Merhabalar ben 22 yaşındayım annem ben küçükken başkasıyla evlendi babamsa bana sahip çıkmıyor arada kaldığım için eşimle evlendim düğünümde tek başımaydim . Düzen yapılmadı bir alyans bile alınmadı kaynanam başkalarının eski gelinliklerini dene diye getirdi ama bedenime olmadı. Bir gelinlik kiraladilar ve evde düğün yapıldı . Kayinbabam adam öldürmüş cezaevinde . 4 sene kaynanam kaynım ve görümceyle birlikte oturdum. Bu süreçte kaynanamdan çok çile çektim sürekli hizmet buyurmalari en küçük birseyi yapmadığım da laf sokmaları . Ben odamdayken odamın önünden geçip laf duyurup sokmaları . Hep benim hakkımda fısır fısır konuşmalar . Hiçbir zaman karşısına çıkıp cevap vermedim hep eşim beni susturdu . Onun hattına sustum . Eşim evlendigimiz günden beri çalışmıyor sadece çok darda kalınca 1 2 günlük ara işlerine gidiyor. Oda interneti yatırmak için . Sürekli bilgisayar telefon oynuyor bu süreçte defalarca sahte sosyal medya hesaplarını ve mesajlarını yakaladım . Askere gitti askerliginde bekledim ama askerdeyken de yapmış . Askerden gelince ben artık dayanamadım pandemi nedeniyle 5 milyar kredi cektim gecekondu ev yaptırdık kaynanamin evin yanına . Evimi ayırdım fakat eşim hala calismiyor üzerime açılmış 2 tane icra dosyası var eve ixra gelmek üzere . Kaynanam beni çocuğum olmuyor diye istemiyormuş eşime boşan ben seni başkasıyla evlendiririm diyormuş . Şimdi kaynım evlenecek eltime şimdiden altınlar küpeler taktılar kiyafetler vs aldılar haftanın 3 günü yanına kalmaya gidiyorlar (yakın akrabaları eltimle aynı binada oturuyor) o kıza şimdiden çok değer veriyorlar kendi akrabalariymis . Esimide seviyorum ne yapacağımı bilmiyorum ...