• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuğum tacize uğramış mıdır? Lütfen yorum yapar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
anlaşıldı hata ettim buraya konu açmakla keyfimden bırakmışım gibi bir anlam çıkıyor yorumlardan cimriliğim de kalmamış.10 bin maaşın 8500 ü sırf kredilere gidiyor ben de bilirim tam gün kreşebırakmayı neyse daha yorum yazmayacağım.Çaresiz kalmak ne demek bir.düşünün bakalım.
Yorun yapmayın tedavi olun Allah ailenize ve çocuğunuza ilerisi için sabir versin

Arkadaşlar ben öğretmenim.4 yaşında erkek çocuğum var.Kreşe gidiyor.Dün okulumda nöbetçiydim.Oğlum da saat 12 gibi çıktı kreşten.Çocuğu aldım hemen okulumuzun yanında öğretmen evi var oranın park alanına park ettim arabayı.10 ar dakika nöbet tutup çocuğun yanına geliyorum hemen.10 dk nöbet 40 dk ders.Benim de dersim yoktu hep çocuğun yanında olurum sıkıntı olmaz diye düşündüm.tenefüste nöbeti tuttum aşağı inecekken müdür yardımcısı nöbetçi öğretmenleri görevlendirdi.Raporlu öğretmenler vardı çünkü onların yerine derse girmemiz gerekiyordu.Telefonumu çocukta bırakmıştım kapıyı da kilitlemiştim.Bütün bunları 10 dk içinde döneceğim diye yaptım.Oğluma da tembihnettim 10 dk içinde geleceğim oğlum camı açma dedim.
Arka camlar manuel açabiliyor camı.
Mecburen 40 dk derste durdum saniyeleri saydım.Sonra çocuğun yanına indim. Camı açmış ağlamış belli gmsleri sulu. Şimdi Öğretmen evinin bahçesinde de duvar yapan ustalar var.Tipleri hiç de normal görünmüyordu.Ya beni bir sürü kişi kınayacak ve bana kızacak beden çocuğu bıraktın diye ama inanın şartlar bunu gerektiriyor.Bırakacam kimse yok.Şimdi ben korkuyyorum ya bu çocuk anne diye ağlayıl camı açtığında çocupumu alıp götürüp bir yerde bişey yaptılarsa etraf sapık kaynıyor. Çocuğuma sordum sen anne diye bağırınca sana yardım etmek için abiler geldi mi diyorum yok diyor.Ama çocuğun lagına ne kadar güvenebilirim.Veya çocuğuma hiv falan bulaştırdılarsa? bir yerine hafif de olsa kanlatına bulaşmış bir iğne batırmaları yeter.bir ara iğneli sapıklar vardı hatırlarsınız . Çocuğumun kiloduna da baksır gibi kğlodu bubarada hafif kaka bulaşmış silinmiş gibi kaka izi uzun ince hani popo silinince peçeteye bulaşır ya öylr.külodunu yıkamıyorum çocuğun incelettirsem içim anca rahat eder.Ne olur bişeyler deyin kafayı yemek üzereyim.10 dk dan bişey olmazdı ama 40 dakika yoktum çocuğun yanında.
Kafayı yemissiniz zaten kusura bakmayın.

paranoyak olabilirmisiniz?
çocuğu arabada nasıl tek bırakiyorsunuz anlamadim ki, ögretmenler odası yokmu bakıcı tutamiyormusunuz? müdür bile idare eder odasinda bir cocugu 40 dk.
çocuğu arabada bıraktiginizda basina arabada bir sey gelme ihtimali, şu söylediginiz ihtimalden çok daha yuksek.

Cebinde hiv virüsüyle gezen inşaat işçisi hayalini kafamda tasvir etmeye çalıştım fakat olmadı.
En son lisedeyken boyle haberler cikmisti😐😂 arkadas hepimizin kalem kutusuna aids ailesine hosgeldiniz notunu birakip rotring kalemini kolumuza bacagimiza batiriyordu😐😂

Çocuğu neden öğretmenler odasına götürmediniz? Teneffüslerde diğer öğretmenler göz kulak olurdu, derse girdiğinizde de sınıfta masada oturturdunuz. Arabada bırakmaktan bin kat daha iyi.

anlaşıldı hata ettim buraya konu açmakla keyfimden bırakmışım gibi bir anlam çıkıyor yorumlardan cimriliğim de kalmamış.10 bin maaşın 8500 ü sırf kredilere gidiyor ben de bilirim tam gün kreşebırakmayı neyse daha yorum yazmayacağım.Çaresiz kalmak ne demek bir.düşünün bakalım.
Cocuğunun başına birşey gelseydi görürdün çaresizliği 5 değil 10 değil 40 dk 😡

derse gireceğinizi öğrendiğinizde neden 2 dk gidip çocuğu almadınız ki? çaresizlik bunun neresinde anlamadım. 40 dk nasıl durabildiniz üstelik bu paranoyak kişiliğinizle? kendimi çocuğun yerine koydum, yetişkin bir insan bile dayanamaz o kadar kilitli kalmaya. çok üzüldüm...

13 yaşındaki kızımı gözümün önünden ayırmıyorum,değil 4 yaşındaki çocuğu arabada bırakcam..aklım almıyor,okurken tansiyonum çıktı…insanların yaptıkları iş ve çalışırken giydikleri üzerinden yaftalamanız,göZünüzün tutmaması ise tam bi fiyasko,ne diyeceğimi bilemedim..evet ortalık kötü,sapıklar çok ama bi insan takım elbise giydi diye iyi olmuyor.o insanlarında ailesi,çoluğu çocuğu var,gerçekten kötüsünüz.

Arkadaşlar ben öğretmenim.4 yaşında erkek çocuğum var.Kreşe gidiyor.Dün okulumda nöbetçiydim.Oğlum da saat 12 gibi çıktı kreşten.Çocuğu aldım hemen okulumuzun yanında öğretmen evi var oranın park alanına park ettim arabayı.10 ar dakika nöbet tutup çocuğun yanına geliyorum hemen.10 dk nöbet 40 dk ders.Benim de dersim yoktu hep çocuğun yanında olurum sıkıntı olmaz diye düşündüm.tenefüste nöbeti tuttum aşağı inecekken müdür yardımcısı nöbetçi öğretmenleri görevlendirdi.Raporlu öğretmenler vardı çünkü onların yerine derse girmemiz gerekiyordu.Telefonumu çocukta bırakmıştım kapıyı da kilitlemiştim.Bütün bunları 10 dk içinde döneceğim diye yaptım.Oğluma da tembihnettim 10 dk içinde geleceğim oğlum camı açma dedim.
Arka camlar manuel açabiliyor camı.
Mecburen 40 dk derste durdum saniyeleri saydım.Sonra çocuğun yanına indim. Camı açmış ağlamış belli gmsleri sulu. Şimdi Öğretmen evinin bahçesinde de duvar yapan ustalar var.Tipleri hiç de normal görünmüyordu.Ya beni bir sürü kişi kınayacak ve bana kızacak beden çocuğu bıraktın diye ama inanın şartlar bunu gerektiriyor.Bırakacam kimse yok.Şimdi ben korkuyyorum ya bu çocuk anne diye ağlayıl camı açtığında çocupumu alıp götürüp bir yerde bişey yaptılarsa etraf sapık kaynıyor. Çocuğuma sordum sen anne diye bağırınca sana yardım etmek için abiler geldi mi diyorum yok diyor.Ama çocuğun lagına ne kadar güvenebilirim.Veya çocuğuma hiv falan bulaştırdılarsa? bir yerine hafif de olsa kanlatına bulaşmış bir iğne batırmaları yeter.bir ara iğneli sapıklar vardı hatırlarsınız . Çocuğumun kiloduna da baksır gibi kğlodu bubarada hafif kaka bulaşmış silinmiş gibi kaka izi uzun ince hani popo silinince peçeteye bulaşır ya öylr.külodunu yıkamıyorum çocuğun incelettirsem içim anca rahat eder.Ne olur bişeyler deyin kafayı yemek üzereyim.10 dk dan bişey olmazdı ama 40 dakika yoktum çocuğun yanında.
10 dk sonra gelicem deyip 40 dk sonra gelmişsiniz. Uzun süre gelmeyince ondan ağlamıştır. Bu kadar derin düşünmeyin lütfen. Korkmuştur ondan ağlamıştır.

Evet çocuğunuz istismara uğramış ama sizin tarafınızdan çok üzgünüm demekki eğitimli olmakta değiştirmiyor yazık İçim parçalandı 4 yaşındaki çocuk cidden başka çözüm yokmuydu okula götürmek veya sınıfa sokmak gibi...
Bunu bende anlamadım ne olacak ki mecburen 1 kere getirdim diyebilirsin iş yerine
Her gün getirmiyorsun ya

Boş derse nöbetçi öğretmen girer evet ama idareye deseydiniz ki çocuğum arabada getirin sınıfa derlerdi ya o kadar mı çekiniyorsunuz idareden, her hafta nöbet günüde bu olay yaşanıyor mu yani, dersiniz de yok öğleden sonra bir de, öğretmenler odasında kalmasının ne zararı var ki müdürünüzle konuşup neden kesin bir olaya bağlamadınız bu durumu, olmaz derse de ona göre haftada bir gün komşudan arkadaştan rica etseydiniz ne bilim. Bin tane çözümü var bunun, siz en olmayacak şeye kalkışmışsınız. Çoçuğun yerinde de olmak istemezdim, her hafta bir arabanın içinde tek bırakılsam güven duygum zedelenirdi dışarıdan bir şeyi yok gibi görünür içinde tamiri onulmaz yaralar açılır. O bu taciz etti mi diye harcadığınız endişenin onda birini de arabada nasıl tek bırakırım’a ayırsaydınız bir çare bulmuştunuz emin olun. Kendiniz de oğlunuz da acilen bir destek alın diyorum

Bunu her nöbet günü yaşıyor musunuz?
Hiç mi alternatif yok, nöbet günleri çocuğa bakacak biri, kreş saati uzatma, öğretmenler odası vs. Zinhar yok mu çaresi?

Akıl alır gibi değil, sizin yaptığınız suistimal.
İnşaat işçilerine zanda bulunacağınıza dönün kendinize bakın. Bu nasıl senaryo, hıv iğneli işçiler falan. Pes!

Kocanız yok mu? Karı koca oturup bir plan yapamadınız mı nöbet günleri için?
Sinir bastı.
İçi acır insanın. 4 yaş bebek sayılır be. Ne kadar korkmuştur......

Neden araba onu merak ettim
Arkadaşlar çok yerinde eleştirmiş sizi bemce az bile denmiş.
Siz saniyeleri sayarken yavrucak kimbilir nasıl korktu !
Bilmiyorum anlattığıniz olayda bir eksiklik var gibi
İnşaat işçileri HIV iç çamaşır vs bu terimler hikaye akışına hiç uymuyor.

Bazi seylerin buraya tepki almak icin yazildigini dusunuyorum. Dusunduklerimi yazip muhtemelen fake bir konu icin ban yememe gerek yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back