Gebeliğe Hazırlık Çocuğum olsun istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yabenimsin

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
118
Puanlar
23
Başlıkta da belirttiğim gibi çocuğum olsun istiyorum.
2 yıllık evliyim.
Cinsellik problemlemimiz var eşimle konu açmıştım.
Ayda 1 yahut 2 veya 3 kere oluyor birliktelik 8 aydır korunmuyoruz.
Kayganlaştırıcıyla ilişkiye giriyoruz .
Eşim de artık istediğini söyledi .
Fakat bunun için düzenli ilişki şart mı?
Ben ovulasyon günlerimi takip edemiyorum zaten çok az birliktelik olduğu için olması biraz güç bir hale geliyor sanıyorum.
Bu düşüncem doğru mu? Doktora gitmek için henüz erken mi?
Yardımcı olursanız çok memnun olurum .

Erken degıl kayganlastırıcı spermlerı olduruyor duzenlı ılıskı sart neden seyrek oluyor vajınısmusmusun

bu problem once bunu cozmelısınız beraber bı terapıste bı doktora bıseye gıdın snra cocuk dusunun ayrıca ıyı olc tart sen hayatının sonuna kadar bu sekılde yasar mısın ? bu sorun senı etkılemez mı genc yasta bu kadar seyrekse ılerıde hıc olmayabılır ? bunu dusun derım onve bu problemı halledın burada bırsuru konu var bununla alakalı evlılıkte cınsellık onemlı bır bag

Haklısınız. Ama buna yanaşmıyor ve eşim bunu bi problem olarak görmüyor.

Masallah . Hayir vajinismus oroblemimiz yok en bastan beri kayganlastiriciyla iliskiye giriyoruz bu yüzden buna engel mi bilmiyorum

Masallah . Hayir vajinismus oroblemimiz yok en bastan beri kayganlastiriciyla iliskiye giriyoruz bu yüzden buna engel mi bilmiyorum

kayganlaştırıcı kullanmayın demişti doktor spremleri öldürr demişti hatta zeytinyağı bile doğal olmasına rağmen olmaz demişti. vajinusmus değilsinizdir bence vajinusmus hastaları doktor muayene ederken koltuğa bile oturamıyor demişti doktor. ilk doktora gittiğimizde ilişkiye giremezseniz aşılama yaparız demişti

Bunu bilmiyodum belki asıl sorun ondan kaynaklanıyodur. Böyle bir problem yok bizim. Cesaret edebilirmiyim kayganlaştırıcı olmadan ilişkiye girmeye bilmiyorum . Deneyeceğim . Teşekkürler :)

Bende erken menopoz dan dolayı kuruluk vardı. Dr. bepanten sür dedi

Ozaman özel kayganlastiricilar var onlardan kullanman lazim. Preseed diye bisey var bi arastir.ben kullanyrm zararsiz bisey hemde spermlerin dsha kolay ilerlemesini sagliyormus

Kayganlaştırıcı kullanacak durumdaysanız zoraki olduğu anlamı çıkar bundan.Eşin bunu bir dert olarak görmüyorsa bildigi birşey var ve kendi kendini tatmin ediyor olabilir.Önce ilişkinizi düzeltmelisiniz.Çocuk olunca durum daha kötüleşebilir.Arada hiçbir bağ kalmaz.Önce aranızdaki aşkı güçlendirin pek normal gelmedi eşiniz.

Bunu bilmiyodum belki asıl sorun ondan kaynaklanıyodur. Böyle bir problem yok bizim. Cesaret edebilirmiyim kayganlaştırıcı olmadan ilişkiye girmeye bilmiyorum . Deneyeceğim . Teşekkürler :)

biz 7 ay hiç ilişkiye girmedik yani şu an rahatım. tamamen psikolojik olduğunun farkına vardım. adet bitimi hemen biraz yanma oluyor bende tabi acı çekiyorum hala kuruluktan sanırım ama yumurtlama günleri biraz daha rahat. çocuıkluktan yetişme tarzımızdan kafamıza kazınmış.

Valla bizimde canım 8-9 ay olmamıştı. Ama 10-16 günler çok düzenli ilişkiye giriyorduk, bir türlü olmadı. Hamile kaldığım ay ise evimizde dahi dahil değildik o ay sadece 1 ilişki oldu oda acele bir şekilde o ay hamile kalmıştım.

Ozaman özel kayganlastiricilar var onlardan kullanman lazim. Preseed diye bisey var bi arastir.ben kullanyrm zararsiz bisey hemde spermlerin dsha kolay ilerlemesini sagliyormus

Preseed mi araştıracağım. Teşekkür ediyorum. Aslında her şey nasip kısmet ama istiyorum bir yandan . Olacağı varsa zaten olur diyorum uğraşmayayım diye bazende olsun artık diyorum . Belki bi problemdir en başta cok korkuyordum ilişkiye girmekten ondan sonra hep kayganlaştırıcıyla olduk beraber. Teşekkür ediyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…