- 28 Ekim 2021
- 304
- 602
- 53
Küçük cocuk çenesini tutamayıp söylerdi baan bole bole yaptilar diye ben sanmıyorum bisey yapıldığını ama emin olamıyorsanız için rahat etsin diyorsanız muyane ettirinArkadaşlar ben öğretmenim.4 yaşında erkek çocuğum var.Kreşe gidiyor.Dün okulumda nöbetçiydim.Oğlum da saat 12 gibi çıktı kreşten.Çocuğu aldım hemen okulumuzun yanında öğretmen evi var oranın park alanına park ettim arabayı.10 ar dakika nöbet tutup çocuğun yanına geliyorum hemen.10 dk nöbet 40 dk ders.Benim de dersim yoktu hep çocuğun yanında olurum sıkıntı olmaz diye düşündüm.tenefüste nöbeti tuttum aşağı inecekken müdür yardımcısı nöbetçi öğretmenleri görevlendirdi.Raporlu öğretmenler vardı çünkü onların yerine derse girmemiz gerekiyordu.Telefonumu çocukta bırakmıştım kapıyı da kilitlemiştim.Bütün bunları 10 dk içinde döneceğim diye yaptım.Oğluma da tembihnettim 10 dk içinde geleceğim oğlum camı açma dedim.
Arka camlar manuel açabiliyor camı.
Mecburen 40 dk derste durdum saniyeleri saydım.Sonra çocuğun yanına indim. Camı açmış ağlamış belli gmsleri sulu. Şimdi Öğretmen evinin bahçesinde de duvar yapan ustalar var.Tipleri hiç de normal görünmüyordu.Ya beni bir sürü kişi kınayacak ve bana kızacak beden çocuğu bıraktın diye ama inanın şartlar bunu gerektiriyor.Bırakacam kimse yok.Şimdi ben korkuyyorum ya bu çocuk anne diye ağlayıl camı açtığında çocupumu alıp götürüp bir yerde bişey yaptılarsa etraf sapık kaynıyor. Çocuğuma sordum sen anne diye bağırınca sana yardım etmek için abiler geldi mi diyorum yok diyor.Ama çocuğun lagına ne kadar güvenebilirim.Veya çocuğuma hiv falan bulaştırdılarsa? bir yerine hafif de olsa kanlatına bulaşmış bir iğne batırmaları yeter.bir ara iğneli sapıklar vardı hatırlarsınız . Çocuğumun kiloduna da baksır gibi kğlodu bubarada hafif kaka bulaşmış silinmiş gibi kaka izi uzun ince hani popo silinince peçeteye bulaşır ya öylr.külodunu yıkamıyorum çocuğun incelettirsem içim anca rahat eder.Ne olur bişeyler deyin kafayı yemek üzereyim.10 dk dan bişey olmazdı ama 40 dakika yoktum çocuğun yanında.
Yahu cocugu arabada bıraktım desen mudur bırak orda dıyecek degıl ya??okb var.çocuğumu 1 dk yalnız bırakacak biri değilim arkadaşlar daha önce de benzer sorumlar çocukla okuşa geldim derse bile girdim ama uyardılar.40 dk deese girme planı yoktu 10 dk içinde gelecektim.
Tedavi mi olsanız paronayak düşünceleriniz var birşey yapan kişi çocuğu tekrar arabaya getirdi yani..... üstelik yaptığı işten dolayı insanları ayrıştırıp sabık yerine koymanız da normal değil ....ayrıca arabada çocuğunuzu bırakmanız var birdeArkadaşlar ben öğretmenim.4 yaşında erkek çocuğum var.Kreşe gidiyor.Dün okulumda nöbetçiydim.Oğlum da saat 12 gibi çıktı kreşten.Çocuğu aldım hemen okulumuzun yanında öğretmen evi var oranın park alanına park ettim arabayı.10 ar dakika nöbet tutup çocuğun yanına geliyorum hemen.10 dk nöbet 40 dk ders.Benim de dersim yoktu hep çocuğun yanında olurum sıkıntı olmaz diye düşündüm.tenefüste nöbeti tuttum aşağı inecekken müdür yardımcısı nöbetçi öğretmenleri görevlendirdi.Raporlu öğretmenler vardı çünkü onların yerine derse girmemiz gerekiyordu.Telefonumu çocukta bırakmıştım kapıyı da kilitlemiştim.Bütün bunları 10 dk içinde döneceğim diye yaptım.Oğluma da tembihnettim 10 dk içinde geleceğim oğlum camı açma dedim.
Mecburen 40 dk derste durdum saniyeleri saydım.Sonra çocuğun yanına indim. Camı açmış ağlamış belli gmsleri sulu. Şimdi Öğretmen evinin bahçesinde de duvar yapan ustalar var.Tipleri hiç de normal görünmüyordu.Ya beni bir sürü kişi kınayacak ve bana kızacak beden çocuğu bıraktın diye ama inanın şartlar bunu gerektiriyor.Bırakacam kimse yok.Şimdi ben korkuyyorum ya bu çocuk anne diye ağlayıl camı açtığında çocupumu alıp götürüp bir yerde bişey yaptılarsa etraf sapık kaynıyor. Çocuğuma sordum sen anne diye bağırınca sana yardım etmek için abiler geldi mi diyorum yok diyor.Ama çocuğun lagına ne kadar güvenebilirim.Veya çocuğuma hiv falan bulaştırdılarsa? bir yerine hafif de olsa kanlatına bulaşmış bir iğne batırmaları yeter.bir ara iğneli sapıklar vardı hatırlarsınız . Çocuğumun kiloduna da baksır gibi kğlodu bubarada hafif kaka bulaşmış silinmiş gibi kaka izi uzun ince hani popo silinince peçeteye bulaşır ya öylr.külodunu yıkamıyorum çocuğun incelettirsem içim anca rahat eder.Ne olur bişeyler deyin kafayı yemek üzereyim.10 dk dan bişey olmazdı ama 40 dakika yoktum çocuğun yanında.
Ah yavrum hiç kıyamam.Camı açmış ağlamış belli gmsleri sulu
Bir anne vardı ailesinin yanina giderken bebeğini evde bırakmıştı,nasıl olur demiştim,akli dengesi yerinde değildir demiştim,inanın o kadını getirdiniz aklıma. Olabiliyormuş demek ki.
Benzinlige gidiyorum,iceri girip ödeme yapip cıkacağım maksimum 5 dakika sürecek şey,pompacı arabanın başında ,abla kalsın cocuklar ben burdayim diyor da 10 yasındaki kızimla 4 yas oglumu da indiriyorum arabadan benimle geliyorlar. Allah korusun o an yangın cıksa,biri çarpsa arabaya ne olur. Olmaz olmaz o an olur yani riske girmeye gerek var mı?
Ayırmayın çocuğunuzu gözünüzün önünden ya. 5 dakika 10 dakika demeyin,cocuğun düşmesi falan hep saniyelik olaydır,gozünüzün önünde bile neler oluyor anlik siz dibinde dururken kaldı ki 40 dakika siz yokken herşey olabilir.
Herkes ürememeli ! Kamu spotu gibisiniz ! Bakacak kimse yoksa üremeyeceksiniz bu kadar basit !Arkadaşlar ben öğretmenim.4 yaşında erkek çocuğum var.Kreşe gidiyor.Dün okulumda nöbetçiydim.Oğlum da saat 12 gibi çıktı kreşten.Çocuğu aldım hemen okulumuzun yanında öğretmen evi var oranın park alanına park ettim arabayı.10 ar dakika nöbet tutup çocuğun yanına geliyorum hemen.10 dk nöbet 40 dk ders.Benim de dersim yoktu hep çocuğun yanında olurum sıkıntı olmaz diye düşündüm.tenefüste nöbeti tuttum aşağı inecekken müdür yardımcısı nöbetçi öğretmenleri görevlendirdi.Raporlu öğretmenler vardı çünkü onların yerine derse girmemiz gerekiyordu.Telefonumu çocukta bırakmıştım kapıyı da kilitlemiştim.Bütün bunları 10 dk içinde döneceğim diye yaptım.Oğluma da tembihnettim 10 dk içinde geleceğim oğlum camı açma dedim.
Hanımefendi tedavi olmanızı öneriyorum. Hem 40 dakika 4 yaşındaki çocuğu arabada bırakacaksın hemde milletten huylanacaksin. Çocuk siz yoksunuz diye sağlamıştır belki düşünmek zor değil bunu?? Ya arabada bişey olsaydı. Bu kadar evhami arabada bırakmadan önce düşünmeliydiniz. Ayrıca hı bişey olduğunu zannetmiyorum. Bu kadar komplo teorisi fazla ve gidin destek alin bu senaryolar normal değilArkadaşlar ben öğretmenim.4 yaşında erkek çocuğum var.Kreşe gidiyor.Dün okulumda nöbetçiydim.Oğlum da saat 12 gibi çıktı kreşten.Çocuğu aldım hemen okulumuzun yanında öğretmen evi var oranın park alanına park ettim arabayı.10 ar dakika nöbet tutup çocuğun yanına geliyorum hemen.10 dk nöbet 40 dk ders.Benim de dersim yoktu hep çocuğun yanında olurum sıkıntı olmaz diye düşündüm.tenefüste nöbeti tuttum aşağı inecekken müdür yardımcısı nöbetçi öğretmenleri görevlendirdi.Raporlu öğretmenler vardı çünkü onların yerine derse girmemiz gerekiyordu.Telefonumu çocukta bırakmıştım kapıyı da kilitlemiştim.Bütün bunları 10 dk içinde döneceğim diye yaptım.Oğluma da tembihnettim 10 dk içinde geleceğim oğlum camı açma dedim.
Vallahi ağzınız bal yesin. O öylemi, bu şöyle mi, ya bu olduysa diyor da; 4 yaşında küçücük çocuk 40 dakika tek başına napar, nasil kalır demiyorSize konmuş herhangi bir psikolojik tanı var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?