çocuğum olmuyor

polime çok sağol canım.bende üzülmemeye çalışıyorum.yarın ilk dr muayenem,inşallah güzel hbrler alırım.desteğin için gönülden teşekkürler:1yes2:

_________

Daha ortada hiçbirşey yokken çocuğum olmuyor diye stres yaparsan psikolojini bozarsın canım.Biraz sakin ol,moralini yüksek tut.Bu birazda kadının psikolojisiyle ilgili.Önce kendin inanacaksın..Hayırlısı neyse onu iste.

lilaracığım;benim altı ay olmamıştı.Doktora gittim çocuğum olmuyor diye,bana bir kızdı ki!...Kızım! dedi.İki yıl geçsin olmazsa ozaman olmuyor diye şüphe et.Sen eğer hastaneye gidip bunları bir doktora söyleseydin,arka kapıdan seni kovarlardı,dedi.Şimdi dört tane evladım var Allah bağışlarsa.

Daha ortada hiçbirşey yokken çocuğum olmuyor diye stres yaparsan psikolojini bozarsın canım.Biraz sakin ol,moralini yüksek tut.Bu birazda kadının psikolojisiyle ilgili.Önce kendin inanacaksın..Hayırlısı neyse onu iste.
CANIM ÇOK SAĞOLASIN DOĞRU SÖZE NE DENİR.SANIRIM BEN İLK ANDA OLACAĞANI İNANIP SONRADAN 8 AY OLMADI OLMADI OLMADI DİYE GEÇİNCE İNANCIMI KAYBETTİM.EN KÖTÜSÜ BU ASLINDA ÇOK HAKKIN VAR.AMA İYİKİ SİZLER VARSINIZ.İNSAN İNANILMAZ BİR GÜÇ BULUYOR SİZLERDEN ALDIĞIM DESTEKLER.ÖPÜCÜKLER:)

realist çok teşekkür ederim paylaştıkların için.aynı annem gibi yazmışsın.oda kızım 2 yıl geçse olmasa şüphe et amma acelecisin diyor:mymeka: ve bana çok kızıyor.en sonunda yarın beni dr a götürücek zorla ben başka bi siteye daha üyeyim ve orada benim gibi bebiş hayli kuran birçok dostum var.ordaki tecrübeli şimdi hamile olan bazı kızlarda bana git bi baktır iltihat var mı yada yumurtlaman düzenli mi,kist görecek mi dr diye uyardılar.çünkü bunlar bile bebeğin oluşumuna engelmiş.bi problem yoksa bekle dediler.en azından için rahat olur dediler:uhm: banada mantıklı geldi.ahhh bide şu dr fobim olmasa REALİST allah evlatlarını sana bağışlasın.torunlarını seveceğin günleri sağlık ve mutlulukla yaşatsın:asigim: çok teşekkür ederim

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

bende 4 senedir bekliyorum çok yenisin umudunu yitirme ..

buket belki guleceksin ama ben seni biraz hircin 18-19 yasinda bekar biri saniyordum..valla hic okumamistim isminin altinda ki ozellikleri..simdi yazini gorunce bi baktim evli,27 yasinda(hala cok gencsin:)) Allah hayirlisiyla sanada nasip eder insallah..

Evlat bambaşka bir şey Allah her isteyene tattırsın inşallah.

canım sıkma canını herşey yolunda gidecek inan...senden haberler bekliyoruz....

lilara canım ya daha endişelenmen için çok erken olucaktır mutlaka ehm eşinde sorun çıkmaması çok iyi eminim sendede yoktur olsa bile kadınların tedavisi daha kolay ben 9 yıl bekledim anne olabilmek için şimdi 4 yaşıda kızım var sana tavsiyem her ay hesap yapmaktan strese girmekten uzak tut kendini biz tedavi görürken çocuğumuz olmadı ne zamanki bu düşünceyi yendik 4 yyıldır hiç doktora gitmemiştik ve Rabbim mucizesini gösterdi 9 yıl evlilikten sonra bize bi bebiş verdi şu an 13 yıllık evliyim ve dediğim gibi 4 yaşında kzımız var iyi haberlerini bekliyoruz inşallah....

sevcan 84 çok teşekkürler canım:1yes2: yağmur damlası sende ne çekmişsin allah minik kelebeğini sana bağışlasın ağzından bal damlıyor valla,inşallah canım.hep diyorum iyiki varsınız.kızlar 5 te randevum var dr da.özel muayene.biliyorsunuz benim fobim var bu konuda.inanın tansiyonum düştü.jinekolojik muayene çok acıtıyor mu muayene ederken dr?????:uhm: :uhm: yada bi acıma hissi oluyor mu azda olsa:uhm: :uhm: :uhm: fobim hatsaflarda offff:a015:

lilara canım naptın gittinmi doktora sonucu merak ediyoruz doktor fobisi için bişey diyemiyom bendede var mecbur kalmadıkça ultrasonla bakıyolar ama bende muayene olamıyorum kendimi çok kastığımdan olduğunu söylemiştim doktorum bu yüzden sezeryanla doğum yaptım kastığım için doktor muayene edemiyodu neyse güzelim iyi haberlerini bekliyoruz....

yağmur damalası çok çok çok teşekkür edrim canım benim.dün dr daydım.dr bayan.dünya şekeri.hemencik anladı benim gergin olduğumu.fıstığım nen var senin dedi kırk yıldır tanışır mışız gibi.fobim olduğunu anlattım.yanımızda annemde vardı.uzun uzun benle konuştu.sonra şimdi içeri giricez.ve sen ne zaman rahatsız oursan ozaman istemiyorum dediğin an ben muayeneyi hemen sonlandırıcam canım benim dedi.amannnnnn böyle şeker dr bulmuşum dişimi sıkmaz mıyım hiç.beni dr hazırladı yatırdı.bişiy yapmadan önce hep ne yapacağını ve sıradaki işlemin ne işe yarayacağını anlattı.aletlere asla bakmadım.en son aşamadaki bi işlem canımı yakmadı değil.ama hemen bitti.yaram,miyomum,kistim yokmuş.hafif enfeksiyon varmış.fitil ve antibiyotik verdi 5 günlük.okadar dedi.sen kafaya taktıkça bu bebek gelmez dedi.hatta bana bence sen 1 yıl daha en azından hayatını yaşa daha 27 yaşında gencecik kızsın dedi.inanılmaz pozitif konuştu.kanatlanıp uçtum resmen.tüm bunları sana şirinlik olsun diye değil gerçek olduğu için anlatıyorum dedi.benden önce içeri giren 2 hastada miyom varmış ve ilkine ameliyat lazım dedi,ikincisi malesef kansermiş miyomdan:1no2: kapının önündeki koltukta oturduğumdan zaten içerden gelen konuşmaları duymuştum beklerken sıramı.hiç değilse sağlıklı olduğuma yattım kalktım dua ettim.buarada sevgili ŞEKERLİK:teselli: allah senden bin kere razı olsun.özelden sana teşekkür yazacaktım ama nereden özel msj atılıyo bulamadımki.son dk kada nasıl bana destek ve moral oldun analatamam:sm_cool: sana ne kadar çok teşekkür etsem az:çiçek: bu çiçeklere sana canım benim.inşallah msjımı görürsün.

çok teşekkür ederim gösterdiğin sevgi için cnm bnm sevindim senin adına cnm bnm

caım evliliklerin ilk yılında çocuk olma olasılığı%85 dir.sen daha 8. aydasın.kaldıki 6 yıl boyunca doktor doktor gezip hiç bir sağlık problemi olmadığı halde çocugu olmayan ve sonunda kendiliğinden oluveren bir arkadaşım var.emin olki biraz da psikolojik bunlar.kendini ona odaklama rahat ol gevşe.birde dikkat et beslenmene.ayrıca bir not bilmem biliyormusun.ilişki sonrası yataktan bır sat kalkma 10 dk ayaklarını yukarı kaldır.bununda yararı coktur.öpüyorum.

sevorane canım çok sağolasın.o bahsettiğin dip notları zaten hep uyguladım.ama ban 2 dr asla böyle bişiy yok dediler.5 dk içinde işlem tamamlanıyormuş.ama ben genede devam ediyorum çaktırmadan:))şimdi enfeksiyon sökücü fitil ve antibiyotik kullanıyorum baya bi söktürüyor.inşallah tamamen kurutur.bende çok öpüyorum:)

lilara sorunun olmadığına sevindim rahat ol canım benim daha öncede söylediğim gibi bebişin bi anda sana süpriz gelcek taktığun zaman sürekli bunu düşündüğün zaman zorlaşıyo düşün ben yıllarca bekledim yıllarca testlerde negatif çıktı üstelik sırf psikolojik adet dönemlerim geçerdi hamile sanırdım kendimi tes yapardık sonuç hüsran ne zaman oluruna bıraktım artık yenmiştik bu düşünceyi Rabbim gösterdi mucizesini sanada göstericek ve biz bebişin hakkında sohbet edicez sende benim gibi yazıcaksın formlara napıcam bu çocukla diye sağlıcakla kalll...

sevgili lilara ben sizinle yeni tanıştım. daha dün yani. gezinirken sizin mesajlarınızı gördüm. hiçbir sorunu olmadığına çok sevindim. allah arattırmasın çok bişey. ama senin için daha çok erken zaten. Moralini bozma ve rahat ol.

arkadaşım canını sıkma.benim arkadaşımın 1 veya 1.5 sene sonra oldu.onlarda çok korktu.korunmadığımız halde çocuğumuz olmuyor diye.1 yıl falan normalmiş.inşallah seninde olurçkafanı fazla takma yani.

Eczanelerde test varmis en de birinden duymustum galiba test sonucu o gun hamile kalma olasiligin olup olmadigini soyluyor.Bence eczaneye gidip boyle birsey satip satmadiklarini sor eminim yardimci olacaklar:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…