Çocuğum ilaç içti

ya resmen çocuğu bile bile ölüme sürükledi senin anneliğine yazıklar olsun senin gibiler evlat sahibi olmasın o çocuk elinden alınsın gerekirse ama yaşasın , ölümüne razı oluyor ya kanım dondu inanamıyorum polise haber verebilsek keşke 6 tane ilaç ne demek ya , diğer çocuk da içtiğime göre ben burada ihmal olduğunu düşünemiyorum bilerek zehirleyip bekliyorsun demek ki

Kadın ne zamandır cevap yazmıyor. Naptılar acaba çocuk nasıl oldu

Evet ben de öyle düşündüm çünkü daha önce diğer çocuğu da ilaç içmiş. Normal bir insan travma yaşar ve çocuğun ilaca erişimini imkansız hale getirir. Kadın sanki diğer çocuğu koşarken düşmüş de şimdi de kardeşi düşmüş gibi anlatıyor.
Yalnız bu sendroma uymayan bir şey var, hastaneye ulaşım çok zor. Çocukta kalıcı hasar veya ölüm işlerine gelmez çünkü amaç ölmesi değil, tekrar tekrar bu hissi yaşamaktır. Çocuğu hasta ederler, doktorlar bir sebep bulamaz çünkü kimse anneden şüphelenmez. Anne hastane odasında bile durmaz çocuğa zarar verir.

Dün arkadaşım anlattı. Ablası kızı ilaç içti sanıp sağlık ocağına gitmiş. Tutanak tutmuşlar. İlaç içme mevzusu kasıt ve ihmalden dolayı soruşturma açılıyormuş.

Kasabadayim şehre çok uzak bir yerdeyim kimse yok eşim uzun yolda, otobüs yok araç yok kimseyi bulamadık çaresiz sabah otobusunu bekliyorum, oda önce ilçeye ordan şehir merkezine gitmek için
Allah senin analığını kahretsin konu inşallah fakedir çocuğun eğer hastaneye gittiiğinde ki gidersen eğer hala yaşıyor olursan inşallah elinden alırlar bide 2.ye başıma geldi diyor ilkinde çocuk neler yaşamış akıllanmamışsın 2.ye birde başıma geliyor. İnşallah o çocucuklar ölmeden elinden alınır.

Çocuğun fotoğraftaki durumu da iyi görünmüyordu. Büyük ihtimal kadın kendi ilaçları içiriyor. Diğer çocuğun durumu ne acaba?

Şunu kaçırmayın lütfen burada sorumluluk site yönetiminde olduğu kadar sizde de. Şikayetçi olursanız sonucu takipte edebilirsiniz. Benim cimer sayfam şikayet doldu ve adamlar benim sorunlu bir tip olduğunu düşündüklerini eminim. Lütfen şikayetleri son bir yıldır olduğu gibi sizler yapin. Korkmayın hiç bir bilginiz paylaşılmaz, sizden kimsenin haberi olmaz.

Gördüğümden beri aklımda ne oldu acaba çocuk. Şikayet etsek bir yerlere ama ben anlamadım olay fake mi doğru mu bilerek mi oldu bilmeyerek mi

Arkadaşlar ilgili yazıları ss alıp siber suçlara veya emniyete şikayet edebilirsiniz. Bunu suan ben yapamıyorum çünkü evden cikmamam gerekiyor ve şikayet sonrasi sözlü ifade için emniyete gitmek gerebiliyor. Hareket kisitliligim sebebiyle suan yapamıyorum. Ama imkanı olan yaparsa süreç kısalır.

Ya siz aptal mısıniz ? Gercekten soruyorum bunu. Çocuğunuzun sağlığı söz konusu 112yi neden aramıyosunuz? Nerde olursa olsun 112 her yerden hasta alır gerekirse helikopter çıkarır. Çocugumu elimden alırlar diyosun tedavisi başka nasil olacak ölsün diye yaniniza mi verecekler tabiki tedavi neyse o yapılacak. Ondan bundan bilgi alana kadar 112yi arayip 112 calisanlarindan ilk yardim bilgisi alabilirdiniz. Ban yiyeceksemde yiyim boyle sacmaliklara katlanamiyorum kac tane vaka aldım ya biktik sizin gibilerden

Nasıl ya hastaneye gitmediniz bu ilaç hormon içeriyor antihistaminik verilmeli vücutta ki tüm dengeyi etkiler nasıl 3 yaşında çocuk ilaç ayrımı yapamıyor sürekli kullanan varsa biliyor çocuklar uzak durması gerektiğini

Yok bunda yüksek ihtimal kasıt var bacım. 6 tane aldığını da biliyo. Ayrıca ilacın büyüklüğü ne kadar bilmem de ilac öyle susuz yutulmaz. Çiğnedi yedi desek çocuk tadından dolayı 1 den 2 den sonra gene yemez içmez. 3 yaşındaki bebenin bogaz genisliginden nolcak bi elinde su bi elinde ilac tek tek alıp içecek mi. Nerden bakarsan bak mantikla uyusmuyo. Yetişkin biri bile su olmadan kolayına ilac yutamaz. İnşallah çocuğu alırlar kadını da tutuklarlar. Yazık günah sabilere

Kocası uzun yola gitti bırakıp diye eve döndürmek için çocuklara kasıtlı zarar veren bir ruh hastası da olabilir. Diğer çocuğunun da başına aynı şey gelmesi de aşırı şüpheli.
Hatta burda bu sefer konu açtı ki bak ben konu da açtım kazaydı masumum falan desin

Bahsettiği ilaç mercimek kadar hatta 4 e bölünüp çeyrek de içiliyor ben çeyrek kullandım o kadar etkili yani hormon ilacı bilinen ismi ile guatr ilacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…