 çekecektiniz krediyi,daha uzun vadede ödeyecektiniz.anlaşıldı hata ettim buraya konu açmakla keyfimden bırakmışım gibi bir anlam çıkıyor yorumlardan cimriliğim de kalmamış.10 bin maaşın 8500 ü sırf kredilere gidiyor ben de bilirim tam gün kreşebırakmayı neyse daha yorum yazmayacağım.Çaresiz kalmak ne demek bir.düşünün bakalım.
Orada bağırıp çağırsa, halkı toplasa başına o gariban işçilere ne olurdu? Düşünmek bile istemiyorum!Bir de ogretmensiniz , yazıklar olsun
Medeni bir ülkede olsak o çocuğu alırlardı elinizden , çok da iyi yaparlardı
Elin adamına iftira atacağınıza kendi aklınızı başınıza toplayın
Konudaki tek kötü insan sizsiniz , bir de utanmadan işçilere iftira atıyorsunuz
Akıl yaşta değil baştadır diye boşuna dememişlerBiz ne desek içiniz rahat etmeyecek.
Ama 4 yaşında bir çocuk yalnız kalamaz 10 dakika bile olsa. Havasızlıktan ölen çocuklar falan var arabada. Allah korusun sizin bir maniniz çıksa dönemeseniz ne olacak? Yaşınız da 37, küçük de değilsiniz.
40 dakika çocuk arabada yalnız bekleyemez. Başka bir yol bulun, çocuğu arabaya kapatmak nasıl doğru geldi size ya?
ne caresizi caresiz kaldiysan arabaya mi kitleyeceksin cocugu. ya basina birsey gelse kimse sana hakaret etmiyor sadece acil pskoljik destek alman gerek. cocuga hiv ignesi vs bunlar senin ne derecede kaygi bozuklugun oldugunu gosteriyor. sadece konu arabaya birakman degil arabaya birakip geri gelinceki suphelerin gercekten normal degil. dr a git bi anlat durumunu. cocuga zarar verirsin bu takintilarla.anlaşıldı hata ettim buraya konu açmakla keyfimden bırakmışım gibi bir anlam çıkıyor yorumlardan cimriliğim de kalmamış.10 bin maaşın 8500 ü sırf kredilere gidiyor ben de bilirim tam gün kreşebırakmayı neyse daha yorum yazmayacağım.Çaresiz kalmak ne demek bir.düşünün bakalım.
Sen kreşlerin sadece 1 gün için bile ücreti mukabilinde baktığını bilmiyor musun ? Biliyorsun. Bu gün yoğun günün ise ek ücret verip sadece bu gün verebilirdin. Aaa ama olur mu çocuk takılır nolacak dimi ? 10 dakika 10 dakika derken akşama kadar 5 kere yalnız kalmış olacak çocuk.anlaşıldı hata ettim buraya konu açmakla keyfimden bırakmışım gibi bir anlam çıkıyor yorumlardan cimriliğim de kalmamış.10 bin maaşın 8500 ü sırf kredilere gidiyor ben de bilirim tam gün kreşebırakmayı neyse daha yorum yazmayacağım.Çaresiz kalmak ne demek bir.düşünün bakalım.