Çocuğum tacize uğramış mıdır? Lütfen yorum yapar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öğretmen odası vs yok mu kurumda? orada kalsa olmaz mıydı?bu hep böyle mi devam edecek ,çocuk arabada mi bekleyecek her daimYani çaresizlik diyerek bunu yapıyorsunuz, çocuğunuzu daha çaresiz bir duruma sokuyorsunuz.mudurden izin alin, kendinizi zor duruma sokun ,çocuğa bunu yapmayın.

Küçük cocuk çenesini tutamayıp söylerdi baan bole bole yaptilar diye ben sanmıyorum bisey yapıldığını ama emin olamıyorsanız için rahat etsin diyorsanız muyane ettirin

okb var.çocuğumu 1 dk yalnız bırakacak biri değilim arkadaşlar daha önce de benzer sorumlar çocukla okuşa geldim derse bile girdim ama uyardılar.40 dk deese girme planı yoktu 10 dk içinde gelecektim.
Yahu cocugu arabada bıraktım desen mudur bırak orda dıyecek degıl ya??

Tedavi mi olsanız paronayak düşünceleriniz var birşey yapan kişi çocuğu tekrar arabaya getirdi yani..... üstelik yaptığı işten dolayı insanları ayrıştırıp sabık yerine koymanız da normal değil ....ayrıca arabada çocuğunuzu bırakmanız var birde

Benimki daha bebek.
16 aylık. Ama oto koltuğuna oturt kemeri bağla hepsi bir iş.
Fırının tam önünde sıfır park ediyorum.
Yani göz göze gelebiliriz, konuşsam duyar. Hemen dibindeyim.
Ona rağmen 1 ekmek almak için indiriyorum arabadan.
Ekmeği alıp tekrar bindiriyoruım

yani habersiz 40 dk gitmesine şok oldum

Ya 4 yaşında bu çocuk.
Ya arabadan inse araba çarpsa?
Ya biri alıp götürse?
Ya arabaya başka bir araba çarpsa
Ya içeride nefessiz kalsa?
Ağzına bir şey atsa boğazına kaçsa?

Yani yorumları okuyorsanız azıcık makul olun ya
Süt çocuğu daha o
İçim cız etti
Annesiniz siz. En güvenli limansınız.
Sizi bekliyor ve siz gelmiyorsunuz.
Nasıl korkmuştur. Kıyamam

Ustalari birakin siz oglunuzu nasil arabanin icinde kilitli birakirsiniz cocuk 4 yasinda sok oldum nasil ya nasil birakirsiniz havasiz kalabilir el frenini indirebilir tek basina benimkiler odada durmuyor siz hastamisiniz? Arabanin arka cami aciliyomus acip inseydi gitseydi ne olacakti? Bide cok duaunceliymissiniz gibi ustalar gelip igne batirmismidir bilmemne sacma salak senaryolar uretmissiniz bide ogretmen olacaksiniz bayilicam simdi yazik o cocuga nasil acidim anlatamam

konu sahibi lutfen bizi aydinlat esin yok mu cocugun babasi nerede ve sen neden okul mudurune cocugunun arabada oldugunu soylemedin yada okula cocugu niye getirmedin? sozde cocugunu cok dusunuyosun ya... 50 dk arabada beni biraksalar ben bile bunalirim. o cocuga iyiki birsey olmamis. Allah im cocuga cok uzuldum nasil korktu kimbilir

Çocuğunuzu, bos derse sokabilirdiniz, nöbette yaninizda gezdirebilirdiniz yada dersi bos bir ogretmen arkdasinizin yanina ögretmenler odasina bile birakabililrdiniz. Kantinciye bile bırakabilirdiniz , dersten çıkıp cocuga bakıp alip gelebilirdiniz,- müdür adami yiyecek mi bos dersten çıktı diye- hic birini yapmayip isinde gücünde adamlara iftira atmak

Ogretmeneviyse etrafinda kameralar vardir ordan.bakmaya calisin ve bir daha böyle bor sey yapmayin.

Ay ben ne okudum öyle korku filmi gibi. Düşündüğünüz şeylerin olduğunu sanmıyorum ama 10 dk bırakmak bile nedir ya allah korusun benim aklıma gelen senaryolar daha farklı oldu. Öğretmen evindeki mutfaktan birine emanet etseniz daha iyiydi yada okul kantininde en azından kalabalıkta olurdu. Ya biri arabaya geçerken izmarit atsa,ya kaza olsa,kavga cıkşa silahlı bıçaklamalı bunlara şahit olsa vs bence yaptığınız cok büyük ihmalkarlık.

Herkes ürememeli ! Kamu spotu gibisiniz ! Bakacak kimse yoksa üremeyeceksiniz bu kadar basit !

Çocuğa böyle daha çok zarar veriyorsunuz. Arabada yalnız başına bırakılır mı çocuk? Okul bir çocuk için en güvenilir mekan. Öğretmenler odasında durur. Derse sizinle girer. Ne olacak? Bu kadar takıntılı olup da çocuğu arabada yalnız Bırakabilmeniz de pes yani. Ben de zorda kalınca çocuğu okuluma getiriyorum. Odada oturuyor. Bazen derslere giriyor kızlar çıldırıyor top falan oynatıyorlar vs. İzin alıp dersleri aksatacagima öyle çare buluyorum. Müdüre de çoğunlukla bir şey demiyorum

Bence sizde bir manyaklık var. Bu derece takıntılı olup 40 dk çocuğu arabada bırakmak hiç bağdaşmıyor. Devlet anaokulları tam gün de alabiliyor çalışan anne çocuklarını. Bir çözüm üretmeden o derse girilir mi? Bu kafayla nasıl ders anlattınız, anlatsanız ne olacak.. Gerekirse dersi geç başlatırdınız Hiç mi yaşamadık bunu.

Cok değişik düşünceler. 4 yaşında çocuğu arabada bırakmışsniz çocuk korkmuş ağlamış. Ustalar taci.mi etti hiv mi bulaştı bu nasil düşünce ya hiv nasi aklınıza geldi igne yapmalari vs. Külottaki kakayi neye bağladınız tövbe ya, kreşte yapmis orda sadece silindiği icin kalmıştır. Yok yikamadim inceletmeden filan bunlar ne ya, valla cok üzücü ya allah korusun başına bisey gelse p düşündüğünüz sey kanama ,yırtılma olur off valla Sunu dediğime inanamıyorum

Hanımefendi tedavi olmanızı öneriyorum. Hem 40 dakika 4 yaşındaki çocuğu arabada bırakacaksın hemde milletten huylanacaksin. Çocuk siz yoksunuz diye sağlamıştır belki düşünmek zor değil bunu?? Ya arabada bişey olsaydı. Bu kadar evhami arabada bırakmadan önce düşünmeliydiniz. Ayrıca hı bişey olduğunu zannetmiyorum. Bu kadar komplo teorisi fazla ve gidin destek alin bu senaryolar normal değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…