Cocugum olmuyor artik psikolokim bozulmaya basladi

Lovelybutlonely20

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2018
43
48
33
Merhaba kizlar!
Yaklasik 1.5 senedir deniyoruz esimle hala hamile kalabilmis degilim. Doktora gittik tahliller hersey normal. Anormal hicbirsey yok 3 aydan beri femara kullanmaya basladim ama yine adet gordum. Artik psikolojim kaldirmiyor, diger kadinlarin hamilelik haberlerini alinca resmen kahroluyorum cok ama cok uzuluyorum. Ruyalarimda hep ya bebek emziriyorum yada cocugumun oldugunu göruyorum...

Zamaninda benim durumumda olup psikolojisini moralini yerinde tutanlardan mesajlarinizi bekliyorum, artik dayanamiyorum 😭

Merhaba kizlar!
Yaklasik 1.5 senedir deniyoruz esimle hala hamile kalabilmis degilim. Doktora gittik tahliller hersey normal. Anormal hicbirsey yok 3 aydan beri femara kullanmaya basladim ama yine adet gordum. Artik psikolojim kaldirmiyor, diger kadinlarin hamilelik haberlerini alinca resmen kahroluyorum cok ama cok uzuluyorum. Ruyalarimda hep ya bebek emziriyorum yada cocugumun oldugunu göruyorum...

Zamaninda benim durumumda olup psikolojisini moralini yerinde tutanlardan mesajlarinizi bekliyorum, artik dayanamiyorum 😭
eğer ikinizin de tahlilleri temizse psikolojik.böyle stres yaparsanız, görev olarak görürseniz olmaz.ne zaman kendinizi rahat bırakırsanız o zaman tutar.stres en büyük düşmanınız şu an

öncelikle kendinizi rahatlatın bir tatile gidin bebek fikrini aklınızdan çıkarın.herkesin bebeği olacak diye birşey yok.benımde olmuyor.ama herşey allahtan elbet birgün olacak.herşeyiniz normalse sebesiz inferlite mevcutsa.tüp bebek deneyebilriisiniz.kafanıza çok taktıgınız için olmuyor belki de.
Evet insallah elbet birgun olacak, ama toplum baskisi aile baskisi bu beklentiler beni baski altina sokuyor... dusunmemek elde degil...

Canım üzülme bende tam 1.5 yıl bekledim anneyi olmayı. Eşiminde benimde hiçbir sağlık sorunumuz yok çok şükür. Biliyorum bilinmezlik daha da yıpratıyor insanı. Elinden bişi gelmeden bekliyosun sadece. Ben bu süreçte hiç çatlatma aşılama ilaç kullanımı vs. Hiç bişi yaptırmafım ve bu ay mucizeme kavuştum sonunda umarım sağlıklı bi gebeliktir. Umudunu kaybetme en önemli sey moral. Sana umut olsun diye yazdım❤ inş tez zamanda Allah'ın izniyle hamile kalırsın canım :dua: bu arada rahim filmi çektirdin mi?

Merhaba kizlar!

Cocuk hasreti crkenler hep ayni ruyayi goruyor sanirim bende cok girdum bu ruyalari 4 bucuk sene sinra kavuctum yavruma tup bebekle sonra ikinci bebegi istedik iki yasina girince Rabbim gene hamile olmayi nasip etti ama kucagimiza alamadik yavrumu melek oldu gitti senin belki stresten olmuyordur cok dua et Rabbim er gec nasip ediyo

Evet insallah elbet birgun olacak, ama toplum baskisi aile baskisi bu beklentiler beni baski altina sokuyor... dusunmemek elde degil...
Yani haklısınız. Bizde yedi aylık evliyiz memlekete gidince herkes soruyo. Kısmet diyorum. Hasteneye gitmediniz mi diyo yedi aylık evliyim daha 😒

Canım üzülme bende tam 1.5 yıl bekledim anneyi olmayı. Eşiminde benimde hiçbir sağlık sorunumuz yok çok şükür. Biliyorum bilinmezlik daha da yıpratıyor insanı. Elinden bişi gelmeden bekliyosun sadece. Ben bu süreçte hiç çatlatma aşılama ilaç kullanımı vs. Hiç bişi yaptırmafım ve bu ay mucizeme kavuştum sonunda umarım sağlıklı bi gebeliktir. Umudunu kaybetme en önemli sey moral. Sana umut olsun diye yazdım❤ inş tez zamanda Allah'ın izniyle hamile kalırsın canım :dua: bu arada rahim filmi çektirdin mi?
Allahim hayirlisiyla bebegini kucagina almayi nasip etsin sana insallah❤ evet rahim filmi cektiler, tüpler acik dedi doktor. Iste bilmiyorum belkide hic cocugum olmayacak belkide 1 sene sonra cocugum olmus baska sorunlarla ugrasicam.. ama bilmiyorum hic birsey bilmiyorum

X