çocuğum naylon ve külotlu çorap giyiyor

fatmakrm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2016
6
0
39
bir gün odasına bakarken gördüm 2 gün sonra giyerken gördüm ama o gördügümü bilmiyor sizce ne yapmalıyım bide sizin oğlunuz yada dışarıda giyen bir çocuğa nasıl tepki verirsiniz
oğlum 15 yaşında

semce hiçbir şey yapmasam ilerde daha kötü olurmu
Iste.. bu bizim bilecegimiz sey olmadigi icin danis diyorum ya. Burada kim ne yazarsa yazsin sizi aydinlatici olmaz hatta belkide iyice kotu olur.
Burda kim ne yazarsa yazsin uygulamanizi tavsiye etmem. Cunku cok bambaska bir konu. Yanlis bir adim atmak tamamen kotu yapabilir.
Kendi haline birakirsa ne olur birakmazsan dahami kotu olur bilemeyiz.
Ogluna sezdirmeden bir uzmana danis. Ne yapman gerektigini, nasil yaklasman gerektigi konusinda yol gosterir. En dogru yol bu.
4-5 yaslarinda olsa normal derdim ama 15 yasinda...

Bu sıcakta nasıl giyiyor,o çorapları?
Bence vakit geçirmeden bir uzmanla görüşün.
Uzmanın verdiği tavsiyelere uyun. Kimbilir belki farklı bir bahaneyle,mesela kendinizle ilgili bir sorun çıkarıp beraber uzmana götürmeyi ikna edebilirsiniz.

Diğer haraketleri nasıl sadece çorapmı giyiyor yoksa başka anormal haraketler de yapıyor mu

sadece çorap giyiyor

Kendisine sorsaydınız ya annecim neden çorap giyiyorsun hava sıcak değil mi diye acaba daha sıkı tuttuğu için falan mı giyiyor ki bence güzelce bir konuşun derim konuşmadan çözüm bulamassınız hemen psikoloğa götürmek saçma bence sonuçta nedeni ni bilmiyorsunuz ve sadece çorap giyiyorsa başka bir nedeni olabilir. Geçenlerde ronaldo kadın çorabı giymiş mesela acaba o yüzden ona bakıp özenmiş olabilir mi kasları açısında giyiyormuş öyle okumuştum detaylı bilmiyorum da.

hanımlar oğluma sordum çok değişik bir cevap verdi bence erkekler için üretilmeliydi hem rahatda dedi

X