yağmur damalası çok çok çok teşekkür edrim canım benim.dün dr daydım.dr bayan.dünya şekeri.hemencik anladı benim gergin olduğumu.fıstığım nen var senin dedi kırk yıldır tanışır mışız gibi.fobim olduğunu anlattım.yanımızda annemde vardı.uzun uzun benle konuştu.sonra şimdi içeri giricez.ve sen ne zaman rahatsız oursan ozaman istemiyorum dediğin an ben muayeneyi hemen sonlandırıcam canım benim dedi.amannnnnn böyle şeker dr bulmuşum dişimi sıkmaz mıyım hiç.beni dr hazırladı yatırdı.bişiy yapmadan önce hep ne yapacağını ve sıradaki işlemin ne işe yarayacağını anlattı.aletlere asla bakmadım.en son aşamadaki bi işlem canımı yakmadı değil.ama hemen bitti.yaram,miyomum,kistim yokmuş.hafif enfeksiyon varmış.fitil ve antibiyotik verdi 5 günlük.okadar dedi.sen kafaya taktıkça bu bebek gelmez dedi.hatta bana bence sen 1 yıl daha en azından hayatını yaşa daha 27 yaşında gencecik kızsın dedi.inanılmaz pozitif konuştu.kanatlanıp uçtum resmen.tüm bunları sana şirinlik olsun diye değil gerçek olduğu için anlatıyorum dedi.benden önce içeri giren 2 hastada miyom varmış ve ilkine ameliyat lazım dedi,ikincisi malesef kansermiş miyomdan:1no2: kapının önündeki koltukta oturduğumdan zaten içerden gelen konuşmaları duymuştum beklerken sıramı.hiç değilse sağlıklı olduğuma yattım kalktım dua ettim.buarada sevgili ŞEKERLİK:teselli: allah senden bin kere razı olsun.özelden sana teşekkür yazacaktım ama nereden özel msj atılıyo bulamadımki.son dk kada nasıl bana destek ve moral oldun analatamam:sm_cool: sana ne kadar çok teşekkür etsem az:çiçek: bu çiçeklere sana canım benim.inşallah msjımı görürsün.